Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(rame25 @ 2014 08 21, 14:05)
Idomu 4u.gif ,kokia kainai visai dienai?
Papildyta:
Merginos,gal kuri galit rekomenduoti skanu graikiska  tradicini patiekala, isskyrus mousaka ir graikiskas salotas tongue.gif

Mes rode uzsisakem graikisku patieklu asorti, paragavom daugeli graikisku patiekalu 12 eur. Stifado man skaniausias.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2014 08 21, 14:35)
Uz kiek vistik skrydi pavyko pagaut?  smile.gif As jau pabijojau su laukimu, o dabar kainos zveriskos skrydziu ir teko atsiskayt keliones ir Roda  verysad.gif uzteks Koso.

As siandien nusipirkau bilietus, rugsejo 20-27 datai, kaina dviems pirmyn atgal gavosi 1500lt smile.gif
Kai pradejau ziureti geriausia kaina mums buvo 1200lt bet dar nebuvome apsisprende ar tikrai i Roda norime, veliau kaina buvo 1350lt, bet tikejausi kad vel padarys 1200lt bet nepadare.. biggrin.gif Pirma mano kelione, pirmas bilietu pirkimas tai nezinojau ko tiketis su tomis kainomis, kokia yra ta gera kaina, kitam kartui jau viskas aiskiau butu ax.gif

Rugsejo antra puse kiek skaiciau vejuota buna, gal nesusalsime, vanduo tai jau turetu buti labai siltas, apsistosime Kallithea miestelyje, viesbutis ant juros kranto, labai laukiu wub.gif Tik neramina kad laaabai bijau skristi bijau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu,gal atsimeni kurioje kavineje? Nors gal ne tik ten yra wink.gif
QUOTE(Miledi.N @ 2014 08 21, 18:38)
Mes rode uzsisakem graikisku patieklu asorti, paragavom daugeli graikisku patiekalu 12 eur. Stifado man skaniausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rame25: 21 rugpjūčio 2014 - 22:12
Pas mane jau viskas sudėliota, bilietus pasiėmiau, mašinai saugomą aikštutę išsinuomavau oro uoste. Beliko tik sulaukt bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=FoxLady,2014 08 21, 21:23]

del oru nesijaudinciau, manau rugseji ir pasidegint ir pakeliaut pats tinkamiausias oras, man regis rugseji iki 29 buna ten.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2014 08 21, 20:23)
Kallithea miestelyje, viesbutis ant juros kranto, labai laukiu wub.gif Tik neramina kad laaabai bijau skristi bijau.gif  lotuliukas.gif

Koks krantas ziurejai?
yra viesbuci kur nusileidimas i jura nuo nedideliu skardziu, arba viesbutis ant kranto bet stovi ant nuolos ir kad iki to kranto nueit geras gabaliukas kelio 4u.gif

QUOTE(rame25 @ 2014 08 21, 22:04)
Aciu,gal atsimeni kurioje kavineje? Nors gal ne tik ten yra wink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Rodo mieste, senamiestyje, po dideliu medziu pavesyje mirksiukas.gif

P.S. emem viena porcija dviems ir mums uzteko mirksiukas.gif turekit omeny kad graikiskos porcijos didziules 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2014 08 22, 08:27)
Koks krantas ziurejai?
yra viesbuci kur nusileidimas i jura nuo nedideliu skardziu, arba viesbutis ant kranto bet stovi ant nuolos ir kad iki to kranto nueit geras gabaliukas kelio  4u.gif

Kresten Palace nulipimas laipteliais į jūrą (akmenų, uolų yra), bet tai buvo vienas iš pagrindinių veiksnių nulėmusių mano viešbučio pasirinkimą
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 08 21, 08:07)
gal galima plačiau apie viešbutį-mes rugsėjį ten užsisakėm bungalow tipo kambarius, HB.

Pamirsau parasyt, mes atskridom anksti ir jau apie 9 val buvom viesbutje, o pas juos isikurt galima tik po 14 val. Siulo palikt lagaminus prie registraturos po rojaliu ir laukt. Mes nuejom i WC pasieme maudymukus, persirengem ir nuvarem i pliaza, maudemes beveik iki 14 val. grizom ir iskart dave kambari.
Kai tik atvaziavom registraturoj dirbo angliskai kalbanti moteryte, o veliau lietuve wink.gif
Atsakyti
Minejot,kad buvot Termos smile.gif Kokia kaina visai dienai?

QUOTE(Miledi.N @ 2014 08 22, 09:36)
Pamirsau parasyt, mes atskridom anksti ir jau apie 9 val buvom viesbutje, o pas juos isikurt galima tik po 14 val. Siulo palikt lagaminus prie registraturos po rojaliu ir laukt. Mes nuejom i WC pasieme maudymukus, persirengem ir nuvarem i pliaza, maudemes beveik iki 14 val. grizom ir iskart dave kambari.
Kai tik atvaziavom registraturoj dirbo angliskai kalbanti moteryte, o veliau lietuve wink.gif

Atsakyti
QUOTE(rame25 @ 2014 08 22, 13:32)
Minejot,kad buvot Termos smile.gif Kokia kaina visai dienai?

ten iejimo kaina 2 eur zmogui, o bunat kiek norit mirksiukas.gif
Papildyta:
Rame25 jus ilsesites prie Egejo juros mirksiukas.gif

Mes maudemes Vidurzemio ax.gif
Atsakyti
Zinau zinau biggrin.gif o gal zinot ties kuria vieta juros susijungia?

[/quote]
Atsakyti
[quote=rame25,2014 08 22, 14:34]
Zinau zinau biggrin.gif o gal zinot ties kuria vieta juros susijungia?

[/quote]
[/quote]
Nuo tos vietos kur jus apacioj mus veze autobusu 4u.gif Nuostabaus grozio vieta wub.gif thumbup.gif
Atsakyti