Mrs Patranka, placiau papasakok
Aciu dar karta mergytes
pas mane vienoj vietoj antakis isplikes
BlueMoggy - man antras jusu derinys kuris patiko
bet pirmoj vietoj su ilga megsta suknele, vis pamenu, paieskau pirkt panasios
Liomi - neblogas darinukas, bet batai man butu graziau vienspalviai
goudzik - nepatiko, nes niurus, o kelnes atrodo kaip sportines sukistos i aulinius
bet svarkiukas grazus ir jus pati 
Aciu visoms nepatingejusios mano pakomentuot
Liomi - neblogas darinukas, bet batai man butu graziau vienspalviai
goudzik - nepatiko, nes niurus, o kelnes atrodo kaip sportines sukistos i aulinius
Aciu visoms nepatingejusios mano pakomentuot
QUOTE(Golka @ 2014 03 31, 17:01)
Golka, Jus mielybe
noriu padekoti visoms
Su profesine švente
Sveikos, noreciau prisijungt prie jusu burio. Vis paskaitinedavau, bet nedrisdavau nei komentuot, nei pasirodyt. Apsirengimo srityje noreciau pasitobulint. Aisku, is manes kazkokiu "wow" deriniu tikrai nereikia tiketis, nes as auginu dar 6 men neturinti kudiki, nedirbu, o kunas pasikeites ne i gera. Jeigu kur issiruosiu, tai "greitai ant smugio" kazka uzsimetu, nes klaikiai truksta laiko ir miego...taciau apsileist nenoriu, todel noriu prie jusu jungtis. Neseniai perkrausciau savo visa spinta, atsikraciau maisais drabuziu ir avalynes, kurios nebenesiosiu, noriu atsinaujint ir susiformuoti solidesni ivaizdi.
Ketinu isigyt nauju drabuziu, ar galit / norit parekomenduoti ka tiesiog butina turet itin kokybisko ir gero? As manau, kad svarbu turet klasikini gero sukirpimo smelines ar juodos spalvos puspalti, gerus dzinsus, tamsia ir smelines sukneles, kokybiska odini svarkeli.... manau, kad cia yra laikui nepasiduodantys drabuziai, kuriuos galima derint su ivairiom detalem - avalyne, palaidinem, rankinukais, skarelem, nertiniais ir t.t
P.s Mrs. Patrankos deriniai man lb patinka
Ketinu isigyt nauju drabuziu, ar galit / norit parekomenduoti ka tiesiog butina turet itin kokybisko ir gero? As manau, kad svarbu turet klasikini gero sukirpimo smelines ar juodos spalvos puspalti, gerus dzinsus, tamsia ir smelines sukneles, kokybiska odini svarkeli.... manau, kad cia yra laikui nepasiduodantys drabuziai, kuriuos galima derint su ivairiom detalem - avalyne, palaidinem, rankinukais, skarelem, nertiniais ir t.t
QUOTE(Interdiz @ 2014 04 01, 09:21)
Sveikos, noreciau prisijungt prie jusu burio. Vis paskaitinedavau, bet nedrisdavau nei komentuot, nei pasirodyt. Apsirengimo srityje noreciau pasitobulint. Aisku, is manes kazkokiu "wow" deriniu tikrai nereikia tiketis, nes as auginu dar 6 men neturinti kudiki, nedirbu, o kunas pasikeites ne i gera. Jeigu kur issiruosiu, tai "greitai ant smugio" kazka uzsimetu, nes klaikiai truksta laiko ir miego...taciau apsileist nenoriu, todel noriu prie jusu jungtis. Neseniai perkrausciau savo visa spinta, atsikraciau maisais drabuziu ir avalynes, kurios nebenesiosiu, noriu atsinaujint ir susiformuoti solidesni ivaizdi.
prasom jungtis drasiai
Patranka, viskas ok, tik tase nepatinka...kokia svente? Melagio diena?
Patranka, viskas ok, tik tase nepatinka...kokia svente? Melagio diena?
Patranka, labai grazu, tik tase ir man atrodo per didele bet siaip stilinga idomi.. Is kur paltukas tokio grozio
?
Mrs, ir vel gerai! tase diiiidele, bet juk ji cia VINIS
batu ir man reikia tokiu, ziu gerai jie cia isipaiso
Paltas M&A Autoggrah
....tašiukas pats tas,telpa papkė,nes neturiu noro eiti su tankine ir segtuvu
...dėkui visoms
Naujokės prašom junktis ir stiprių nervų
....tašiukas pats tas,telpa papkė,nes neturiu noro eiti su tankine ir segtuvu
...dėkui visoms
Naujokės prašom junktis ir stiprių nervų
Patranka, patinka viskas!
labai labai!
Nepatiko
Beto, tase atrodo, kaip guminis mesininko ziurstas , atsiprasau.