Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai šen, pomidorai ten

QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 01, 15:26)
Atskiro seasolio už 15 Lt nebeliko, sakė nežino ar turės daugiau. Bet tą seasolio ir powerfeedo komplektą už 52 lt tai palikau  4u.gif

Gobšuolė kokia biggrin.gif Nu gal bent to powerfeed'o turės butelaitį likusį.
Atsakyti
o turiu seasolio gal 2 metus pradaryta...idomu ar dar galima ji suvartoti g.gif nors man jis neprilipo...jei tiek laiko stovi biggrin.gif
Atsakyti
O tas Powerfeeda's čia šaknim pamirkyt prieš sodinant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 01, 15:26)
Atskiro seasolio už 15 Lt nebeliko, sakė nežino ar turės daugiau. Bet tą seasolio ir powerfeedo komplektą už 52 lt tai palikau  4u.gif

O kokio tinklo sėklų parduotuvė toje IKI
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 01, 14:28)
Gobšuolė kokia  biggrin.gif  Nu gal bent to powerfeed'o turės butelaitį likusį.

Nu tigi ne urmu pirkau- tik kelis blush2.gif Ir dar tą komplektą kur prie laistymo žarnos jungiasi palikau blush2.gif Powerfeedų tai gal koks 10 lentynoje dar mačiau buvo. Gal ir daugiau turi sandėliuke- neklausiau mirksiukas.gif Norėjau didesnės talpos- tai tų sakė neturi atskirai. Tik tam komplekte kur minėjau nemažas kanistras tiek Seasolio tiek Powerfeedo ax.gif
Atsakyti
As irgi buvau savaitgali pas anyta moteriske savo pomidorais pasigyre, ziuriu, o kas gi ten pupso dezuteje nuo pievagrybiu suseta? bigsmile.gif
Akurat-marmande tortas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 04 01, 15:36)
As irgi buvau savaitgali pas anyta moteriske savo pomidorais pasigyre, ziuriu, o kas gi ten pupso dezuteje nuo pievagrybiu suseta? bigsmile.gif
Akurat-marmande tortas lotuliukas.gif

Šaunuolė anyta thumbup.gif Žino ką sėti ir kokiais kiekiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 04 01, 14:28)
o turiu seasolio gal 2 metus pradaryta...idomu ar dar galima ji suvartoti g.gif  nors man jis neprilipo...jei tiek laiko stovi  biggrin.gif

Aš 2 metus vartojau vieną. Truputį antrus metus kvapas silpnesnis tapo, bet augalai nenumirė. Gal susilpnėjo ir poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 01, 14:37)
Šaunuolė anyta  thumbup.gif  Žino ką sėti ir kokiais kiekiais biggrin.gif

Oi, nevarykite ant to marmande biggrin.gif Kiek as jo pardaviau pries pora menesiu, tai geda ir rasyti. Turbut visi aplinkiniai kaimai ta Marmande tures savo siltnamyje. Darbe gavome visokiu seklu mes, tai tarp ju ir sitie isgirtieji buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 04 01, 14:34)
O kokio tinklo sėklų parduotuvė toje IKI

Kažin ar ten jų tinklas yra g.gif Nematyta man. Ant čekio rašo UAB DABINTUS.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 01, 14:41)
Kažin ar ten jų tinklas yra  g.gif Nematyta man. Ant čekio rašo UAB DABINTUS.

ant buteliuko pažiūrėkit importuotoją, platintoją- bus naudingiau gal
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 01, 16:11)
nu bet ten nuotraukose tai po daug kekių į pynę supinta ir sukabinta,kaip mes su cibuliais darom, kaip atrodo viena kekė neaišku man

taip atrodo viena keke. pavadinima isivesk paveiskleliuose. nerealus pomidorai. iki nauju metu taip sukabintus rusiuose laiko. taip, kad kaledom ant sralo savo pomidorus valgysim bigsmile.gif
Atsakyti