Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Vilmutukas @ 2014 09 24, 12:39)
Ačiū visom už palinkėjimus. Dar nulėkiau hcg pasidaryti smile.gif kad tikrai užsitikrint  nestuke.gif
Jums ir sėkmės tik nenuleiskit rankų. biggrin.gif

Gavau iš Sorpo HCG atsakymus šiai dienai 112, ar tikrai tikrai patvirtinamas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmutukas @ 2014 09 24, 13:43)
Gavau iš Sorpo HCG atsakymus šiai dienai 112, ar tikrai tikrai patvirtinamas  nestuke.gif

Pats tikriausias wub.gif Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 09 24, 15:03)
Pats tikriausias wub.gif Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif

Pagaliau yahoo.gif yahoo.gif cry.gif net verkti norisi iš džiaugsmo.
Atsakyti
QUOTE(Vilmutukas @ 2014 09 24, 06:49)
Sveikos merginos ilgai nebuvau forume, tai nusprendžiau šiek tiek prisiduoti. Rugsėjo 11 d. darėm pirmą IUI ir laukiam rezultatų. Tik kilo klausimas prieš IUI folikului sprogdinti naudojau ovitreli, šiandien turėtų būti 1 c.d. bet neiškentusi anksti iš ryto pasidariau NT ir rezultatas ryškūs II. Ar gali būti kad čia koks šalutinis ovitrelio poveikis? Ar pagaliau aš  nestuke.gif .

Sveikiname wub.gif
----------------

Aš užsirašiau dar rytojui echoskopui, pažiūrėti kas kaip auga unsure.gif bijau. Eina sau kaip nerimauju doh.gif

Pregnylio visgi leisiuosi 10000TV, ir gavau vaistinėj pirkti ant švirkšto atskirą adatėlę, kad pati susileisčiau thumbup.gif Man kyla įtarimas, kad jau pirmadienį lėksim IUI daryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dotty @ 2014 09 25, 08:47)
Sveikiname wub.gif
----------------

Aš užsirašiau dar rytojui echoskopui, pažiūrėti kas kaip auga unsure.gif  bijau. Eina sau kaip nerimauju doh.gif

Pregnylio visgi leisiuosi 10000TV, ir gavau vaistinėj pirkti ant švirkšto atskirą adatėlę, kad pati susileisčiau thumbup.gif Man kyla įtarimas, kad jau pirmadienį lėksim IUI daryti thumbup.gif

Nuosirdziausios sekmes jums
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Tai vat aš po echo (9cd), tai dešinėj kiaušidėj trys foliukai(2x7mm ir vienas 10mm), gleivinė 8mm. Kaip ir viskas ok ane? g.gif Mąstau kada čia maždaug man ta O išpuls. Pirmadienį anksti ryte dar einu pakartotiniam echo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotty: 26 rugsėjo 2014 - 11:29
QUOTE(Dotty @ 2014 09 26, 12:14)
Labukas 4u.gif

Tai vat aš po echo (9cd), tai dešinėj kiaušidėj trys foliukai(2x7mm ir vienas 10mm), gleivinė 8mm. Kaip ir viskas ok ane? g.gif Mąstau kada čia maždaug man ta O išpuls. Pirmadienį anksti ryte dar einu pakartotiniam echo.

O kas tuo echo skiria ? Man gine nieko nesake tik clostilbegyt pagert nuo 5cd g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2014 09 26, 15:49)
O kas tuo echo skiria ? Man gine nieko nesake tik clostilbegyt pagert nuo 5cd  g.gif

Is LV klinikos wink.gif dabar pasake tipo tik spalio pirmai beiti echo, nes negreit O nusimato... Bet as gal dar pirmadieni nueisiu, baisingai bijau praziopinti O doh.gif kai mes darom IUI tai ir stebim akylai situacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dotty @ 2014 09 26, 12:14)
Labukas 4u.gif

na turbut kazkur 10.01-10.02 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 09 27, 12:57)
na turbut kazkur 10.01-10.02  4u.gif

man įdomu, kad gydytojas 10.01 paskyrė echo, nes jo manymu greit nebus dar tos O, tai jei aš tada (trečiadienį) dar O neturiu, susileidžiu pregnyl ir man O bus vis tiek tik kažkur po 36val? g.gif Mąstau ar verta pirmadienį eit pas gydytoją dar echo daryti, o gal visgi tik trečiadienį… Išvis nueit antradienį ir bus geriausia biggrin.gif lotuliukas.gif Nes man pagal save sprendžiant iki trečiadienio turėtų kažkas pradėt vykti. Bet vat su stimuliuotu ciklu nežinau kas kaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotty: 27 rugsėjo 2014 - 13:40
Sveikos 4u.gif

Gyvenu siame skyrelyje jau daugiau nei 5 metus.. Pries du metus pirma iui buvo sekminga,tik deja 27 nestumo savaite dukryte teko palaidot.. Si menesi vel bandom stimuliuotis ir bandyt iui. Vkr 11cd buvo du foliai po 10-11mm. Gleivine ~6mm. Gydytojas liepe darytis OT ir jei teigiamas susisiekti.. Jei per savaitgali nebus teigiamo-pirmadieni pasirodyt rolleyes.gif

Kartu lengviau laukti rezultatu,tad atejau pasisakyt blush2.gif

Laikau kumscius uz visas.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 27 rugsėjo 2014 - 13:52
QUOTE(Čiolienė @ 2014 09 27, 13:50)
Sveikos 4u.gif

Gyvenu siame skyrelyje jau daugiau nei 5 metus.. Pries du metus pirma iui buvo sekminga,tik deja 27 nestumo savaite dukryte teko palaidot.. Si menesi vel bandom stimuliuotis ir bandyt iui. Vkr 11cd buvo du foliai po 10-11mm. Gleivine ~6mm. Gydytojas liepe darytis O ir jei teigiamas susisiekti.. Jei per savaitgali nebus teigiamo-pirmadieni pasirodyt rolleyes.gif

Kartu lengviau laukti rezultatu,tad atejau pasisakyt blush2.gif

Laikau kumscius uz visas.. wub.gif

Sekmes 4u.gif mes per pora CD skiriames tik, galesim kartu laukt NT darymo drinks_cheers.gif
Atsakyti