Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Montera, pomidoriukai kaip serbentukai kokie hihihi.gif Man ta mintis pomidorą sodinti su kažkuo kitu kažkaip keistai skamba, vien dėl tų šaknų, ar nenustelbs jo tikrai, bet nesiginčysiu- vaizdas tikrai įdomus smile.gif kaip gerai dabar saulytė, vienus pomidorus išnešiau prie vieno lango, kitus prie kito, žiūrėsiu kur labiau patiks jiems, nes langai į rytus ir į vakarus
Atsakyti
Lobuliarija nevėlu sėti, aš pernai tiesiai į dirvą lauke sėjau gegužės mėn, paskui visą vasarą iki šalnų žydėjo. toks žydintis kilimiukas gaunasi, o lobelijų būna ir nesvyrančių, tik jas jau reikėjo būt pasisėjus, lėtai auga, galima paskui turguj pirkti, daigiukai pigūs, po litą gal poros ir užtektų.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jaučiu, tas gėlytes su pomidorais tręšia gerai... nes tos visos petunijos trąšas mėgsta. Pomidoras irgi kaži, ar taip gerai derėtų tokiame nedideliame vazone ir dar kartu su gėle g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 30 kovo 2014 - 07:49
O cia dar koks aparatas svogunu laiskam augint smile.gif
http://www.1luk.ru/#raz2
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 03 29, 23:13)

a nebus tokie pat kieti kaip Bajaja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 03 30, 08:42)
O cia dar koks aparatas svogunu laiskam augint smile.gif
http://www.1luk.ru/#raz2

koks įdomus sprendimas, gan gražiai ir tvarkingai atrodo smile.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif Tai kaip apgavo oru prognoze... vakar klausiau sake siauliuose apie -2 ryte atsikeliu vos is klumpiu neiskritau -7 tai jau cia 7 ryto....
mano visi krapai salotos zemuoges balkone i leda susale doh.gif
Nu tikiuos kad atsigaus bet paziurejus i krapus stipriai abejoju gun_bandana.gif
Ner ko noret siandien Balandzio 1....
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 01, 07:32)
Nu tikiuos kad atsigaus bet paziurejus i krapus stipriai abejoju gun_bandana.gif

na užuojautau tau ir augaliukams, linkiu kad atsigautu bent dalis.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 01, 08:32)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tai kaip apgavo oru prognoze... vakar klausiau sake siauliuose apie -2 ryte atsikeliu vos is klumpiu neiskritau -7 tai jau cia 7 ryto....

Maniškiai balkone irgi buvo, bet šiltnamyje, tai nieko nenutiko, viskas ok ax.gif . Užjaučiu console.gif
Atsakyti
na ziuriu cia siandien daug kam nevykusi diena. Palikau pakelta zaliuze, kad augaleliai daugiau saulutes gautu ir bitutes apsilankytu, o po pusvalandzio grizus i balkona radau seimininkaujancius du balandzius. Bjaurybes islauze mano pomidorus! Galeciau galvas as tiem rupuzem nusukciau doh.gif
gal zinot koki efektyvu liaudiska buda juos atbaidyt?
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2014 04 01, 17:59)
na ziuriu cia siandien daug kam nevykusi diena. Palikau pakelta zaliuze, kad augaleliai daugiau saulutes gautu ir bitutes apsilankytu, o po pusvalandzio grizus i balkona radau seimininkaujancius du balandzius. Bjaurybes islauze mano pomidorus! Galeciau galvas as tiem rupuzem nusukciau  doh.gif

jei tik žinočiau.. Aš vasarą kai jau palieku langus pradarytus užkabinu seną užuolaidą tinklinę, tai ramu smile.gif Jei daigeliai pakankamai jau paaugę buvo ir turi tikrų lapelių pamerk gražiai į stiklinaitę ir išleis šakneles, galėsi vėl sodint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2014 04 01, 17:59)
na ziuriu cia siandien daug kam nevykusi diena. Palikau pakelta zaliuze, kad augaleliai daugiau saulutes gautu ir bitutes apsilankytu, o po pusvalandzio grizus i balkona radau seimininkaujancius du balandzius. Bjaurybes islauze mano pomidorus! Galeciau galvas as tiem rupuzem nusukciau  doh.gif

uzuojauta ir tau verysad.gif
Pabandyk tu vejo maluneliu kur vaikam buna skirti, ismeik i koki loveli gal biskuti atbaidytu.
Ant balkoni krasto tai pamenu buvom vinutes ikale ir istempe vielyte tai jiem nepatogu tupt budavo ir kazkiek atbaidydavom. Oi atsimenu vaikystes kur gyvenom tai tik nepaziurek jau lizdas balkone doh.gif
Atsakyti