QUOTE(Leilllaaa @ 2014 11 21, 15:38)
Sveikos merginos,
Tikiuosi priimsite mane i savo gretas?

noriu papasakoti savo istorija...
Daugiau nei pries 7 metus su MB nusprendeme, kad jau mums laikas tureti vaiku, bet tas kelias musu labai jau ilgas buvo, net sesis metus laukem savo princeses

kuri dabar jau uzpildo namus savo juoku ir isdaigom
tai va per tuos sesis metus buvom keliose istaigose, bet veltui lankemes, nes visiskai i mus demesio nekreipe ir net gyd nesigilino i musu problema, tik tyrimus daremes ir vaistus gerem, bet jokios naudos.... Tik vienas atsakymas bandykit dar karteli....
Bet viena diena vaiksciojom mieste kur netyciom pamatem VK Kauno senamiestyje ir taip sugalvojom kad mums reikia tenai nueiti... Grizus namo iejau i VK internetine svetaine gyd issirinkau pagal nuotrauka kuri man buvo grazesne

bet labai dziaugiuosi, kad butent Daina Visockiene issirinkau

tai va toliau vel seke tyrimai, nes anie jau buvo seni.... Ir taip po 3 stimuliaciju ir IUI mums gime dukryte!
O dabar vel planuojame antra vaikeli, kuris taip pat lengvai nenori pas mus ateiti... Jau pradejom startuoti su 3 stimuliacija. Siuo metu stimuliuoja su Letrozoliu ir puregonu... Tikiuosi man pavyks...
Ir zinoma visoms linkiu sulaukti vaikuciu... Neapsakomas jausmas kai gali nesioti po sirdimi savo zirniuka.... Ir dar geresnis jausmas kaip laikai ant ranku...
Sveika
Pavyko su pirma, būtinai pavyks dar kartą

O priežasčių nerado, kodėl natūraliai nepastojat?
Papildyta:
QUOTE(Zydre79 @ 2014 11 21, 12:16)
as taip pat lankausi pas si gydytoja kaip ir jus. Pas ji turejom tris IUI proceduras. Dvi naturaliame cikle, viena stimuliavome 5 dienas su clostu, nuo 6 ciklo dienos gonalio mazas dozes po 37.5 penkias dienas ir 12 cd IUI. Nepatiko ir man del gleivines storio, 10CD ji tebuvo 5mm, o 12CD darem IUI, neskyre nieko gleivines augimui.
Vakar atejo mmm, buvo ziaurus nusivylimas, asaru kalnai. Nezinau ka toliau darysime. Gydytojas buvo uzsimines jeigu nepavyktu trecias IUI, tada IVF. Nezinau, esame su vyru pasimete. Gal keisti gydytoja?
Svarbu žinoti kokios nepastojimo priežastis. Jei viską išsityrėte ir nieko neranda - tai čia jau jums spręsti ar reikia jums IVF, bet, manau, IUI procedūra visur vienodai daroma. Jau kas liečia IVF - tai čia biškutį rimčiau... Šiaip šiais laikais mažais kas clostą naudoja būtent dėl gleivinės, labiau letrozolį. Gydytoją (ir geriau net kliniką) reiktų pakeisti, nes kartais tas tikrai padeda, nors ir neaišku kodėl. Matyt, gydytojai, kaip ir žmnonės, yra skirtingi, si skirtinga patirtimi ir gydymo schemomis.
Dar kartą grįžtant prie IVF klausimo, man irgi buvo galimybė rinktis ar bandyti n kartų darytis IUI, ar startuoti su IVF. Kadangi maniau, jog IUI tikimybė nu labai jau maža, o stimuliuotis kokius 3-6 mėnesius tas pats, kas pasidaryti IVF - išsirinkau IVF, bet deja, iš 1 karto man nepavyko, t.y. užsikabino, bet pabėgo, persileidau. Kitoms pasiseka iš 1 karto. Tai va, finansiškai 4 IUI beveik lygu 1 IVF, nešnekant jau apie nervus ir vaistus... Tai čia labai jau didelė dilema...
Linkiu sėkmės