Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Dekui komentavusioms...bet biškiuką siutina pasakymas,galima ir geriau....juk suprast nesunku,kad visokių dienų yra,nuotaikų...negali visada juk eiti nuotabiausiai atsirėdžius,ne kokia tais poniutė ar mados blogerė esu kad jau neduok dieve,kas prasčiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mrs, nesisiutink, kenkia groziui mirksiukas.gif
Atsakyti
Patranka, kiek mačiau, visi paskutinieji labai patiko thumbup.gif
Paskutinis irgi labai dailus, nors kiek suprantu, kažkokios aistros dėl jo virė (nebematau tų komentarų), tikrai toli gražu ne kiekviena taip kasdien atrodo. Ai dar šitie batai man labai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 04 04, 17:07)
Paskutinis irgi labai dailus, nors kiek suprantu, kažkokios aistros dėl jo virė (nebematau tų komentarų), tikrai toli gražu ne kiekviena taip kasdien atrodo. Ai dar šitie batai man labai geri smile.gif

Pritariu. Noriu ir aš tokių batų cool.gif
Atsakyti
PAtranka - man irgi vidinis lb patiko! laukiau derinuko su tais batukais, lb man jie mieli.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 04 04, 16:58)

Aš ne batų, o to paltuko norėčiau smile.gif Patiko Patrankos thumbup.gif

Seniai rodžiausi, tai ta proga, kad išmėginau naujus fotoaparato nustatymus blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Erszebeth - grazus derinukas, butu dar graziau, jei papuosalai butu jusu trollbeads laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 04 04, 18:32)
Erszebeth - grazus derinukas, butu dar graziau, jei papuosalai butu jusu trollbeads  laugh.gif

Tikrai, juodoji čia visai tiktų drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 04 04, 13:58)
Mrs, nesisiutink, kenkia groziui  mirksiukas.gif

doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Girl. @ 2014 04 04, 15:07)
Patranka, kiek mačiau, visi paskutinieji labai patiko thumbup.gif

Dėkui...be dėl derinio paskutinio ten buvo..mergaitė kažkokia,atėjo savo pms emocijas išlieti mirksiukas.gif
QUOTE(katalike @ 2014 04 04, 15:58)

Ačiū tongue.gif
QUOTE(zuvixxe @ 2014 04 04, 17:10)
PAtranka - man irgi vidinis lb patiko! laukiau derinuko su tais batukais, lb man jie mieli.

Tai nematai batų?! bigsmile.gif
Atsakyti
Patranka matau matau, tik pasakiau, kad laukiau derinuko, nes idomu buvo su kuo 'pateiksi' tuos batukus,iq va groziuosi todel 4u.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2014 04 04, 19:15)
Patranka matau matau, tik pasakiau, kad laukiau derinuko, nes idomu buvo su kuo 'pateiksi' tuos batukus,iq va groziuosi todel 4u.gif  cool.gif

Šitie batai eis su viskuo,tikrai,dar bus ne vienas derinys su jais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Erszebeth, graziai atrodai, tik jau tu ziedu ivairiaspalviu tai perdaug...trauk trolius i sviesa geriau...
Atsakyti