QUOTE(Nuojauta @ 2014 08 29, 11:30)
Sveika.
Oho, o kodel nepavykdavo issaugoti? Ka sako gydytojai?
Siaip as manau, kad jei jau darai stimuliacija, tai jau tas pastojimas nebus visai naturalus, o IUI tik pades greiciau ta padaryti.
O kokiais vaistais stimuliuoja?
Oho, o kodel nepavykdavo issaugoti? Ka sako gydytojai?
Siaip as manau, kad jei jau darai stimuliacija, tai jau tas pastojimas nebus visai naturalus, o IUI tik pades greiciau ta padaryti.
O kokiais vaistais stimuliuoja?
Na, vaisingumo klinikoje mums aiškino, kad ovuliacija man įvyksta per vėlai ir, jei koks žirniukas užkimba, tai jis nespėja įsitvirtinti. Mano ciklas 28d, o ovuliacija įvyksta 20d. Ir dar mažokas progesterono skaičiukas. Pradėjom stimuliaciją su Clostilbegyt, Duphaston ir šiandien pavartotas Ovitrelle. Kiekvieno apsilankymo pas gydytoją vaizdas yra gražus - folikuliukai užauga reikiamo dydžio, gleivinės storis tinkamas, pati gimdutė graži

Papildyta:
QUOTE(Čiolienė @ 2014 08 29, 14:21)
Sveika
Jei taip daznai pastoji,tai tikrai ovitrelis nepades issaugot zirniuka,nes jis tik garantuoja ovuliacija.. Ar vartoji koki progesterona po O? Nes kaip suprantu pastot pavyksta,bet greit pabega?

Jei taip daznai pastoji,tai tikrai ovitrelis nepades issaugot zirniuka,nes jis tik garantuoja ovuliacija.. Ar vartoji koki progesterona po O? Nes kaip suprantu pastot pavyksta,bet greit pabega?

Tikrai taip, pastot pavykdavo, bet greit pabėgdavo. Kaip vaisingumo klinikoje mums aiškino, tai dėl to, kad ovuliacija įvyksta per vėlai ir žirniukas nespėja įsitvirtinti. Na, dabar jau keli mėnesiai kaip NT nieko neparodo, tai tas Ovitrelle man dar vienas šansas