Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(ramune78 @ 2014 04 14, 23:03)
bandau 
Pirkta kaip double roma  4u.gif

super thumbup.gif galingi žiedai wub.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 04 15, 10:08)
Mano nuomonė nesikeičia schmoll.gif
Niekada 100% neatitiks veislę išauginti iš sėklų. Toks būdas tinkamiausias tik išvedant naujas veisles, o čia kvepia tik noru  uždirbti iš nesuprantančių

Pritariu 100% .
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 15, 09:08)
Niekada 100% neatitiks veislę išauginti iš sėklų. Toks būdas tinkamiausias tik išvedant naujas veisles, o čia kvepia tik noru  uždirbti iš nesuprantančių

Ir aš taip manau.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri gali rekomenduoti kur Kaune butu galima nusipirkti amariliu kad butu didesnis pasirinkimas smile.gif Turiu jau penkias amariles,bet norisi dar nauju veisliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2014 04 15, 10:29)
Sveikos, gal kuri gali rekomenduoti kur Kaune butu galima nusipirkti amariliu kad butu didesnis pasirinkimas smile.gif Turiu jau penkias amariles,bet norisi dar nauju veisliu smile.gif

Kalvariju 38 Kaune ,kas del pasirinkimo tai seniau buvo nemazai,o dabar neaisku kiek like g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2014 04 15, 11:29)

Gelė vadinasi amarilis, ne amarilė. Sorry, nepiktai, tačiau labai kliūna akis.
Kaune Kalvarijų gatvėj pasirinkimas nemenkas būna.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 15, 09:06)
Pritariu 100% .

Na, gerai, bet tie patys augintojai pardavinėdami svogūnus, nepardavinėja atskirai išaugintų iš sėklų ir išaugintų iš svogūno. Kaina ta pati. Parduoda, kaip rūšinius cool.gif ?
Tai tiek nusimananti, tiek nelabai nusimamti pirkėja rizikuoja būti apgauta ax.gif ? Negi nesaugo savo vardo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 15 balandžio 2014 - 11:01
QUOTE(ramune78 @ 2014 04 15, 11:57)
Na, gerai, bet tie patys augintojai pardavinėdami svogūnus, nepardavinėja atskirai išaugintų iš sėklų ir išaugintų iš svogūno. Kaina ta pati. Parduoda, kaip rūšinius  cool.gif ?
Tai tiek nusimananti, tiek nelabai nusimamti pirkėja rizikuoja būti apgauta ax.gif ? Negi nesaugo savo vardo?

Vienas tik pavydys : pažiūrėk kokias jis Minervas pardavinėja ir palygink 24 psl mano ikeltą Minervą. Tada suprasi kokia chaltūra pas jį
atsiprašau 23 psl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 15 balandžio 2014 - 11:27
Nuostabu,nuostabu,nuostabu pas jus wub.gif o kokia loterija įdomi ir spalvinga šiais metais iš amarilių pirkimo bigsmile.gif Liūdinčių ne taip ir daug,atrodo,ar per paskutines gražuoles užmiršau nesėkmes kitų blush2.gif
Kai apskundžiau savo partizanus,ir dar ant šiltų palangių padėjau,tai jau lenda iš savo žieminių bunkerių keli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2014 04 15, 12:57)
Na, gerai, bet tie patys augintojai pardavinėdami svogūnus, nepardavinėja atskirai išaugintų iš sėklų ir išaugintų iš svogūno. Kaina ta pati. Parduoda, kaip rūšinius  cool.gif ?

Koks vardas? Pinigų kiekis svarbesnis už bet kokį vardą.

QUOTE(amarrile @ 2014 04 15, 17:20)
Kai apskundžiau savo partizanus,ir dar ant šiltų palangių padėjau,tai jau lenda iš savo žieminių bunkerių keli  rolleyes.gif

Verta įmest skundą į temutę thumbup.gif susigėdo ir susiprato kokiu reikalu auginami.
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2014 04 15, 07:36)
Buvo diskusija, kad iš sėklų išauginti amariliai, lyg ir nebeatitinka savo rūšies savybių.  Bet, kaip tada vertinti tokius augintojus kaip šis, jo parduotuvė pilna sėklų.
Ar jis tiesiog, diletantas nevertinantis savo vardo ir gėlių kokybės?

http://stores.ebay.com/Amaryllis-Man
Įdomi Jūsų nuomonė  4u.gif

Na, pardavėjas rašo, kad tai kryžmintų arba savidulkių meilenių sėklos ar svogūnėliai. Tad nusimanantis supras, ko tikėtis (kaip ir bet ko smile.gif ). O kur pristatoma kaip veislė, sutinku, kad tikrai nutolę nuo originalų. Tai vėl- jei žmogui tas pvadinimas nieko nereiškia, ir bus numestas, tai tas pats, koks pražydo, svarbu pagrindinė spalva atitinka. O mes jau šiek tiek gaudomės, tai tokių už tikrus ir nepirktume rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Lutpede @ 2014 04 15, 11:20)
kokia chaltūra pas jį

Nu ir vis tiek aš tą dieduką baisiai myliu wub.gif , ir man gražus jo daržas wub.gif , ir dar gražiau, ka senas žmogus turi tokį užsiėmimą wub.gif , duok Dieve sulaukti man tokios senatvės wub.gif wub.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 15 balandžio 2014 - 21:02
Jungiuosi prie loterijos iš Sodų g.

Kaip ir ne pirmai taip - lošiant Chico ištraukiau Sumatra?
user posted imageuser posted image

Atsakyti