Dekui komentavusioms...bet biškiuką siutina pasakymas,galima ir geriau....juk suprast nesunku,kad visokių dienų yra,nuotaikų...negali visada juk eiti nuotabiausiai atsirėdžius,ne kokia tais poniutė ar mados blogerė esu kad jau neduok dieve,kas prasčiau...

Mrs, nesisiutink, kenkia groziui

Patranka, kiek mačiau, visi paskutinieji labai patiko
Paskutinis irgi labai dailus, nors kiek suprantu, kažkokios aistros dėl jo virė (nebematau tų komentarų), tikrai toli gražu ne kiekviena taip kasdien atrodo. Ai dar šitie batai man labai geri

Paskutinis irgi labai dailus, nors kiek suprantu, kažkokios aistros dėl jo virė (nebematau tų komentarų), tikrai toli gražu ne kiekviena taip kasdien atrodo. Ai dar šitie batai man labai geri

QUOTE(Girl. @ 2014 04 04, 17:07)

Pritariu. Noriu ir aš tokių batų

PAtranka - man irgi vidinis lb patiko! laukiau derinuko su tais batukais, lb man jie mieli.
QUOTE(katalike @ 2014 04 04, 16:58)
Aš ne batų, o to paltuko norėčiau

Seniai rodžiausi, tai ta proga, kad išmėginau naujus fotoaparato nustatymus

Erszebeth - grazus derinukas, butu dar graziau, jei papuosalai butu jusu trollbeads

QUOTE(Galilea @ 2014 04 04, 18:32)
Erszebeth - grazus derinukas, butu dar graziau, jei papuosalai butu jusu trollbeads 

Tikrai, juodoji čia visai tiktų

QUOTE(Carinaa25 @ 2014 04 04, 13:58)

QUOTE(Girl. @ 2014 04 04, 15:07)
Patranka, kiek mačiau, visi paskutinieji labai patiko

Dėkui...be dėl derinio paskutinio ten buvo..mergaitė kažkokia,atėjo savo pms emocijas išlieti

QUOTE(katalike @ 2014 04 04, 15:58)
Ačiū

QUOTE(zuvixxe @ 2014 04 04, 17:10)
PAtranka - man irgi vidinis lb patiko! laukiau derinuko su tais batukais, lb man jie mieli.
Tai nematai batų?!

Patranka matau matau, tik pasakiau, kad laukiau derinuko, nes idomu buvo su kuo 'pateiksi' tuos batukus,iq va groziuosi todel

QUOTE(zuvixxe @ 2014 04 04, 19:15)
Patranka matau matau, tik pasakiau, kad laukiau derinuko, nes idomu buvo su kuo 'pateiksi' tuos batukus,iq va groziuosi todel

Šitie batai eis su viskuo,tikrai,dar bus ne vienas derinys su jais