Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 22

Reikia pagalbos renkantis čiužinį smile.gif

1. 200x160
2. 194/95 ir 168/62
3. Spyruokline lova su dormeo ciuzinuku
4. 1500-2000
5. Vidutinio kietumo
6. Vyrui vėsiau o man šilčiau, tai sakyčiau viduriuko reiktu smile.gif
7. Rudenį ir pavasarį būna drėgna
8. Groteles, po jomis patalynes deze
9. Nėra
Atsakyti
QUOTE(salome @ 2014 09 18, 07:41)

Sveiki,
Pasidomėkite čiužiniais "Premier Exlusive";)
Tai 7 anatominių zonų čiužinys, specialiai sukurtas mėgstantiems vidutinio minkštumo čiužinius. Jo HR poliuretanas (45kg/m3) ypač elastingas ir pralaidus orui. Tinkantis alergiškiems bei turintiems stuburo problemų žmonėms. Aukštas komforto lygis.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Passion69 @ 2014 09 16, 18:58)
Reikia ir man pagalbos renkantis smile.gif

Kadangi turit polinki prakaituoti, siulyciau dometis kiseniniu spyruokliu ciuziniais, kurie isskirtinai gerai vedinasi. Is patogesniu butu Royal Victory, Medi Wellness, Elegance TFK 120. Jei norit kietesnio, visus siuos modelius galite uzsisakyti H3 kietumo, bet privalu, del skoliozes ant visu ciuziniu pasivartyti ilgesni laika ir isitikinti, kad ciuzinys nekelia kuriai nors stuburo daliai diskomforto.
Papildyta:
QUOTE(salome @ 2014 09 18, 08:41)

Viduriukas del silumos-vesos, sezonines dregmes, vidutinio kietumo butu isgaunamas su kiseninemis spyruoklemis, bet Jums rekomenduociau storesnius ciuzinius, tokius kaip Royal Auriga, Elegance TFK 170 arba Medi Comfort. Visi ciuziniai labai patogus, nebus nei per minksti nei per kieti, puikiai tinkami lovoms su patalynes dezemis.
Atsakyti
Dėkui visiems (-oms), kas man rekomendavo čiužinį, bet bėda, kad vakar buvau čiužinių parduotuvėje Kalvarijos g. Vilniuje, ir man pardavėja pasakė, jog nei vienas čiužinys man netinka. Visco Starr apskritai yra vaikiškas... Kitas rekomenduotas Royal Vital Pur.

Ji man rekomendavo Hukla Savoy F3 ir FEY Medi Wellness. Ar čia ji mane bando apgaut ir pritempt prie savos produkcijos? Dėkui dar kartą!
Atsakyti
QUOTE(FutureBestDad @ 2014 09 18, 13:21)
Dėkui visiems (-oms), kas man rekomendavo čiužinį, bet bėda, kad vakar buvau čiužinių parduotuvėje Kalvarijos g. Vilniuje, ir man pardavėja pasakė, jog nei vienas čiužinys man netinka. Visco Starr apskritai yra vaikiškas... Kitas rekomenduotas Royal Vital Pur.

Ji man rekomendavo Hukla Savoy F3 ir FEY Medi Wellness. Ar čia ji mane bando apgaut ir pritempt prie savos produkcijos? Dėkui dar kartą!

Paminetieji kiseniniu spyruokliu ciuziniai irgi yra geri ciuziniai, bet del isnarinto peties as Jusu neguldyciau ant spyruokliniu ciuziniu. Pasilieku prie savo nuomones, kad Jums reiketu rinktis HR poliuretano ciuzinius, kaip paminetasis Royal Vital Pur, Prestige KS55 arba issokant is anksciau nurodyto biudzeto Elegance MDI 85.
Atsakyti
Sveiki,

beveik prieš metus bandėme išsirinkti čiužinį pagal kriterijus, bet taip ir nenusipirkom. Kadangi ant sofos miegoti tapo nebeįmanoma (prieš tai turėjom lovą su Dormeo kol negrįžom atgal į Lietuvą) - dairomės čiužinio ir lovos.

1. 160x200
2. 178x77 170x54
3. Dormeo čiužinys
4. Iki 2000lt
5. Kietas
6. Vėsiau
7. Grotelės

Buvom miego centre, išbandėm kelis variantus. Kadangi linkę prakaituoti, patikėjom konsultante, kad reikėtų spyruoklinio.

Išbandę visus Lono čiužinius, kelis Huklos, Gumotex, Sleepwell ir Fey, sustojome ties Fey Medi Comfort. Būtume pirkę, bet internete prisiskaičiau, kad yra dar Fey kolekcija Royal. Svarstom pasibandyti Fey Roal Charisma ir Auriga. Gal kuris patiks labiau nei Medi Comfort.

