Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Vidurvasaris @ 2015 03 19, 12:43)
Kol kas dar kambary laikau, nes balkonas atviras, nors saulė ir lb lepina šią savaitę.

Tiesa, tik špinatus pasėjusi iš karto išnešiau į balkoną, mes jis lyg ir vėsą mėgsta ir šalnų nebijo (?) tai laikau ten kiaurą parą. Ar visgi nešt vidun špinatus nakčiai, o gal ir dienai? Dar jie man nesudygę.

Aš taip pat špinatus laikau atvirame balkone. Nakčiai parkeliauja i namus smile.gif Tačiau ką tik pasėtus laikyčiau namuose, nes greičiau sudygs. Kai sudygs, tuomet manau reikėtų "ištremti" trumpam į lauką ir tai tik šiltomis dienomis. Kai pasirodys tikrieji lapeliai ir sutvirtės tuomet gali pastoviai gyventi lauke. Na jei naktį žada būti minusas reiktų pridengti, nors sakoma, kad jie pakenčia iki -4C.
Atsakyti
Sveikos.

Mano "darže" pradygo špinatai (antra foto) ir salotos (pirma foto). Smagu, kad dygsta, bet ką sabar su jom daryt? Tiesiog laistyt, laikyti saulės šviesoj ir viskas, ar dar kažką?

Papildyta:
Nemoku dėt nuotraukų, tai salotas rodau antra žinute:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidurvasaris: 23 kovo 2015 - 17:16
QUOTE(Vidurvasaris @ 2015 03 23, 18:15)
Sveikos.

Mano "darže" pradygo špinatai (antra foto) ir salotos (pirma foto). Smagu, kad dygsta, bet ką sabar su jom daryt? Tiesiog laistyt, laikyti saulės šviesoj ir viskas, ar dar kažką?
Papildyta:
Nemoku dėt nuotraukų, tai salotas rodau antra žinute:

dabar būtų gerai vėsiau ir šviesiai laikyti, kad neišstyptų. Gal balkone, paskui gamima pikiuoti, jei norit stambesnių.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 23, 19:30)
dabar būtų gerai vėsiau ir šviesiai laikyti, kad neišstyptų. Gal balkone, paskui gamima pikiuoti, jei norit stambesnių.

Tai dienom nešiu tada į atvirą balkoną. Nakčiai nešiu namo, nes dar minuso būna.
Atsakyti
Sveikos,

nu ka po savaitgalio ziemos vel pavasaris gryzta smile.gif
Kai palepino saulute ana savaite tai tuoj visi augaliukai sujudo. Tik pomidoriukai biski pastypo doh.gif

Balkono dziaugsmas smile.gif Niekas nenusale palike neuzdengti atviram balkone thumbup.gif Jau svogunai zaliuot pradejo
user posted imageuser posted image

Cia ant virtuves palanges apsigyvene krapai petrazoles salotos ir svogunai
user posted image

O cia mano daigeliai(kur didesni tai sausio gale seti pomidorai ir paprikos o kur maziukai tai vasario antroj pusej seti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Si kart jau saikingai su daigais smile.gif Uzteko anais metais pasimokiau kad praeit negalejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad pomidoriukų tai visai nemažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2015 03 24, 14:31)
Kad pomidoriukų tai visai nemažai  biggrin.gif

biggrin.gif
Praretinsiu dar kaimynkom daigu pazadejau.

Tik vat truputi neramumas uzpuole... ant kaikuriu pomidoriuku radau kazkokiu sparnuotu gyviu doh.gif Eisiu i pomidoru tema konsultuotis kas do velnias cia puola taip anksti blink.gif
Atsakyti
Vajee.. jei jau nuo dabar puola parazitai, tai kas bus vėliau blink.gif Spėju kad tokia šilta žiema nieko gero nežada..
Atsakyti
Montera-žavingas vaizdas. Toks skanus žalumas. Ir kad braškės neperšalo - liuks. Mano balkoniniai Aztek pomid. Mažiukai dar. auga stikl.balkone. kai pamirštu ir nakčiai palieku. Ridikiukai lapus augina. Kovo 1 sėti. Kažin ką užaugins
Atsakyti
Mūsų balkonas šiaurinėj pusėj, turbūt neverta nė bandyt kažką augint.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2015 03 25, 11:53)
Mūsų balkonas šiaurinėj pusėj, turbūt neverta nė bandyt kažką augint..  doh.gif

O ko jau neverta. Gal ir mazesnis derlius bus bet jau kokiu salotu prieskoniu laisvai uzsiaugintumet. Gal net ir kokiu mazu pomidoriuku vazoneli viena kita. Nepabandysit nesuzinosit:) O tai is vis nei trupucio saules nekliuna i balkona? O visi langai i ta puse ar yra ir i pietine? Dabar galit ant palanges augint. Pas mane agurkai, melionai namie augo prie lango.

As praeitais metais draugei daviau vazoneli pomidoru, jos balkonas gal ankstyvos rytines saules gauna ciut, bet uzaugo normaliai tie pomidoriukai.
Atsakyti
mergaitės, o į kokio dydžio vazonus sodinate pomidorus? pas mane geltoni Aztek, raudoni Maja ir Minibell, žodžiu, kažkokios parduotuvinės veislės, nežinau, ar skanios, bet pabandymui smile.gif prie pomidoro dar norėčiau sodinti kaimyną baziliką, sako, jis gerina ir augimą, ir derlių, ir skonį.
Atsakyti