Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 26 tema

QUOTE(Nitrozilas @ 2014 03 31, 11:55)
Dar turiu reikala, esu pasisejus kopustus ankstyvus ir brokolius, va kokie jau
kada galiu i darza pikiuoti?

aš į daržą persodinu ankstyvuosius kopūstus, kai būna trys lapeliai susiformavę ir šerdelė.
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2014 03 31, 14:50)
nusipirkau as tuos kopustus, kur cia buvo isgirti, kamena glova, jie velyvi, tai kada man juos seti?

vėlyvuosius visada sėju į daržą. Dabar dar anksti.
Atsakyti
Ar matėt prognozes? Galėsim jau sėti ir sodinti darže thumbup.gif

orų prognozės
Atsakyti
Laukiam derliaus biggrin.gif Ankstyvieji ridikėliai:

user posted image

šiltnamyje žiemoję hiacintai jau džiugina žiedais:

user posted image
Atsakyti
galvoju, kad ridikėlių lauke tai jau turbūt galima pasisėt. Šiltnamyje naujų nebesėsiu, nespės vistiek iki pomidorų sodinimo.
Atsakyti
Diasaja, šmaikštuolė biggrin.gif

Nagainiežėjo jau buvusį savaitgalį sėti, bet palauksiu sekančio ir užsiimsiu sėja rimčiau. Šitą buvusį tai tik laiškinius svogūnus daugiamečius pasisėjau lauke.
Atsakyti
pas mane lauke jau pasėti ridikėliai, žirniai, krapai ir pakelis morkų.

Ir labai gailiuosi, kad į šiltnamį neįkišau šie tiek tulpių - gal jau žiedų turėčiau pasidžiaugti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 01, 13:34)
Diasaja, šmaikštuolė  biggrin.gif

biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 04 01, 13:38)
*pas mane lauke jau pasėti ridikėliai, žirniai, krapai ir pakelis morkų.
**Ir labai gailiuosi, kad į šiltnamį neįkišau šie tiek tulpių - gal jau žiedų turėčiau pasidžiaugti  wub.gif

*o-ho bigsmile.gif pas mane dar nieko.
**vienais metais taip ir dariau, žiedų buvo apie kovo pabaigą. Tik vienintelis minusas-trumpiau žydėjo nei lauke.
Atsakyti
Pas mane darže sudygę špinatai - bet tie nebijo .... Rudeniniai kurie buvo likę auga , jau skyniau .
Mačiau kad žirniai nori lysti - kažin nušals ar ne ? Po vienguba agroplėvele. Matysiu juos tik savaitgali ....
Atsakyti
Brangiosios daržininkės, suprantu, kad pas daugumą jūsų daržai jau seniai įrengti ir mulčiuojami, bet noriu užduoti tokį pradžiamokslinį klausimą biggrin.gif Kada jau galima judinti žemę ir pradėti formuoti lysves? Pas mane kol kas plynas laukas-kaip užvežta iš rudens žemės sklypo pakėlimui, ji išlyginta, taip ir plyti laukas plikas. Tai iš pradžių noriu atsiriboti ir pasiruošti žemę daržui, o tik paskui sėti veją. Tai vat ir galvoju ar ne per anksti dirvą purenti, gal dar labai šlapia ir nesusipurens normaliai g.gif
O tuo pačiu ir gėlynus išpurenti noriu, nes tas pats reikalas. Gėlių visokių prisisiunčiau, o sodinimo vietos dar neparuoštos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 01, 13:38)
pas mane lauke jau pasėti ridikėliai, žirniai, krapai ir pakelis morkų.

Ir labai gailiuosi, kad į šiltnamį neįkišau šie tiek tulpių - gal jau žiedų turėčiau pasidžiaugti  wub.gif

O pas mane jau žydi tulpės, tos kur be kotelių tik lapai ir žiedai palei žemę... Čia ne balandžio pirmoji... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciocė @ 2014 04 01, 15:28)
Brangiosios daržininkės, suprantu, kad pas daugumą jūsų daržai jau seniai įrengti ir mulčiuojami, bet noriu užduoti tokį pradžiamokslinį klausimą  biggrin.gif  Kada jau galima judinti žemę ir pradėti formuoti lysves? Pas mane  kol kas plynas laukas-kaip užvežta iš rudens žemės sklypo pakėlimui, ji išlyginta, taip ir plyti laukas plikas. Tai iš pradžių noriu atsiriboti ir pasiruošti žemę daržui, o tik paskui sėti veją. Tai vat ir galvoju ar ne per anksti dirvą purenti, gal dar labai šlapia ir nesusipurens normaliai  g.gif
O tuo pačiu ir gėlynus išpurenti noriu, nes tas pats reikalas. Gėlių visokių prisisiunčiau, o sodinimo vietos dar neparuoštos  tongue.gif

Gėlynus jau visus purenau, tik šiaurinėj pusėj dar šlapia...
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 04 01, 15:28)
Brangiosios daržininkės, suprantu, kad pas daugumą jūsų daržai jau seniai įrengti ir mulčiuojami, bet noriu užduoti tokį pradžiamokslinį klausimą  biggrin.gif  Kada jau galima judinti žemę ir pradėti formuoti lysves? Pas mane  kol kas plynas laukas-kaip užvežta iš rudens žemės sklypo pakėlimui, ji išlyginta, taip ir plyti laukas plikas. Tai iš pradžių noriu atsiriboti ir pasiruošti žemę daržui, o tik paskui sėti veją. Tai vat ir galvoju ar ne per anksti dirvą purenti, gal dar labai šlapia ir nesusipurens normaliai  g.gif
O tuo pačiu ir gėlynus išpurenti noriu, nes tas pats reikalas. Gėlių visokių prisisiunčiau, o sodinimo vietos dar neparuoštos  tongue.gif

Judinkit jūs ją kuo greičiau, jei jau šį sezoną ruošiatės sėti smile.gif Judinama pradžius greičiau, jei šlapia.
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 04 01, 14:30)
O pas mane jau žydi tulpės, tos kur be kotelių tik lapai ir žiedai palei žemę... Čia ne balandžio pirmoji... ax.gif

gal šilčiau pas jus smile.gif Pas mane dar nedidukės tulpės, o pavėsy dar tik pradeda lįst.
Atsakyti