Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(manouche @ 2014 03 30, 17:52)
Lankstus, pakietinta guma, ne Crocsiniai (Crocs'u man nepatinka ta guma).

Labai pradžiugino atsakymas smile.gif (Ne tas žodis kaip nepatinka kroksinė guma)
Atsakyti
QUOTE(Atige @ 2014 03 30, 17:00)
Labai pradžiugino atsakymas smile.gif (Ne tas žodis kaip nepatinka kroksinė guma)

kenksminga Crocsų guma... Kaip vienas daktaras yra sakęs, jei jau taip norisi juos nešiot, tai bent jau ne basa koja, kad nebūtų tiesioginio sąlyčio su oda cool.gif.
Aišku, čia tik nuomonė. Reklama, dizainas, modeliai daro savo doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 30, 18:11)
kenksminga Crocsų guma... Kaip vienas daktaras yra sakęs, jei jau taip norisi juos nešiot, tai bent jau ne basa koja, kad nebūtų tiesioginio sąlyčio su oda cool.gif.

Man jie irgi neimponuoja tai kazkaip tik ziemai per pliurzas nesioti vaikas tyri ir lietaus botai daugiau jie man nepatinka biggrin.gif
Atsakyti

bet idomiausia, kad visi gydytojai tik nuejus i kokia poliklinika ar ligonine patys visi iki vieno su baltais crocsais vaiksto smile.gif
Papildyta:
nu nu
http://www.hautelook.com/event/49084
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 30, 09:52)
Lankstus, pakietinta guma, ne Crocsiniai (Crocs'u man nepatinka ta guma).

jei nesioji vasara sliopkes, pamegink crocs sliopkytes tas pacias paprasciausias. Mes kai Floridoje buvom, dukra jas apsiavus buvo. Drauge paprastas, kitokias, bet irgi paprasciausias sliopkes. Ir daug bevaikstant draugei nutryne padus tos vietos kur sliopkiu dirzeliai sueina i pada. O ant crocs tos vietos visai nesijaucia, ir padas kazkoks ypatingai minkstas, kad kulnu neprisimusa per ilgus vaiksciojimus. Dukra paskolino draugei savo sliopkes, tai zmogus dar vaiksciot ilgai galejo be skausmo. Grize prisipirkom visos po kelias spalvas tu slipkiu. Jos po 9.99
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 03 30, 15:04)
kaip jum siti loaferiai? gal kas dydziu ypatumus netycia zino ju? g.gif italpinciau 26 cm i 9 dydi  g.gif
Born loaferiai ruelaloj

Born turiu 3 balerinas, su maždaug 25,5 cm pėda imu įprastą 8,5 dydį 4u.gif
Kokybiški batukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 03 30, 17:43)
O ant crocs tos vietos visai nesijaucia, ir padas kazkoks ypatingai minkstas, kad kulnu neprisimusa per ilgus vaiksciojimus.

drinks_cheers.gif crocsu sliopkiu dvi poras turiu, jau nzn kelinti metai tampau vasarom visur, net ir i darza papuola paravet ko nors lotuliukas.gif nu bet neuzmusamos, stovis dar idealus biggrin.gif o vaiksciot ilgiem atstumam irgi super, nepavargsta kojos visai schmoll.gif padas minkstas toks ju, ir nenusimina, nesusiploja per tiek metu...
mano is tokio tipo
user posted image
nzn kenkia ar ne, bet kad patogu tai tikrai...
QUOTE(ingulka7 @ 2014 03 30, 17:55)
Born turiu 3 balerinas, su maždaug 25,5 cm pėda imu įprastą 8,5 dydį  4u.gif
Kokybiški batukai  thumbup.gif

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
apie sitas kalbu http://www.crocs.com...l...women&sid=w

pumpica, tas kur jus idejot irgi turiu, bet man jos neprilipo, stovi nenesiojamos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 03 30, 17:43)
jei nesioji vasara sliopkes, pamegink crocs sliopkytes tas pacias paprasciausias.

Meginsiu ateinancia vasara Crocs shliopkiu ta "sexy" varianta, kur hapy uzrodziu buvo biggrin.gif.
Atsakyti
13 timberland vyriski batai koki dydi mazdaug atitinka 4u.gif
Atsakyti

Nu kad vis tik originalių crocsų guma nera pati baisiausia g.gif Pati nuodingiausia tai ne originalių visokių doh.gif
http://www.lrytas.lt...73335511&view=6
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2014 03 30, 19:27)
Nu kad vis tik originalių crocsų guma nera pati baisiausia g.gif Pati nuodingiausia tai ne originalių visokių doh.gif
http://www.lrytas.lt...73335511&view=6

biggrin.gif butent Vokietijoje dirbantis daktaras ir pasakojo apie kenksminguma.
Atsakyti