Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(sygyta @ 2014 04 22, 17:58)

juokai juokais ... bet as tikrai nesuprantu to zmoniu skirstymo i emigrantus ir likusius....

biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(SaiMita @ 2014 04 22, 18:47)
ai, tiksliai... neturim mes nei kompų, nei galimybės po pasauly pakeliaut, tai jei niekas neatvežtų madų - plūgai visiški būtume. Nejuokinkit  cool.gif

na bet jus kiekviena nuomone suprantat kazkaip savaip unsure.gif

QUOTE(Girl. @ 2014 04 22, 19:29)
Tai lygiai tą patį galėčiau pritaikyti ir Jums, Carinaai ir kitoms, kur jūs būnate LT ir kokie vyrai jus supa čia, Lietuvoje (jei vien su pideraskėm, tai labai gaila 4u.gif ) biggrin.gif

cia ne tik mano nuomone, as zinau,kad Britai tas musu tautieciu rankines kaip skiriamaji zenkla zino biggrin.gif , sake jeigu jau vyras su rankine tai 100% is lietuvos biggrin.gif , nu tai kokia isvada persasi?
Atsakyti
Aš tai taip manau: visur visokių yra. Aišku,mes ne Milanas, didelių madų neišrandam, bet nepamirškit , koks skurdus atlyginimas daugelio žmonių, tai pasakyčiau taip: jei tie anglai tiek, kiek mes uždirbtų, tai ne iki Burberry originalų jiems būtų, vaikščiotų skylėtom maikėm visi. Tikrai.
Pagal išgales stengiasi pas mus rengtis, kaip įperka, o kai mintys, kaip galą su galu sudurt pas daugumą, tai derinukai paskutinėj vietoj lieka...
Ir taip dar tos mūsų moterys susitvarkiusios ir prisižiūrinčios, kiek gali, tiek stengiasi...
Vat, mėsainį tokį riebų išmečiau biggrin.gif

O čia kas? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 22 balandžio 2014 - 18:56
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 04 22, 19:51)
cia ne tik mano nuomone, as zinau,kad Britai tas musu tautieciu rankines kaip skiriamaji zenkla  zino  biggrin.gif , sake jeigu jau vyras su rankine tai 100% is lietuvos  biggrin.gif , nu tai kokia isvada persasi?

išvada peršasi tokia, kad ne kas kitas, o emigrantai su tom pideraskėm ir vaikšto dry.gif
Papildyta:
Margarett, grynakraujai lietuviai, ar nematot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 22 balandžio 2014 - 19:00
Atimkime Anglu pinigus biggrin.gif

As manau, cia sovietu palikimas - kukliai kukliai, uzsilopius. Kiek indeliu zlugo is godumo, gobsumo ar kvailumo Musu Tevu. Ir dabar telefoniniai sukciai is vargses mociutes istraukia pinigu maisus, o ji nera buvus net kirpykloje ar batuku nepirkus 10- meti ( batai, jautri tema biggrin.gif ) Lietuviai nenori isleisti, keliauti, toks jau supratimas - kukliai.

Del cia besirodanciu - man nera liudna, pfff - visai ne, visos pasipuosia, is visu kontinentu, visos paderina, visos nori ir yra dailios. Jei sulygintume forumus su kitu Europos saliu modnicom - laimetumem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 22 balandžio 2014 - 19:03
Kalbant apie Burberry, tai greičiausiai didžioji dauguma nešiotojų nežino brando pavadinimo ir net nesigilina. Tiesiog geros spalvos, ryškus akcentas, praktiškai visiems tinka. O kiniečiai pasistengė, kad šitų aksesuarų turėtu visi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2014 04 22, 19:48)
metu biggrin.gif kasdien centre blaškausi, ir kažkotais nė karto akis neužkliuvo už ale burberrio. gal jau, sakau, pripratau ir nebeatkreipiu dėmesiaus arba išvada: nėr taip blogai, kaip kad pasakoji biggrin.gif

kur basteisi. sveika parvykus
dabar jau atkreipsi demesi biggrin.gif

margaretta, as ne apie originala neoriginala kalbu. o pati fakta
Atsakyti
Liomi, senimas- taip, bet jauni ir vidutinio amžiaus nenori kukliai kukliai, ne bet kai alga 200-300 Eu, dar jei būsto paskola, ka beišlaidausi?

Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2014 04 22, 20:05)

margaretta, as ne apie originala neoriginala kalbu. o pati fakta

O is kitos puses jei paimsi- grazus daiktas, tai perka zmones. As irgi nemegstu tureti tokio pat daikto,kaip kiti, o yra kuriems tas pats, man grazu- perku..
Čia kaip ir su vardais, populiariausieji yra tie vardai, kurie gražūs biggrin.gif
Atsakyti
Margaret, prasovet, ne apie tokias rankines kalba ejo ... mirksiukas.gif siaip pritariu tikrai, mes ne Milanas ir juo niekuomet nebusime, fakts kaip blyns mirksiukas.gif Nesakom ,kad visa LT neskoningai rengiasi, bet didzioji dalis tikrai, kad ne ....... blush2.gif skaiciau neseniai Delfi vieno berods svedu rasytojo straipsni. Jis LT pragyveno pora metu, pasakojo koki vaizda susidare. Nu ir vienas is tu neigiamu bruozu Lietuviu apranga... pasakojo kaip europos oro uostuose mes issiskiriam is visu ... blush2.gif vadinas rengiames mes kazkaip isskirtinai, neatrodom kaip vakarieciai, nors euopoje kiek jau meteliu esam? galim gincytis kiek norim, nesam dar mes issilaisvine....sostineje jaunimas velgi kitaip rengiasi, laisvesni, bet as kalbu apie visuma. Zodziu as uz stiliu ir uz taika visa laika wub.gif
Atsakyti
Ne visi mes skiriamės. Pagrinde skiriasi slavės su savo 15 cm kablais , dekolte, diržo pločio sijonais ir ryskiu makiazu 6 ryto.

O nuo švedžių tai taip, tikrai skiriamės, nes jos - bespalvės. Absoliučiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 22 balandžio 2014 - 19:16
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 04 22, 20:12)
siaip pritariu tikrai, mes ne Milanas ir juo niekuomet nebusime, fakts kaip blyns  mirksiukas.gif Nesakom ,kad visa LT neskoningai rengiasi, bet didzioji dalis tikrai, kad ne ....... blush2.gif  skaiciau neseniai Delfi vieno berods svedu rasytojo straipsni. Jis LT pragyveno pora metu, pasakojo koki vaizda susidare. Nu ir vienas is tu neigiamu bruozu Lietuviu apranga... pasakojo kaip europos oro uostuose mes issiskiriam is visu ...  blush2.gif  vadinas rengiames mes kazkaip isskirtinai, neatrodom kaip vakarieciai, nors euopoje kiek jau meteliu esam? galim gincytis kiek norim, nesam dar mes issilaisvine....sostineje jaunimas velgi kitaip rengiasi, laisvesni, bet as kalbu apie visuma. Zodziu as uz stiliu ir uz taika visa laika  wub.gif

Aha, geras straipsnis. Bet vokiečių turistus juk irgi iš tolo pažinsi ax.gif
Atsakyti
Nu, o SH vadina Skudurynu ( sukalbu 10 Sveika Marija).

As zinau, kad pinigai skaudi tema, as zinau. Taciau, pinigai yra maza dalis stiliaus. Taupo jauna mergaite, kokiam MK rankinukui, pusmeti ir jis taip pjaunasi su batukais ir striuke, geriau jau, nusipirkti kazka pagal savo isgales. Tas MK rankinukas, net nera stiliaus virsus.

Kai buvau mokine, kaip daugelis seimu, gyvenom kukliai, ir Tetis man nupirko megztuka su lapes galva ir stiklinem akym doh.gif biggrin.gif mergaites nesiojo tuos lenkiskus, zigzagu masina megztus, ruzavai zalsvus, nu, bet ta lape buvo killere laugh.gif nieks neturejo, o kainavo ji gal 1 lita, nes niekas nepirko tokio. Ir dabar, kiek galima rasti graziu dalyku, juos persisiuti, dekoruoti. Imanoma rasti visa outfita, uz vieno sijono kaina, perkant per ispardavima, mainstream parduotuveje.

Studento, dar, nei vieno Lietuvoje nemaciau ne stilingo, o pinigu niekad neturi. Bet va, neskoningu Damu, uzdirbanciu ~ 4000 litu - apstu

aha, tikrai - Gita, labas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 22 balandžio 2014 - 19:23
Liomi,o taip, skudurynai- išsigelbėjimas, jei ne jie, nežinočiau, nei kaip vilna, nei kaip šilkas beatrodo, pati ten apsipirkinėju ir nešu pas siuvėją taisyti,nes Akropoly akrilinius skudurus pirkti man pagal amžių nebe lygis, o šilko ten nebeįperku, nors ir neblogai uždirbu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2014 04 22, 20:16)
Studento, dar, nei vieno Lietuvoje nemaciau ne stilingo, o pinigu niekad neturi. Bet va, neskoningu Damu, uzdirbanciu ~ 4000 litu - apstu

Žinai kodėl? Todėl, kad damos užaugo visai kitoje terpėje, kada užsienio mados buvo turguje iš po skverno pardavinėjamos ir už jas sumokėti reikėjo dažnai daugiau, nei viso mėnesio alga būdavo.
Ir ne visos drįsta čia, kaip aš, pas jaunikles sėdėt ir mokytis blush2.gif
P.S. tą ružavai žalsvą megztuką ir aš turėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 22 balandžio 2014 - 19:27