Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

Ilka, o man suknutė ant jūsų gražiai atrodo, viršus prie pūsto sijono ir turi būti toks aptemptas, nes kitaip vizualiai atrodytum storesnis, rankovių iškirpimo ir man norėtųsi ne taip iškirpto, tačiau trumpas švarkelis arba jackie cardiganas labai derėtų. Beje, papuošalas labai labai tinka, o diržiukas ir bateliai derėtų tik sijono spalvų, aš rinkčiausi juodus ar smėlio spalvos.
Tačiau, pati ja nei anksčiau nesusigundžiau , nei dabar, nors ant jūsų man gražiau suknelė atrodo nei ant jcrew modelio 4u.gif
Atsakyti
Ilka, o man gražu 4u.gif Aišku, suprantat, kad čia ne į parodą foto dėta. Ir aš susigundžiau ir nusipirkau, pasižiūrėjus dar realiai kaip atrodo guglėj ant kitų merginų. Jau net įsivaizduoju save pūstą pūstą wub.gif thumbup.gif Įdėsiu ir aš pasirodyt, kai gausiu tongue.gif
Atsakyti
merginso o sabrina palto ir neideda jcrew smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 04 06, 01:50)

cia mes apie ta pati? as kiek ziurejau tiek maciau rolleyes.gif

https://www.jcrew.co...06286/06286.jsp
Atsakyti
Ilka, bendras sukneles vaizdas neblogas, bet ir ne tobulas mirksiukas.gif Kazkas su ja ne taip. Visu pirma, labai krenta i akis virsutine dalis. Juk peciai ir rankos grazios, bet kazkaip per daug iskirpta, per daug aptempta. Antra, ilgis, tokiam rimtam pustam sijonui noretusi ilgio, kuris dengtu kelius. Man vis delto tokiam variante suknele atrodo truputi isaugtine g.gif

Zodziu, as uz sijona arba bent jau pridengta virsutine dali ax.gif

Man noretusi tokio sios sukneles vaizdo. Pas sia mergaite si suknele atrodo harmoningai, proporcingai, graziai.

user posted image
suknele
suknele
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 06, 09:25)
Ilka, bendras sukneles vaizdas neblogas, bet ir ne tobulas mirksiukas.gif Kazkas su ja ne taip. Visu pirma, labai krenta i akis virsutine dalis. Juk peciai ir rankos grazios, bet kazkaip per daug iskirpta, per daug aptempta. Antra, ilgis, tokiam rimtam pustam sijonui noretusi ilgio, kuris dengtu kelius. Man vis delto tokiam variante suknele atrodo truputi isaugtine g.gif

Man noretusi tokio sios sukneles vaizdo. Pas sia mergaite si suknele atrodo harmoningai, proporcingai, graziai.  

user posted image
suknele
suknele

Ir čia ji neatrodo tobulai. g.gif schmoll.gif Krūtinė sudribusi ir išryškėjusi, sijonas pasipūtęs... Man asmeniškai ne.

Ilka, suknelė gerai atrodys kai kojos susitvarkys. Aš kokį džinsinį švarkelį šviesų prie jos vilkčiausi mirksiukas.gif Kojas aukštinčiau kulnais ir vizualiai ilginčiau bei liekninčiau jais. O šiaip vaizdas tikrai nėra blogas.

Čia tik mano asmeninė nuomonė. 4u.gif

Aš šios suknelės nepirkčiau. Atrodyčiau kaip bačka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 06 balandžio 2014 - 09:35
QUOTE(Lin1 @ 2014 04 06, 01:50)

Ideda, tik reikia per paieska ivesti "Sabrina coat" ir ismeta visus dydzius ir spalvas, sunkiau pagauti dydi norima ir spalva. Siandien regular kol kas nera, bet vakar ir uzvakar maciau... 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,

apie kokį Ilkos pasirodymą čia kalbate, nieko nematau?
Ta suknytė, susilaukusi daug dėmesio (juoda maikė-prabangi apačia)
žinau, kad man netiks-aš plačiapetė, o jos rankovės giliai iškirptos, tai ramu biggrin.gif O šiaip, ji kam tinka modelis, tai turėtų atrodyti gražiai, juk J. Crew arkliukas-nesuderinamumų derinimas, todėl suknios sijono audinio atstirimas ir yra "cinkelis".

Yra šiandien gražuolių: ir Sabrina coat (6 neon papaya) ir
Peplum shirt (S neon srawberry)
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
Monglow lininė XS dydis:
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 06 balandžio 2014 - 12:32
QUOTE(Vlastimila @ 2014 04 06, 07:19)
cia mes apie ta pati? as kiek ziurejau tiek maciau rolleyes.gif

https://www.jcrew.co...06286/06286.jsp

axa, as jo neuzmatydavau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(farnese @ 2014 04 06, 10:31)
Ideda, tik reikia per paieska ivesti "Sabrina coat" ir ismeta visus dydzius ir spalvas, sunkiau pagauti dydi norima ir spalva. Siandien regular kol kas nera, bet vakar ir uzvakar maciau... 4u.gif

smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 06, 09:25)

user posted image
suknele
suknele

o man ant Ilkos žymiai gražiau ta suknelė, čia tas kabantis viršus visą vaizdą gadina
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 04 06, 22:31)
o man ant Ilkos žymiai gražiau ta suknelė, čia tas kabantis viršus visą vaizdą gadina

drinks_cheers.gif sitoj foto pas moteraite krutine atrodo nukarusi iki bambos rolleyes.gif

Ilkai man atrode graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 06, 10:34)
Ir čia ji neatrodo tobulai.  g.gif  schmoll.gif  Krūtinė sudribusi ir išryškėjusi, sijonas pasipūtęs... Man asmeniškai ne.

QUOTE(keistuole @ 2014 04 06, 22:31)

QUOTE(laurita99as @ 2014 04 06, 22:38)
drinks_cheers.gif  sitoj foto pas moteraite krutine atrodo nukarusi iki bambos rolleyes.gif

Gerai jau gerai, nesikabinkit prie detaliu tongue.gif biggrin.gif Gal tai ir nera tobulos virsutines dalies nuotrauka, bet norejau pavaizduoti, kad mano nuomone, suknele graziau ziurisi kai ji yra laisvesne lyg, ilgesne ax.gif
O sijonas pasiputes gi ir turi buti.
Atsakyti