Sveikos "rodistes"
geguzes pabaigoj ir mes i Roda, i Faliraki. Laukiu nesulaukiu
Gal kas buvė pačioje gegužės pabaigoje? Kaip ten orai? Vakarais turbūt dar reikia kokio megztuko ar pan. ?
Sweikos, mes planuojame kelione I roda birzelio pradzioje ir man vis toks neramumas kirba...ten graikijos sala tai tikrai pakaks tik ID korteles skrendant? Jei atsakytumete buciau labai dekinga
QUOTE(Egzotic@l @ 2015 04 24, 10:36)
Sweikos, mes planuojame kelione I roda birzelio pradzioje ir man vis toks neramumas kirba...ten graikijos sala tai tikrai pakaks tik ID korteles skrendant? Jei atsakytumete buciau labai dekinga 
Kortelės pakaks, jei nekeliausite daugiau niekur. Jei, kaip kiti, sugalvotumėte keliauti iki Turkijos, tuomet reiktų pasiimti pasą.
QUOTE(Egzotic@l @ 2015 04 24, 11:36)
I koki viesbutuka skrendat? mes ieskome irgi birzelio pradzioje i kokia graikijos sala lėkti atostogauti.
Mes siemet pirmakart uzsisakem apartamentus, o ne viesbuti, nes taip pabodo viesbutinis maistas
Ziuresim pasiteisins ar ne
QUOTE(Elvita @ 2015 04 25, 20:15)
Mes siemet pirmakart uzsisakem apartamentus, o ne viesbuti, nes taip pabodo viesbutinis maistas
Ziuresim pasiteisins ar ne 
O apartamentuose nereikės patiems gamintis maisto?
Kurioje salos vietoje planuojate apsistoti?
Šiaip atrodo smagu gyventi apartamentuose, jei ilgiau gyveni (pvz dvi savaites ir ilgiau), bet man asmeniškai būtų minusas, jei reiktų kažką gaminti atostogų metu.
QUOTE(Finna @ 2015 04 25, 23:26)
O apartamentuose nereikės patiems gamintis maisto?
Šiaip atrodo smagu gyventi apartamentuose, jei ilgiau gyveni (pvz dvi savaites ir ilgiau), bet man asmeniškai būtų minusas, jei reiktų kažką gaminti atostogų metu.
Butent del sios priezasties ir emem apartamentus, nes viesbutinis maistas jau labai pabodo. As irgi visada sakiau, kad jei per atostogas gaminsiu maista, atostogu nesijaus. Bet, matyt viskas ateina su laiku. Smagiau paciam vakare ant groteliu issikepti zuvies ar mesos, pietauti ar vakarieniauti vis kitoje tavernoje.
Mes net aparatmentu ieskojome ne viesbutinio tipo. Gyvensim Kalathos miestelyje "Daniel luxury apartaments"
Sveiko keliautojos, kažin spalio pirmoj pusėj dar verta planuotis kelionę į Rodą, nerizikuojant su oru? Aišku +30 nereikia, bet labai bijau lietaus.
QUOTE(punkis @ 2015 04 28, 17:27)
Sveiko keliautojos, kažin spalio pirmoj pusėj dar verta planuotis kelionę į Rodą, nerizikuojant su oru? Aišku +30 nereikia, bet labai bijau lietaus.
Mes buvom 2014m spalio pirmą savaitę, tai lietaus nebuvo nei vieną dieną, oras pats tas keliavimui, pliažintis ne per karšta (kažkiek įdegt galima, bet jau ne vasarinis įdegis aišku), vanduo šiltas, turistų apmažėję, tad mums labai patiko
Sveiki, nejaugi tiek mažai keliaujančių į Rodą šią vasarą?
Mes planuojam skristi liepos 31 - rugpjūčio 7 dienomis. Aišku dauguma viešbučių išgraibstyta, mums pasiūlė Hotel Golden Sunrise (***) su half-board maitinimu, Gennadi kaimelyje randasi. Galbūt yra ten buvusių arba bent jau šiame kaimuke gyvenusių, būtų labai įdomu sužinoti ar verta ten apsistoti
P.s Rodą lankysime pirmą kartą, galbūt yra kokių ypatingų pasiūlymų ar rekomandacijų?
P.s Rodą lankysime pirmą kartą, galbūt yra kokių ypatingų pasiūlymų ar rekomandacijų?
Sveikutes, iskilo klausimu
I Simi sala plukdo tik is Rodo ar ir is Faliraki? Koks kainu skirtumas?
Ar yra nuorodos i Attaviros kalna?
I Simi sala plukdo tik is Rodo ar ir is Faliraki? Koks kainu skirtumas?
Ar yra nuorodos i Attaviros kalna?