Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai šen, pomidorai ten

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 03, 20:59)
Огород без хлопот

dar galima akių operaciją pasidaryt, pvz., LASIK, rekomenduoju  bigsmile.gif

Aciu, Gaudvile, uz info.
Ne dar operacijos nereikia, tikiuosi, kad ir nereiks, dar gi jauna lotuliukas.gif, kai busiu bobute (bet tikriausiai dar negreit) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 03, 19:26)

Ir man toks patiktų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 03, 20:44)
Ir man toks patiktų  bigsmile.gif

o cia tai dedulis-geriau nei pirktiniai polikarbonatiniai wub.gif ale kur toki deduli gaut,maniskiai lep tep ir dziaukis doh.gif kiekvienam atvaziavusiam i kaima abu rodo savo 50kv.m siltnami -tvarta ir zvengia,''kaip mes gonzikui padarem-greit lashiakai nutirps'' unsure.gif
Atsakyti
per 2 dienas tupint namuose, kad ir po lempom istyso trupuciuka(jau siekia net lempas) blush2.gif Tai siandien jau iskeliavo i siltnami:
[attachmentid=231745]
Atsakyti
Mano dedas tai išvis geriausia, sakau šiltnamį pastatyk, tai jis sako geriau sasiedui sumokėsiu ir pastatys blink.gif O tas sasiedas jau kaip pastatė... doh.gif Šiais metais patvarkėm truputį, norėčiau nugriauti tokį "šedevrą", bet dar plėvelė sveika, tai šiais metais dar bus gerai g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 04 04, 07:51)
o cia tai dedulis-geriau nei pirktiniai polikarbonatiniai wub.gif ale kur toki deduli gaut,maniskiai lep tep ir dziaukis doh.gif kiekvienam atvaziavusiam i kaima abu  rodo savo 50kv.m siltnami -tvarta ir zvengia,''kaip mes gonzikui padarem-greit lashiakai nutirps'' unsure.gif

Pas mane tik tetis nagingas, vyras net vini kaldamas skyles isdauzo biggrin.gif
O tavo chebryte ko taip nepagarbiai g.gif

QUOTE(tany @ 2014 04 04, 08:04)
per 2 dienas tupint namuose, kad ir po lempom istyso trupuciuka(jau siekia net lempas)  blush2.gif  Tai siandien jau iskeliavo i siltnami:
[attachmentid=231745]

Ech kokia zaluma wub.gif Bet man tai svaistymas atrodo tie peciai sltnamiuose , lempu pirkimai -pleskinimai rolleyes.gif na suprantu kad dviem savaitem kokiom pasiskubina derlius, bet vistiek ax.gif
Praejusi sezona namie augintus, be papildomu svitinimu ar sildymu, valgem geguzes pirmom dienom. O siltnaminius birzelio vidury wub.gif siemet del prasto dygimo nusivelino viskas, bet nu tai ai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 04 04, 08:16)
Labas rytas  4u.gif

Pas mane tik tetis nagingas, vyras net vini kaldamas skyles isdauzo  biggrin.gif
O tavo chebryte ko taip nepagarbiai  g.gif

negaliu sakyt ,kad nenagingi ir pas man,tetis net zemes ukio padargus pats konstruojasi ax.gif bet kas liecia mano prasymus ,jiems -laiko svaistymas verysad.gif o del nepagarbos-trukdo jiems mano svoris,nors 13 m sveriau 93kg,ir sukudus buvau tik po pirmo gimdymo,na ir per visus 3 nestumus.bet veliau su kaupu grizdavo verysad.gif maniskiai pomidorai kovo 19 sejos,didesni uz kovo 8 blink.gif o persodinus i pleveles vystyklus isvis atsigavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 balandžio 2014 - 07:33
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 04 04, 08:31)
negaliu sakyt ,kad nenagingi ir pas man,tetis net zemes ukio padargus pats konstruojasi ax.gif bet kas liecia mano prasymus ,jiems -laiko svaistymas verysad.gif o del nepagarbos-trukdo jiems mano svoris,nors 13 m sveriau 93kg,ir sukudus buvau tik po pirmo gimdymo,na ir per visus 3 nestumus.bet veliau su kaupu grizdavo verysad.gif             maniskiai pomidorai  kovo 19 sejos,didesni uz kovo 8 blink.gif o persodinus i pleveles vystyklus isvis atsigavo g.gif

