Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 10, 22:46)
Labai skirtingi laminatai, idomu, kokie baldai, nes be konteksto - sudetinga patart.

na nėra jie tokie skirtingi.. pati kolekcija shipdeck ,,laivo denio" .. man kol kas labai miela akiai.. bet neįprasta.. galvoju ar nepavargs akis g.gif .. ar tiesiog likti prie įprastų ir nesukt sau galvos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 10, 21:52)
kolegės, atkalbėkit mane nuo tokio laminato..
atsibos.. labiau tinka modernui gal? a?

QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 10, 22:54)
na nėra jie tokie skirtingi.. pati kolekcija shipdeck  ,,laivo denio" .. man kol kas labai miela akiai.. bet neįprasta.. galvoju ar nepavargs akis  g.gif .. ar tiesiog likti prie įprastų ir nesukt sau  galvos  cool.gif

Ar gyvai matei? Nes aš važiavau garantuotai to šviesiojo pirkti ir kai gyvai pamačiau.... nusipirkau kitą biggrin.gif
Natūroje jis tikrai gražus, bet mane sustabdė labai siauros juostos- nu truputi per daug dryžuotas . Būtų juostos platesnės imčiau užsimerkus rolleyes.gif
Atsakyti
Apie sienų spalvas ir... biggrin.gif http://www.homebunch.com/
Papildyta:
Kai aplink balta, balta g.gif http://www.digsdigs....g-room-designs/
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 04 11, 09:25)
Apie sienų spalvas ir...

Gerai parinktos spalvos labai daug nulemia grozio ax.gif

______

Damos, kur perkat uzuolaidas? Ar medziagas ir tada siunat?
Lauroj ko tais labai trumpos visos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 balandžio 2014 - 08:36
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 10, 21:52)
atsibos.. labiau tinka modernui gal? a?

Mačiau gyvai tokias parketlentes, man modernu net nekvepia smile.gif daugiau tokiam vintage interjerui gal tiktų, žiūrisi gražiai, tikrai toks pojūtis kaip ant laivo denio biggrin.gif
Papildyta:
Dėl užuolaidų ir man irgi labai aktualu - kur pirkti medžiagą ir siūtis Vilniuje? Kad nebūtų baisiai brangu ir normaliai padarytų g.gif
Atsakyti
Man tai uzplauke, labai noriu kazko su pauksciukais lotuliukas.gif
Lauroj yra ir tapetai, ir medziaga, bet gal per daug nusiruzavina.. Butu gerai, kad ne tokie roziniai tie pauksciukai. O gal tik uzuolaidu uztektu su pauksciukais? Kai pamaciau Domus galerijoj, tai taip as isimylejau ta motyva.. ten tai karve kainavo, dar plius barchatines.. Bet kaip nooooriu tooookiu graziu..

Gal kazka uzmatet idomaus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 balandžio 2014 - 09:54
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 11, 10:50)
Man tai uzplauke, labai noriu kazko su pauksciukais  lotuliukas.gif

user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Seku jūsų temą seniai, įsirenginėjam naujus namus, galva susisukus, reikia patarimų... Jūs aktyviai bendraujat, esat protingos moterys biggrin.gif manau, patarsit man neturėjusiai reiklų su namų įsirenginėjimu.

Didžiausias mūsų galvos skausmas dėl virtuvės, vietos nėra prūdai, tad virtuvė gaunas tokia kokia gaunas. Tik turim du variantus iš kurių reikia pasirinkti vieną.. Gal jūs savo akimis įžvelgsit, kuris būtų protingesnis, praktiškesnis... doh.gif

1.
user posted image

2.
user posted image

Čia didžiausia dilema dėl kaitlentės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mifi: 11 balandžio 2014 - 10:42
kaitlente prie lango - neee g.gif o be to ir normalesnis trikampis antram plane iseina rolleyes.gif
man noretusi saugesnes vietos kaitlentei, pvz vietoj saldytuvo, bet vel prie lango..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 11 balandžio 2014 - 11:36
QUOTE(Mifi @ 2014 04 11, 09:25)

Didžiausias mūsų galvos skausmas dėl virtuvės, vietos nėra prūdai, tad virtuvė gaunas tokia kokia gaunas. Tik turim du variantus iš kurių reikia pasirinkti vieną.. Gal jūs savo akimis įžvelgsit, kuris būtų protingesnis, praktiškesnis...  doh.gif

As jusu atveju daryciau kampine kaitlente (truputi i kaire nuo tos vietos kur pirmam plane yra)
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 04 11, 12:25)
Labas  4u.gif
Didžiausias mūsų galvos skausmas dėl virtuvės, vietos nėra prūdai, tad virtuvė gaunas tokia kokia gaunas. Tik turim du variantus iš kurių reikia pasirinkti vieną.. Gal jūs savo akimis įžvelgsit, kuris būtų protingesnis, praktiškesnis...  doh.gif

Čia didžiausia dilema dėl kaitlentės..

Vis tik prie lango gal mažesnė "blogybė" (1.) nei valgomajame, ant praėjimo, jei gerai suprantu, kad indauja jau kitos erdvės baldas.. (2.)
Bet pritariu Liolio, kad verta pagalvoti apie kampinę kaitlentę, nes tas kampas bus mažai funkcionalus kaip dabar papieštas.. g.gif
O (2.) variantas man "neprotingas" - tolokai vis tik nuo kriauklės su kokia šlapia morka ir gaunas kaip vidury praėjimo, nei virtuvėj, nei kažkur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 11 balandžio 2014 - 13:59
Ačiū už patarimus 4u.gif

Aš ir galvojau stumt labiau link kampo, kad nebūtų ties langu, bet kažin ar patogu bus.. Pas nieką nesu taip mačius smile.gif
O ant to stalviršio man irgi nelabai praktiška pasirodė daryt, nes taškysis man viskas ant indaujos ir koks puodas padėtas ant kaitlentės nepridės grožio jau kitai namų zonai ax.gif
Atsakyti