Pati zinau,kad negerai,bet reikia kur prisest,negaliu dabar geresniu. Nu ir nepirksiu,sedesiu pleduko.
Linksmintates
Pati zinau,kad negerai,bet reikia kur prisest,negaliu dabar geresniu. Nu ir nepirksiu,sedesiu pleduko.
Sveikos. Gal zinot kur pirkti trafaretu sienoms dazyti? Noriu kazko tokio marokietisko stiliuko http://www.simplesha..._IMG1_setup.jpg
galima ir pasidaryt, bet tai is ko
galima ir pasidaryt, bet tai is ko
QUOTE(Rabambule @ 2014 04 03, 20:58)
Ar praktikoje kas klijavote vonia tapetais, o tapeta nulakavote akriliniu dar laku? Vis skaitau uzsienio forumuose kad dengia dar laku, bet parduotuvese kraipo del to galvas, jau nekalbu apie tai, kad pasakau kad I vonia tapeta desiu. Labai nervuoja kai negali zmoniu tai turinciu paklausti.
Viskas gerais su tais tapetais vonioj. Reikia klijuoti tik toj vietoj, kur vanduo nesitaško. Jau nepirma vonia pas mus su tapetais. Klijuota ir paprastais popieriniais, niekuo nelakuota.
Paprasta taisyklė - kur taškosi vanduo ir tikėtina teks dažnai pavalyti - ten plytelės, kita dalis tapetai. Nekreipkit dėmesio ką žmonės šneka
QUOTE(TuDa @ 2014 04 04, 10:56)
Tai, kad jie lengvi ir vėjas juos nešios
panašių būna Jyske, Thomas Philipse. Ieškok sunkesnių 
nenunesa joks vejas :-) turim tokias kedes ir staliuka, is Thomas Philips, puikiai atlaike pernai terasos sezona iki pat salciu, niekur nenesiojom, ant terasos visalaik stovejo.
Sveikos, klasikos bei provanso mėgėjos
Seniai seku Jūsų temą, bet tik dabar, kai pačią prispyrė įvairūs klausimai, noriu įsirašyt į Jūsų gretas
Žinau, kad čia būdavo ir dabar lyg yra tikrų šių stilių žinovių, todėl tikiuosi gauti patarimų tam tikrais klausimais...
Šiuo metu mano salone klijuojami gelsvai-balti(gal kiek auksiniai)tapetai klasikiniais raštais. Lubos bei apvadai balti. Taigi man aktualiausias klausimas- grindų spalvos parinkimas
Norėčiau tamsių, lyg į juodumą, nes kietieji baldai tikriausiai bus juodi, bet kyla daug abejonių... Gal ką nors patartumėt? Vėliau galėsiu įdėt foto sienų(bent jau dalies, kiek spėjo MB ištapetuot
).
Ačiū iš anksto
ir džiaugiuos pagaliau atsidūrusi bendraminčių rate
Seniai seku Jūsų temą, bet tik dabar, kai pačią prispyrė įvairūs klausimai, noriu įsirašyt į Jūsų gretas
Šiuo metu mano salone klijuojami gelsvai-balti(gal kiek auksiniai)tapetai klasikiniais raštais. Lubos bei apvadai balti. Taigi man aktualiausias klausimas- grindų spalvos parinkimas
Ačiū iš anksto
QUOTE(Mirksniukas @ 2014 04 05, 13:49)
nenunesa joks vejas :-) turim tokias kedes ir staliuka, is Thomas Philips, puikiai atlaike pernai terasos sezona iki pat salciu, niekur nenesiojom, ant terasos visalaik stovejo.
Gal užuovėjoj stovi
Papildyta:
QUOTE(nagučiai @ 2014 04 06, 15:54)
Žinau, kad čia būdavo ir dabar lyg yra tikrų šių stilių žinovių, todėl tikiuosi gauti patarimų tam tikrais klausimais...
Patarimų tai čia Jums pažers
Sveika prisijungus
Papildyta:
Labai patiko idėja skalbyklai
QUOTE(TuDa @ 2014 04 06, 17:44)
Skalbinius įdėti - patogu, programą nustatyti - taip pat.
Bet skalbiklio įpilti tai man nebūtų patogu.
gal kam pravers idėja kaip pačiam 'susikombinuoti' aukštas grindjuostes. Gaila, mes jau susidėjom, jaučiu būčiau bandžius pati daryt tokį sumuštinį
nes bent jau Amerikoj tai gaunasi smarkiai pigiau nei pirkti jau gatavas, tai gal ir LT taip pavyktų prasisukt
Per klaida is USA atsiunte ne tas pagalves, labai bijau, kad sviesios, bet koloritas kaip ir tinka... ir be kvarbatku, kaip norejau
Bet gal visai nieko
Bet gal visai nieko
barboraaa, lauko baldus metalinius pirkau to ir to salone kaune
bet tiesa pasakius panasiu ir senukai dabar turi...
Kaip pavasariškai nuteikė
QUOTE(rek @ 2014 04 07, 14:40)
barboraaa, lauko baldus metalinius pirkau to ir to salone kaune
bet tiesa pasakius panasiu ir senukai dabar turi...
Aciu. Labai