Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepytų vaikų priėmimas į lavinimo įstaigas

QUOTE(Fedes @ 2014 08 14, 20:02)
aš neatpažįstu agituojančių, galvojau, kad diskutuojam smile.gif
o čia turi omenyje išvardinti įstaigas pavadinimais?  biggrin.gif
Diskutuojam, bet ne ta tema.
Taigi, ar ne diskriminuojami neskiepyti vaikai, netenkantys teisės į valstybinius darželius? g.gif
Taip. Pageidautina dar ir pavardės, apsilankymo datos... hihihi.gif
Aš pasirašinėju net dėl kardiogramos, net dėl fizioterapijos procedūrų, esant raumenų patempimui, nors, regis, nėra jokių intra į organizmą.
Atsakyti
Na,taip, šiek tiek į šoną mes su tema, bet esmė visai į temą smile.gif, kad parašų rinkimas dėl atsisakymo skiepytis yra normalu ir būtina. nieko gydytojai čia "neišsidirbinėja" ir jokių principų nerodo.

aš tai iš viso nebesuvokiu visos tos "reformų" prasmės. man rodos valdininkai nepersiorientuoja, kad laikai pasikeitė. jau nebesam tik ką atitrūkę nuo sovietų sąjungos ir nebereikia visko reformuot. dabar turėtų būti vertybė ir išlaikyti pastovumą ir tai, ką jau sukūrėme. bandyti tobulinti tai, ką turim. o jei tik keisim keisim keisim, tai niekad nieko gi ir neturėsim... toks vaizdas kad už bet kokios kokybės popieriukų - projektų pateikimą seime atlyginimą moka, jei nepateiksi tam tikro puslapių skaičiaus - galva nukapos.

tik neįsivaizduoju, kaip tai viską pakeisti. pati eiti ten neisiu, nemoku ir aš tokio darbo dirbti, kitur mano vieta. bet kada atsiras galinčių valdyti be panikos, kad praras savo kėdę?....
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 08 14, 19:46)
Kodėl tik į darželius bus draudžiama priimti neskiepytus?

As irgi niekaip nesuvokiu kodel tik i darzelius nepriima, jeigu jau tie neskiepyti tokie pavojingi, tai tegul ir i mokyklas nepriima.
O dabar mano vaikas va i darzeli jau trecius metus eis, nuo 2016 metus namie pasedesim, o paskui keliausim su tais paciais vaikais i mokykla biggrin.gif Tai man logikos is vis cia nerasta..bet matyt Andriukaitis protingesnis uz mane tai ka cia besigincysi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 15 rugpjūčio 2014 - 22:33
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 08 15, 23:32)
As irgi niekaip nesuvokiu kodel tik i darzelius nepriima, jeigu jau tie neskiepyti tokie pavojingi, tai tegul ir i mokyklas nepriima.
O dabar mano vaikas va i darzeli jau trecius metus eis, nuo 2016 metus namie pasedesim, o paskui keliausim su tais paciais vaikais i mokykla biggrin.gif Tai man logikos is vis cia nerasta..bet matyt Andriukaitis protingesnis uz mane tai ka cia besigincysi...