Klausimas: kokius gamintojus ir čiužinius galite parekomenduoti kurie būtų panašūs į Fey Medi Comfort?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Sebastian @ 2014 09 18, 14:41)
kokius gamintojus ir čiužinius galite parekomenduoti kurie būtų panašūs į Fey Medi Comfort?

Sveiki,
MATERASSO "Primator Bio - ex" wink.gif
Aš visgi rekomenduočiau HR poliuretano čiužinius "Premier Exclusive", "Antibacterial antidecubit" arba HRC poliuretano čiužinį "Swiss Dream " H2 ir H3 po vienu užvalkalu (atsižvelgiant į svorį).
Šie čiužiniai atvirų porų, pralaidūs orui, tad dėl prakaitavimo problemų neturėtų kilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sebastian @ 2014 09 18, 14:41)
Sveiki,

Sebastian,
su MULTIPOCKET spyruoklių bloku yra TYLA***:
turi dvi viršutines perdangas (apie 8cm storio), viršus-7zonų, orui pralaidus lateksas, nusegamas užtrauktuku.
Papildyta:
QUOTE(salome @ 2014 09 18, 07:41)

salome,
kai dideli miegančiųjų svorių ir ūgių skirtumai, universalesnės medžiagos padeda subalansuoti tuos skirtumus.
Šiuo atveju-tas pats TYLA*** turėtų tikti jums dėl oro pralaidumo, drėgmės buvimo, universalaus viršutinio sluoksnio, kurio bendras aukštis apie 8cm
Atsakyti
QUOTE(Cjanga @ 2014 09 19, 09:32)
MATERASSO "Primator Bio - ex" wink.gif
Aš visgi rekomenduočiau HR poliuretano čiužinius "Premier Exclusive", "Antibacterial antidecubit" arba HRC poliuretano čiužinį "Swiss Dream " H2 ir H3 po vienu užvalkalu (atsižvelgiant į svorį).
Šie čiužiniai atvirų porų, pralaidūs orui, tad dėl prakaitavimo problemų neturėtų kilti smile.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif Kiek domėjausi H3 yra 80kg-100kg. Aš kadangi sveriu 76-77, manau nėra reikalo imti H3. Kaip ir tiktų H2 abiems. O dėl prakaitavimo - prieš tai turėjom Dormeo 2+12 Silver lyg ir. Jis irgi minimas kaip kvėpuojantis, bet deja neretai prabusdavau šlapias. Bent jau miego centras suteikia galimybę grąžinti čiužinį per kažkurį laikotarpį ir pakeisti į kitą už panašią kainą arba brangesnį. Įdomu kaip su Materasso šiuo atveju?

Na bet aišku, reikės išbandyti ir šiuos smile.gif Beje, ar galite pasakyti kuo poliuretaniniai čiužiniai yra geresni už spyruoklinius? Iki šiol galvojau, kad jie skiriasi tik tuo, kad spyruokliniai vėsesni.
Atsakyti
QUOTE(salome @ 2014 09 18, 08:41)

Dėl oro laidumo ie ieškant vidutinio kietumo rekomenduoju Vokišką Single Comfort, kuris turi net 4 sertifikatus.

QUOTE(FutureBestDad @ 2014 09 18, 13:21)

Žinoma, tai pati geriausia taktika, kurią pardavėjai naudoja. Gamintojas Gumotex to nenurodo.
Ateikite pagulėti. Paskaitykite internete gamintojo firminėje.
Atsakyti

Sveiki, reikia patarimo 4u.gif
1.Ciuzinio reikia 160x200cm
2. 160cm/45kg ir 186cm/60kg
3. miegojome kuri laika ant spyruoklinio Tyla, lyg ir nieko buvo, gal kiek minkstumo norejos kartais, dabar miegam ant sofos su paildomu dormeo renew ciuzinuku, tai man visai nieko smile.gif Reikia i naujus namus ciuzinio
4. apie 1500lt
5. vidutinio kietumo/minksto
6.silciau
7.nedregna, prakaituoti nelinke.
8.metaliniu arba mediniu groteliu, kolkas lovos dar neturime
9. stuburo skolioze
Atsakyti
Koki antciuzini pasirinkti vaiko lovai?Vaikui 4m. Ciuzinys labai kietas, reiktu,kad butu minksciau ir patogiau miegoti.beje, butu gerai, kad ir kainele nebutu kosmine:) lova 90x200
Atsakyti