Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(intareg @ 2017 02 24, 09:00)
Sveikos, norėjau paklausti, o kaip darote su žemuogėm, kai daigai paauga perkeliat i nuolatinį vazoną, ir po kelias, nes juk vieno daigo oer mažai? Pernai ant palangės auginau pomidorų, o šiemet dar ir žemuogių užainorėjau smile.gif p.s. labai gera tema

Nezinau del zemuogiu, as pirma syki bandau augint is seklu jas, tai kolkas vos iziurimos isdyge. Jauciu kai paauks kazkiek ir saknis pasiformuos, tada sodinsiu i koki loveli.

Siaip augink dar kazka, jeigu yra balkonas tai ir agurka gali pabandyt paaugint biggrin.gif Papriku visoku zemaugiu, pomidoriuku visokiu rusiu yra zemaugiu.

As bandysiu siemet pora Radniciok agurku augint neistiklintam balkone, praitais metais bandziau istiklintam, tai isaugo 2 metru, ir buvo 50-100 agurkiokiu/ziedu is vieno stiebo, bet visi sunyko neuzsimezge kazkaip, tik pora uzderejo... Gal kad bites nepateko ir neapsivaisino.

Atsakyti
Tai pomidorų aš jau pasėjus kelių rūšių, Vilma, Bajaja ir Aztec lyg. tikiuosi užaugs ir ragausiu, kurie skaniausi biggrin.gif o agurkų gal kitą veislę pabandyt verta tau, savidulkių juk būna smile.gif
Atsakyti
Merginos, apšvieskite mane. Sėju pomidoriukus auginimui balkone antrą kartą, ir niekaip nepamenu štai kokio dalyko - praėjusiais metais apdengiau daigyklą ne plėvele, o paprastu maišeliu, viskas išaugo puikiai, šiais metais vėl dengiu maišeliu, bet gavosi taip, kad įvilkau visą daigyklą, ir nepamenu, ar reikia tik viršų dengti ir pro apačią duoti oro, ar tinka ir visa daigykla įvilkta. ax.gif biggrin.gif kas pagelbės? biggrin.gif Gal ir kvailas klausimas, nu bet nebežinau kaip reik ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2017 03 12, 14:26)
Merginos, apšvieskite mane. Sėju pomidoriukus auginimui balkone antrą kartą, ir niekaip nepamenu štai kokio dalyko - praėjusiais metais apdengiau daigyklą ne plėvele, o paprastu maišeliu, viskas išaugo puikiai, šiais metais vėl dengiu maišeliu, bet gavosi taip, kad įvilkau visą daigyklą, ir nepamenu, ar reikia tik viršų dengti ir pro apačią duoti oro, ar tinka ir visa daigykla įvilkta.  ax.gif  biggrin.gif kas pagelbės? biggrin.gif Gal ir kvailas klausimas, nu bet nebežinau kaip reik ir viskas biggrin.gif

Jokio skirtumo.As seju i plastmasines dezutes nuo mesos,ir pasejus suvynioju i maistine plevele,kitas dezutes turiu.kur yra plastmsines su dangteliais,tai uzdedu ant virsaus ir viskas.Svarbu virsus apdengtas plevele ir padeta siltai,kol sudygsta,o tada atidengi ir pavedinus vel uzdengi,kol leidzia daigai.As taip darau,gal kitos kitaip.Kitos vedina kasdiena,nueme plevele,as to nedarau kol sudygsta.
Atsakyti
Kaunomane, kaip su žemuogėm? Mano nesudygo, tai vėl pasėjau :/ pomidorai auga viskas ok, o jos net nesudygo unsure.gif gal sėklų pirkti naujų, gal kokios nedaigios hmm.gif
Atsakyti
sveikos sodininkės 4u.gif taip noriu turėti gražų vazonėlį kaip gėlių puokštę ant stalo, bet kažkas man nepavyksta; net ir pirktos melisos vazonėlyje pasidarė tokios, pat kaip ir mano išaugintas rozmarinas. Ir laisčiau ir nedalaisčiau, ir pavėsy ir ant saulės laikiau.... Kaltinau ir žemę, ir orą, ir pačią save... Rezultatas gaunasi toks pats

Gal žinot kame problema? Taip kankinasi jau treti metai
vartotojo įkelta nuotrauka

o melisa po kleių mėnesių tokia tapo

Atsakyti
Kokias prieskoninias žoleles sėjate ? Be kurių neapsieinate virtuvėje patiekalų gamyboj
Niekad nieko nesejus ir nenaudojus.
Ka naudoju tai krapus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 04 06, 19:41)
Kokias prieskoninias žoleles sėjate ? Be kurių neapsieinate virtuvėje patiekalų gamyboj
Niekad nieko nesejus ir nenaudojus.
Ka naudoju tai krapus smile.gif

Pipirnes. Bazilikus įv.spalvų. kalendrą, jej mėgstat.
Atsakyti
sveikos sodininkės 4u.gif taip noriu turėti gražų vazonėlį kaip gėlių puokštę ant stalo, bet kažkas man nepavyksta; net ir pirktos melisos vazonėlyje pasidarė tokios, pat kaip ir mano išaugintas rozmarinas. Ir laisčiau ir nedalaisčiau, ir pavėsy ir ant saulės laikiau.... Kaltinau ir žemę, ir orą, ir pačią save... Rezultatas gaunasi toks pats

Gal žinot kame problema? Taip kankinasi jau treti metai

o melisa po kleių mėnesių tokia tapo

Atsakyti
Norėčiau patarimo.
Prisidaiginau pomidorų, dabar jie veši indeliuose nuo grietinės, ir viena rūšis iš trijų jau leidžia žiedus. Ar galiu dabar persodinti į normalų vazoną? Ar nesupyks? Jei dabar geriau neliesti, tai kada persodinti į normalų vazoną? smile.gif
Atsakyti
Jei turite vietos, tai sodinkite. O vėliau irgi bet kada galima, juk kiekvieno šaknynas bus susiformavęs.
Atsakyti
Esu pernešus savo pomidorus kambarin. Pradžioj dar augo, žaliavo, žydėjo, paskui pradėjo vysti. Pagalvojau, o jei tiesiog nupjausiu kotus, gal vėliau kažkas išaugs iš to paties šaknyno? Kažkaip gaila mesti šiemet, gerai labai augo. hmm.gif
Atsakyti