Gal cia rysium ir su tuo, kad darzeliu truksta biggrin.gif Dabar gi va, atkris kazkiek neskiepytu, vietu pralaisves, girdesis maziau burbejimu, riksmu, kad vaikas darzelio negauna. Gal tai sveikatos ir svietimo ministeriju bendras projektas. Nes daugiau logikos cia nera. Yra tas pats, kaip jau girdejom ir kitur uzsieni. Sake apie Belgija. Tik ten alternatyvos yra. O cia nera. Reikia jas kurti biggrin.gif Ten pirmiausia sukure alternatyva, paskui ivede istatyma. Arba tos alternatyvos buvo jau seniai. Cia gi ivede istatyma ir niekas nesuks galvos del kokiu tai alternatyvu. Visgi reik manyt, kad istatymas sis neisigales. Nes jis stipriai prasilenkia su vaiku teisemis ir logika.
Atsakyti
A tai galejo tada isakyma ta Vilniuje ir Kaune priimti. Nes mazesniuose miestuose tu vietu sociai, o kaimeliuose is vis trukumas darzelinuku biggrin.gif
Atsakyti
bet lt yra tik vienintelis miestas gi- vilnius. nu dar kaunas. tai dzin kas tuose miesteliuose. bene rupi jie kam. gal pagal statistika neskiepijanciu yra vilniuj daugiau.
Papildyta:
logikos isvis ner. as is kaimo. mokykla-darzelis ant uzdarymo ribos. vaikus susiveza 20km spinduliu. jei cia yra neskiepijanciu,o yra, kaime tures galimybe nevest jei nepaskiepys:D ir uzdarys mokykla. nes dbr gaudo tuos vaikus iki beproto,kad tik eitu.dziaugiasi visais ir myli.
Atsakyti
Gal ir gerai, kad daržuose bus vien skiepyti - nebebus kaip kaltinti nepasiskiepijusių dėl visų ligų. Kaip žinia, pasaulį šiurpina atsiradęs naujas (mutavęs ir gerokai atsparesnis) kokliušo štamas, kurio dabartinės vakcinos neveikia, ir kuris yra daug kartų pavojingesnis už senąjį (pavojingas net suaugusiems, priešingai nei "senesnė" kokliušo atmaina).
Žodžiu, paskiepyti at ne - šiuo atveju jokio skirtumo...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 16, 12:15)
Gal ir gerai, kad daržuose bus vien skiepyti 
Negerai. Tai pažeidžia dalies tėvų/vaikų teisę rinktis.
Atsakyti
Tai skaiciau as straipsni tokio amerikieciu mokslininko apie vejaraupius, kad kai nebera gyvo imuniteto, tik tas vakscininis, nebera bendruonmeneje gyvso imunines atminties, kaip kovoti su virusu, nes vakcinine atmintis patys zinot, vienam susidare, kitam, ne, treciam vos vos..ir tada jau i paprastu vejaraupiu uzejima oranizmas gali rwaguoti labai audringai, kaip i nauja liga...manau panasiai ir su kokliusus, o dar kai vakcina tokia be rysio, su mazu veiksmingumo procentu, aisku, kad ligai paprasta prisitaikyti, "pavirsti" kazkuo, ko neveiks tas isgarbintas skiepas. Juk ir taip siautejo parakoliusas, kuris beje is komentaru, bjauresnis, nei kokliusas...
Andriukaitis vykdo ES politika, kad visi butu skiepijami, tik, vat kai pas mus skiepu kalendorius dar tarybinis, intervalai durbni, lgiso, reikalingos, nereikalingos, neperziurima, greiciausiai, kad valstybinius pinigus butu galima praplauti perkant masines vaiku, gripu vakcinas. Manau, kad jei miesteliu/kaimu tevai uzprotestuotu susideje su darzeliais, tai turetu permastyti tada svietimo reikalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 08 16, 14:38)
jei miesteliu/kaimu tevai uzprotestuotu susideje su darzeliais, tai turetu permastyti tada svietimo reikalus doh.gif
Nieko naujo nepasakysiu: tik tėvai, kolektyviai protestuodami, reikalaudami, daro stebuklus.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 08 16, 14:38)
Manau, kad jei miesteliu/kaimu tevai uzprotestuotu susideje su darzeliais, tai turetu permastyti tada svietimo reikalus doh.gif

Klausimas tik, kiek ten kaimuose, miestukuose tėvų, kurie neskiepija savo vaikų g.gif

Atsakyti
Jeigu ir yra, nemanau, kad jie keltu maista...greiciau paskiepytu, kad tik darzelio neuzdarytu unsure.gif
Atsakyti