Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Kažkaip lėtai čia pokalbis vystos smile.gif pasipasakosiu, gal kas nors paskaitys biggrin.gif šį ciklą antra mano stimuliacija, darbavomės labai atsakingai blush2.gif . praeita, deja, nesėkminga. Jau 30 ciklo diena, mmmm nematyt, tik kokia 3 diena pilvo apačią maudžia, gal kiek kitaip nei per mėnesines, ne taip stipriai ir neilgai. testų krūvą jau pasidariau, buvo vienas toks vaiduokliškai teigiamas apie 11 DPO, visi kiti neigiami. NT nebedarau, nes nervų nebenoriu gadintis smile.gif tai va, laukiu, gal bus pavykę. kita vertus, manau testas jau rodytų tai daug vilčių nededu smile.gif
Atsakyti
Kažkodėl įtariu, kad teks man prie jūsų prisijungti 4u.gif
Atsakyti
Turiu atliekamo Gonal 150+75,parduočiau pigiai,stovi šaldytuve,tad galioja dar du su puse mėnesio

gal kas turite atliekamo Crinone ar Utrogestan,nupirkčiau! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as prie Jusu 4u.gif Mums sis menuo pirmasis, kolkas dar darbuojames, nes dar tik 16CD, nesitikiu si menesi rezultatu kazkodel, nes per du metus per daug nusivylimu kiekviena menesi 4u.gif bet tikiuosi iki vasaros sulaukti stebukliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2014 04 22, 14:24)
Liniuotė rodo kiek laiko  blush2.gif  wub.gif 
Ovuliacija vykdavo, bet nesigaudavo kažkaip... PKS pas mane  blush2.gif

O kokie jus jau dideli. Greit bega laikas. Pamenu,kaip tu dziaugeis II, o jau finisas ant nosies.

As cia tupejau gerus metus laiko. Pirma stimulecija buvo sekminga, bet deja pabego zirnelis, antroji nepavyko, o po treciosios jau trecia menesi supuoju sunuti.
Beje pas mane irgi PKS.

Tad noriu palinket cia esancioms,stiprybes, kantrybes ir begalinio tikejimo.

As stimuliavausi tik clostu, kiekviena tablete gerdavau tikedama, jog ji padarys stebukla. wub.gif

Net negalvojauapie blogas stimulecijos pasekmes, tiesiog ejau savo tikslo link tik su gerom emocijom. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti ar normalu, kad man taip idomiai maudzia pilvuka? 4u.gif nenoriu visko suversti stimuliavimui, bet siandien ir galva per puse plysta verysad.gif
Atsakyti
idile manau kiekvienai individualiai smile.gif Man pirmos stimuliacijos metu beveik visa laika nuo O mausdavo pilva, vis tikejausi.. blush2.gif Dar gali buti karscio uzliejimo bangos, skaiciau kad tai vienas is salutiniu poveikiu. Geriu Closta, tai jau antra cikla apie 10 dienu turiu sita salutini poveiki, bet galvos skausmu neturejau.
Siandien jau 22CD, paziuresim ar antra stimuliacija atnes sekme.. ax.gif
Atsakyti
Man antra stimuliacija su clostu... jokiu salutiniu poveikiu tfu tfu tfu...

siandien 25 cd, niezti nagus nt drayti bet dar pakankinsiu save... ax.gif

baisu nusivilti lotuliukas.gif
Atsakyti
Freira puikiai tave suprantu, pas mane 22 CD ir pati jau siandien pagalvojau, kad noreciau sugadinti viena NT lotuliukas.gif Bet gal kazkaip pakentesiu ax.gif O tu geri dupha?
Atsakyti
Sėkmės jums visoms merginos mirksiukas.gif
Tuo pačiu virusiukai 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 05 07, 14:34)
Freira puikiai tave suprantu, pas mane 22 CD ir pati jau siandien pagalvojau, kad noreciau sugadinti viena NT  lotuliukas.gif  Bet gal kazkaip pakentesiu  ax.gif  O tu geri dupha?

Ne negeriu, pas mane gleivine gerai uzauga ir prg geras ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuriai yra atlikes puregono piestukas?
Atsakyti