Mane ir intriguoja tie plėvelės vystyklai g.gif Dar turiu nepikuotų, mažu reik pavandyt g.gif O apačioj dugną jiems padarot ar ne? Ar tik ta plėvelė iš šonų?
friends.gif Likimo draugė. Man ir dėl antsvorio taip pat, bet aš jau nebekreipiu dėmesio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 03, 19:44)
Ir man toks patiktų  bigsmile.gif

Cia toki siltnami jau kaip eksterjero detale gali rodyt, pacioj matomiausioj sklypo vietoj satyt bigsmile.gif

QUOTE(tany @ 2014 04 04, 07:04)
per 2 dienas tupint namuose, kad ir po lempom istyso trupuciuka(jau siekia net lempas)  blush2.gif  Tai siandien jau iskeliavo i siltnami:
[attachmentid=231745]

Nu va, ziuriu ir pas tave viskas lapais lieciasi, kaip ir pas mane, reiskia, ne viena taip laikau smile.gif

O as nenesiau i siltnami, ryte -2 ten buvo sad.gif Nervuoja mane sitas laiko persukimas, ir pati ryte trentka vaikstau, ir tamsu rytais, ir salta. Pagal sena laika pries darba drasiai galima butu nesti, isile jau butu nuo saulutes.

QUOTE(AnTara @ 2014 04 04, 07:38)
Mane ir intriguoja tie plėvelės vystyklai   g.gif  Dar turiu  nepikuotų, mažu reik pavandyt  g.gif  O apačioj dugną jiems padarot ar ne? Ar tik ta plėvelė iš šonų?
friends.gif Likimo draugė. Man ir dėl antsvorio taip pat, bet aš jau nebekreipiu dėmesio  irnesakyk.gif

As tai uzlenkiau apacioj pleve, kad zeme nekristu ir vanduo nebegtu. Jei per mazai vietos pasku bus, atlenksiu, geri 5-7 cm liko.
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 04, 08:38)
Mane ir intriguoja tie plėvelės vystyklai   g.gif  Dar turiu  nepikuotų, mažu reik pavandyt  g.gif  O apačioj dugną jiems padarot ar ne? Ar tik ta plėvelė iš šonų?
friends.gif Likimo draugė. Man ir dėl antsvorio taip pat, bet aš jau nebekreipiu dėmesio  irnesakyk.gif

as uzlenkiau apacia,kad liktu vietos zemiu papildymui-atrodo taip bobule dare ax.gif [sakau,kad ir as del svorio nekreipiu demesio,bet taip ger ,kai uzlipi ant svarstykliu ir -6 kg per 1,5men rodo wub.gif pasijaute kaimo darbai bigsmile.gif ] ar buna KAUNO BAZESE augalu daigeliu pirkt-lekiu KAUNAN rolleyes.gif ]
Atsakyti
Na eisim tada plėvelės atraižų rinkt ir pikuot smile.gif Mano kai kurie daigai po išpikavimo nuleipę kažkokie blink.gif Vaizdas kad trūksta drėgmės, bet juk palieti g.gif Gal dar atsigaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 04, 09:07)
Na eisim tada plėvelės atraižų rinkt ir pikuot  smile.gif  Mano kai kurie daigai po išpikavimo nuleipę kažkokie  blink.gif Vaizdas kad trūksta drėgmės, bet juk palieti  g.gif  Gal dar atsigaus  unsure.gif

MANISKIAI KAIP TIK STATI stovi,kad nebutu kaip su anais,is pradziu grazus buvo ,o paskui lavonus teko rankiot g.gif
Atsakyti