Agness - laukinis patiko, vidiniam liemene nepatiko, batai labai faini

Agness, vel sveikinu, man taip grazu
derinys puikus, tokios kojos
kaip grazu, kai laukiama stebuklo pasipuosus

Ačiū, mielos damos

Agnessbelle, viskas labai gražu. Tik papuošalas - nea. Prie safari stiliaus kitokio norisi.
Agnessbelle, viskas nuo-iki gražu

Agnesbelle, dailu, švelnu
sveikinimai vėl, atrodo taip neseniai sveikinom

sveikinimai vėl, atrodo taip neseniai sveikinom

Agnesbelle, labai graziai atrodai
Ir sveikinimai

AgnessBelle, puikiai
sortai, batai, tase ypac patiko
MRS, paskutinis taip pat l.geras, palaidi plaukai ne patrankiski, bet kartais galima

MRS, paskutinis taip pat l.geras, palaidi plaukai ne patrankiski, bet kartais galima

Ponia Margarita,man demesio netruksta,nebuvo kalbama apie mane,todel jums net neatsakysiu.Aciu uz man suteikta demesi,jus tikrai labai maloni,bet susiraskit kokia kita Jus dominanti asmeni.
Agness kokia tu man grazi moteris!Puikus derinys,70 metu stilius man labai labai
Vai2lka koks nuostabus jusu blogas!!!Vat Jus esat Bon Ton ir naturalios elegancijos pavyzdys!Pasirodykit cia kada,labai ikvepiancios jusu nuotraukos!
Patranka buvo plikai nusiskutus pries kazkiek laiko,tikesimes nepadarys ir vel tokios nesamones
Bet tikrai kaip greit uzaugo plaukai!
Agness kokia tu man grazi moteris!Puikus derinys,70 metu stilius man labai labai

Vai2lka koks nuostabus jusu blogas!!!Vat Jus esat Bon Ton ir naturalios elegancijos pavyzdys!Pasirodykit cia kada,labai ikvepiancios jusu nuotraukos!
Patranka buvo plikai nusiskutus pries kazkiek laiko,tikesimes nepadarys ir vel tokios nesamones

Labai noriu pagirti Patranka
derinukas labai patiko ir plaukai plaukai, tikri grazuoliai dabar

QUOTE(angelinka @ 2014 04 09, 11:14)
"...... kokia kita Jus dominanti asmeni...."

Agness, labai dailus derinukas

QUOTE(Tylene @ 2014 04 09, 12:56)
Nu kad kartais tikrai atrodo,kad neturi ka veikt,mano temas,zinutes seka,dar issigalvoja paranojas,kad tipo apie ja kalbu kazkur,na tikrai virs visko,net gaila zmogaus.Nei as cia rodausi nei ka,kam cia tiek laiko mano neidomiai personai.Vyrui tegu si demesi skiria