Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija - 11

oij merginos, pasigirsiu, pagaliau turiu savo išaugintą kliviją thumbup.gif . Iš senos klivijos nužiedėjusio žiedo, iš seklyčių išdygo man klivija clap.gif . Iš 4 sėklyčių tik viena išlindo.
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2014 09 12, 11:26)
oij merginos, pasigirsiu, pagaliau turiu savo išaugintą kliviją  thumbup.gif ....

Sveikinam thumbup.gif Niekad nereikia bijoti pabandyti .Smagu stebėti kaip auga nuo mažumės .Gal tik ilgokai auga auginama iš sėklos ,tačiau - tai pačios sudaiginta ir užauginta klivija . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braške @ 2014 09 13, 19:37)
Sveikinam  thumbup.gif  Niekad nereikia bijoti pabandyti .Smagu stebėti kaip auga nuo mažumės .Gal tik ilgokai auga auginama iš sėklos ,tačiau - tai pačios sudaiginta ir užauginta klivija . 4u.gif

Dėkui, stebėjimas buvo kaip mažo vaiko augimas, nuo pirmų judesių smile.gif
Atsakyti
Ar klivijas migdot?Pirmi metai kai turiu,lapai kuo graziausi,tai nebeismanau ar migdyti.O dar salia vasara petunija isdygo,tai taip dabar graziai jos auga wub.gif
Atsakyti
kaip migdot? mažinam laistymą ir viskas jos juk visžalės yra smile.gif
Atsakyti
As neklausiu kaip ir su kuo,klausiau ar sios gelytes migdomos yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2014 09 28, 18:56)
As neklausiu kaip ir su kuo,klausiau ar sios gelytes migdomos yra  biggrin.gif

Mažinam liejimą - liejame rečiau negu paprastai ,t.y tik kad tik neperdžiūtų šaknys.Ir..mažinam aplinkos temperatūrą iki + 5-8 C ,jei tam yra sąlygos . Toks ir migdymas -greičiau -"snaudžiantis " režimas .Mėnesiui ar dviem.
Tai skirta didelėms -t.y suaugusioms klivijoms.Mažoms galima taikyti pastovų -tręšimo,apšvietimo ,laistymo režimą ...tegul auga .
Atsakyti
Sveikos,
kiek pamenu 2 m. klivijas (iš sėklų) jau galima kaip ir suaugusias migdyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amazing @ 2014 09 29, 10:15)
Sveikos,
kiek pamenu 2 m. klivijas (iš sėklų) jau galima kaip ir suaugusias migdyti? 4u.gif

Žiūrint kokio jos dydžio ir kiek turi lapelių.Bet manau kad dar metus gali drąsiai augti be poilsio -augimas joms tik į naudą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano klivija sublūdijo smile.gif jau žiedelį leidžia. Bet šios žiedo dar nemačiau, nes gavau iš vienos forumietės. Lyg pempe blush2.gif tokia persikiniais varpeliais žydinti. Tai va iš mažo vaikelio pagaliau į paauglystę atėjo. Užtrukau apie 2 metus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 01 lapkričio 2014 - 08:44
QUOTE(Freke @ 2014 11 01, 08:42)
Mano klivija sublūdijo smile.gif jau žiedelį leidžia. Bet šios žiedo dar nemačiau, nes gavau iš vienos forumietės. Lyg pempe blush2.gif tokia persikiniais varpeliais žydinti.

Jei tai varpelio tipo klivija tai jos ir žydi tokiu metų laiku .Bet nuotraukoje dar nesimato kokia tai klivija .Padaryk dar vieną foto (Tik truputį mažesnę - ši labai jau didelė ) tik truputį vėliau ,kai pilnai išsiskleis žiedeliai ,tada tai tikrai pasakysim kokia ištiesų tai klivija. ir sveikinam sulaukus žiedelių thumbup.gif
Atsakyti
Man per mobilų rodo maža... jei ji didelė einu ištrint blush2.gif
žiedelius būtinai pafotkinsiu
Atsakyti