Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

as pirma karta uzsisakiau ir jau 3 sav naudoju su BHA riebiai odai, man labai patiko. tai dar uzsisakiau ir su AHA savaitine priemone, ziuresim kaip patiks.

del saules - galima juk tepti ta exfolianta tik nakciai. as kol kas tepu ir rytais beveik kasdien, nes tos saules beveik nematau. iseinu anksti, griztu velai. be to, tepu ant virsaus kremine pudra su SPF10, tai kazkiek apsaugo nuo vieno kito spindulio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 04 01, 10:39)
sierroj tokio dalyko sočiai
http://www.sierratra...l-shirts~d~497/
Papildyta:
Labai patiko šita palaidinė, tik, matyt alkanas kinietis etiketę išgraužė, o pati palaidinė teko be priekaištų http://www.sierratra...;colorFamily=05

bigsmile.gif Ta prasme, kinietis išgraužė? Nėra etiketės? g.gif Ir jos labai trūksta? biggrin.gif

Ačiū. Pasidairysiu ir po sierrą.. lens.gif Ne joks ne striokas blush2.gif

-----
Meid, skaitykit atsiliepimus. Ir žiūrint, ką perkat, bet rūbai Landsende padidinti. Spėju, vis tik L užteks. 4u.gif Jei neklystu, esu mamai pirkus viršutinį rūbą pernai L su dar didesniais skaičiais, tai ji sakė, norėtų xl.. bet ir tas L buvo didelis labai.. Iš Plus skyriaus turėtų būti kaip maišai tada..
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 04 01, 10:31)
nuo spuogų ir nuo senatvės. kai saulėta, reik su spf pirkt, kad pigmentinių dėmių neatsirastų.

Aš gal pamėginčiau, bet man jų per daug pasirinkimo.... doh.gif

jei oda T zonos linkusi rausti, skruostai kartais linke papleiskanoti, jau net turiu vadinamas šypsenos rauklšles nu supratot ap[ie ką ir kaktohe visi rupesčiai jau matyt doh.gif odoje arti kapiliarai, ka parekomenduotumėt iš šios serijos, nes suprantu, kad kažką jau reikia naudoti blush2.gif ax.gif Ir kartais kaip iškils spuoga smakre kokei ne į temą blink.gif tai ne kur dėtis arba aplei antakius blink.gif
prieš gimdymus oda buvo sausa su išsi[plėtusiais kapilairais, jaunystėje juos tvrakiau tai apamžėję yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 01 balandžio 2014 - 09:41
Gerdulka, nusiunčiau landsend 25 kodą, mano kašikui taiko . Nu tai prašom paimti visą jei kompanija susirinks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2014 04 01, 10:40)
bigsmile.gif Ta prasme, kinietis išgraužė? Nėra etiketės? g.gif  Ir jos labai trūksta? biggrin.gif

Ačiū. Pasidairysiu ir po sierrą.. lens.gif Ne joks ne striokas blush2.gif

aš irgi buvau vieną tokią gavus - be jokių etikečių biggrin.gif, tik kad užprintinta ant nugarėlės dydis ir kažkokia firmikė. Bet pasitaikė labai klasiška su spandeksu smile.gif, tik kad biškį didinta
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 01, 09:31)
Dziaugiuos uz jus, bet ne visiems tinka.

To tak. Plius ilgalaikis poveikis nekoks biggrin.gif

QUOTE(tyli upė @ 2014 04 01, 09:40)
bigsmile.gif Ta prasme, kinietis išgraužė? Nėra etiketės? g.gif  Ir jos labai trūksta? biggrin.gif

Etiketės kraščiukai yra, o vidurio ne. Man jos visai netrūksta, tik gerai pasijuokiau gavus lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2014 04 01, 09:09)
O gal teko , ar L bandyti, susidurti su Landsend Plus dydžiais? Per krūtinę 104 cm, o per klubus maždaug 111 cm. Kažin ar L bandyti, ar 0x?

tikrai ne plius 4u.gif skaitykit prie rubo mirksiukas.gif as su didesne krutine turiu ir L, ir net M trikotaziniu is ten mirksiukas.gif

QUOTE(Katiniena @ 2014 04 01, 09:16)
Cia kas naudoja rugstines priemones. Neturiu dab laiko daug rasyt, bet gerai sulygina oda, sutraukia poras, ale rauksleles lygina, nuima sena odos sluoksni, skaistina oda, tinka acnei.

bet kai saules daugeja geriau is vis nenaudot jokiu priemoniu su rugstimis schmoll.gif o tai galima prisidirbt su kaupu 4u.gif

QUOTE(Gafsa @ 2014 04 01, 09:51)
To tak. Plius ilgalaikis poveikis nekoks biggrin.gif
Etiketės kraščiukai yra, o vidurio ne. Man jos visai netrūksta, tik gerai pasijuokiau gavus lotuliukas.gif

ujj geras laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 01 balandžio 2014 - 10:03
QUOTE(Cargo @ 2014 03 31, 19:28)
Na nesu aš gera skaičiuotoja, bet maždaug taip: $41.40 x 4 = 165,60 Lt Dar su taksais man nelabai aišku...

Gal mes ne apie tą pačią rankinę? Nes raudonos spalvos aš nemačiau, ši spalva man irgi patinka, tai tikrai būčiau apžiūrėjusi...
Aš pirkau šią

Buvo ir raudonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 03 31, 21:39)
o skelbime raso, kad 9.5 dydzio vidpadis 25 cm g.gif nieko nebesuprantu lotuliukas.gif
skelbimas "Clarks grazuoliai,nauji bateliai USA 9,5, vidpadukas apie 25cm. Pilnai odiniai, nude spalva.[U]
http://www.6pm.com/c...alley-moon-tan"

MRUNI, tai kaip ten is tikruju yra su tais batais, o jus dar turite juos? gal visai nieko butu, bet nesusigaudau, koks ten tas dydis realiai g.gif

Sveiki, sveiki 4u.gif
Dar turiu, bateliu dydis atitinka 41 4u.gif
Jeigu domina rasykit i AZ, kadangi temos neseku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 04 01, 11:51)
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif Vaizdzialis kaip iš second-hando blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Oi, nu bet geras.. ir nepatingėjai parodyti thumbup.gif

Bet tikiu, kad su tokiais no-name'ais taip ir būna.. kokia smulkmeninė kliurka, o pats daiktas net labai kokybiškas gali būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2014 04 01, 09:19)
o siaip atradau nebloga odos prieziuros buda. Galiu pareklamuoti..Nieko. niekuom netepu ir kol kas labai patenkinta. biggrin.gif

biggrin.gif as ta pati buda naudoju visada
Atsakyti
i PAULAS tema, gal kam reikia Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant, pirktas rinkinyje su gera akcija, pigiau nei dabar su nuolaida, o pries tai atsisiunciau jau BHA, tai kaip ir 2 nereikia...
http://www.paulascho...quid-Exfoliant/
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 04 01, 10:43)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  Vaizdzialis kaip iš second-hando blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif
Oi, nu bet geras.. ir nepatingėjai parodyti thumbup.gif

Bet tikiu, kad su tokiais no-name'ais taip ir būna.. kokia smulkmeninė kliurka, o pats daiktas net labai kokybiškas gali būti ax.gif

kažkada chebrai fotkinau, liko telefone. šiaip palaidinė dailiai pasiūta, siūlės lygios, audinys fainas.
Atsakyti