Sveiki, labai reikia žinovų nuomonės čiužinio klausimu.
1. Gyvenu Vilniuje
2. 180 ant 200 (bet mąstom apie du skirtingus čiužinius vienoj dvigulėj lovoj, du po 90 ant 200.
3. Svoriai mano ir vyro skirtingi. Aš ūgis 172cm., svoris 58kg.; vyras ūgis 198cm., svoris 110 kg.
4. Iki šiol miegojau apie keturis metus ant spyruoklinio Pocket tipo čiužinio, padengto kokoso pluošto danga. Pradžioj buvo gerai, bet jau va metus man per kietas jis atrodo, todėl miegu ant sofos, pasiklojus ant jos senovišką pūkinę antklodę (irgi buvo gerai, nes vėsu, minkšta, bet ji labai susiplojo, ir dabar kieta ir ant tos sofos su ta antklode, ir miegamajam ant to mano minėto čiužinio), taigi beveik nemiegu išvis, nes visur per keita, ir vaikštau kaip zombis.
5. a)Norim dviejų atskirų čiužinių (taip manau) į vieną dvigulę lovą, kietesnio mano vyrui, minkšto man.

vidutiniškai kietas ir kitas minkštas minkštas
c) Labai svarbu kad miegant būtų vėsu. Vyras linkęs prakaituoti, o aš tiesiog labia jautri šilumai. Butas labia šiltas, esu bandžiusi miegoti ant viskoelastinio (antčiužinį viskoelastinį Lonas dėjau ant savo šito dabartinio spyruoklinio), buvo siaubinga, nežinojau kur dėtis nuo karščio).
6. Čiužiniai bus dedami į lovą su patalynės dėže, be grotelių, bet su vientisa plokste (pries tai tas spyruoklinis ciuzinys buvo su mediniu remu ir grotelem)
Kiti pastebėjimai:
a. Kaina už abu (na arba vieną vientisą, jei tokį rastume) turėtų būti iki 1500 Lt.
b. Kadangi šiuo metu labai prastai miegu, tai nežinau ką rinktis iš dviejų variantų, ar pirkti du čiužinius bendroj sumoj už maždaug 1000 Lt, ar kankintis toliau, kol susitaupysim, ir nusipirkti brangesnius, bet vėliau (vėlgi, taupyčiau sveikatos kaina, nes neišsimiegu)
c. Ką manote apie tokį variantą? Kadangi tas kokosu dengtas spyruoklinis čiužinys yra neišgulėtas dar, visai tikrai neblogos būklės (neskaitant to baisaus kietumo), ką manot jei nusipirktume tokį štai antčiužinį?
Prekės aprašymas
Impilas: 68% medvilnės, 32% poliesterio
Užpildas: Poliesterio kamšalas, Didelio elastingumo poliuretano putos (šaltos putos) 35 kg/kub. m
Apsauginis audinys: Neaustinis polipropilenas
Ilgis: 200 cm
Storis: 5 cm
Plotis: 180 cm
Ar padėtų toks štai antčiužinis sušvelninti visą reikalą?
d. Esu išbandžiusi (svečiuose ir šiaip iš patirties) viskoelastinį Lono antčiužinį, buvo siaubas, labai, na labai jis man per karštas. Esu ibandžius spyruoklinį Tyla čiužinį svečiuose, labai minkštą, spyruoklės ten neįvilktos į kišenėles, daugiau modelio ir t.t. nežinau. Bet miegojom dviese su vyru kaip hamake, abu buvom įgriuvę į centrą to čiužinio, manau kad gal jau per minkštas šiek tiek buvo, arba gal kad vyras sunkus, tai ir padarė jis tą duobę čiužinį, ir labai trukdėm vienas kitam kai vartėmės, judėjo visas čiužinys. Taigi buvo daug trūkumų, nu bet patiko kad jis minkštas (koks būtų vos vos kietesnis? Čia mano lovos pusei, vyrui patarkit kitokį).
e. Labai nemėgstu visokių įdumbančių, kur įdumba, o tada neatsistato ilgai, mėgstu daug ir nevaržomai vartytis.
f. Išvis, ar yra minkštų, bet labai vėsių čiužinių?
g. Vyro pusei kietesnis nekarštas čiužinys irgi domina, bet tuo kol kas domiuosi mažiau, nes jis nėra toks reiklus miegotojas kaip aš. Jam lengviau pritaikyti (bet dėl to irgi laukiu patarimų).
TAIGI LAUKIU PATARIMŲ DIENĄ NAKTĮ

VIS TIEK NEMIEGU NIEKAD