QUOTE(sapniukas @ 2014 04 01, 14:29)
Grazinimo galimybes apsprendzia ne tik istatymai ar direktyvos.
Jei gamintojas ar pardavejas nera numates grazinimo galimybes, tai ju niekas ir neprivers to daryti, nes tokiu istatymu nera.
Jei gamintojas ar pardavejas nera numates grazinimo galimybes, tai ju niekas ir neprivers to daryti, nes tokiu istatymu nera.
Atkreipiu demesi, kad grazinimo diskusija yra tik isvestine diskusija is to fakto, kad kai kurie prekiautojai neduoda pabandyti ciuzinio pries perkant.
Mano nuomone yra tokia, kad ciuzini turi galeti pabandyti pries pirkdamas, na kad ir viena-dvi naktis. Ilgiau geriau, galimybe keisti- gerai, galimybe grazinti- is viso puiku. Bet svarbiausia galimybe pasibandyti. Ir del to as uzvedziau sia diskusija su ponu Lonu

Beje siandien buvom "Miego centre"- jie taip pat duoda bet kuri ciuzini pabandyti 1-2 naktims. Tai is to darau isvada, kad daugiau yra prekiautoju, kurie duoda pabandyti: puiki zinia man, nes nenoriu moketi 3-4 k nepabandes nors viena nakti pamiegoti

Del grazinimo sutinku- jei buciau pardavejas, tikriausiai LT tokios galimybes nesuteikciau.
QUOTE(Cjanga @ 2014 04 01, 15:53)
Laba diena, Snowpass,
Swiss Magic čiužinio tankis yra 40 kg/m3. Tačiau jis yra pagamintas iš HRC poliuretano, todėl HR ir HRC tankiai nesulyginami
PVZ.: 40 kg/m3 HRC poliuretano tankis savo savybėmis atitinka 80 kg/m3 poliuretano tankį.
Šio čiužinio analogų Lietuvoje nėra
Tai labai geras sprendimas. 
Swiss Magic čiužinio tankis yra 40 kg/m3. Tačiau jis yra pagamintas iš HRC poliuretano, todėl HR ir HRC tankiai nesulyginami

PVZ.: 40 kg/m3 HRC poliuretano tankis savo savybėmis atitinka 80 kg/m3 poliuretano tankį.
Šio čiužinio analogų Lietuvoje nėra

OK, bandysim pasiimti ir patestuoti, kol kas tai vienas realiausiu variantu. Ir pabandyti duoda salonas Kaune, tai Lono Harmonija*** tikriausiai atmetam, nes pabandyti neduoda

Klausimas del Swiss Magic: sitas ciuzinys neturi skirtingo kietumo branduoliu, as bijau, kad gali buti per minkstas, nes pabandzius Swiss Dream 3 kietumo, man jis jauciasi per kietas, bet pagal viska, jis man turetu tikti. Siek tiek prisibijau, kad man, turinciau stuburo isvarza, Swiss Magic per mazai prilaikys nugara. Ar tai neturetu buti problema?
Dar kaip alternatyva ziurim sita:
http://miegocentras....-...d=-1&page=1