Įkraunama...
Įkraunama...

Draudimo konsultantas

Aš manau, jog šis darbas idealus kaip papildomas darbas, o vėliau ir kaip pagrindinis. Tik žinoma tiems kas domisi investavimu, fondais ir kitais reikalais tai yra dar įdomiau. Aš jį pasirinkau dėl įdomumo, savęs tobulėjimo ir dėl to, kad tikiu šiuo produktu. Na kiti rašo, kad smegenų plovykla, aš nesutinku, pats turiu toki draudimą 3 metus ir nesijaučiu, kad mano smegenys išplauti, tiesiog įsigijau produktą, kurio norėjau...Kaip įsigyjame kompiuterį ar batus. Dirbu pažystamų rate, pradžia nėra lengva, bet po truputį įsivažiuoji. Tik nereikia tikėtis labai greitų pinigų jau pirmą mėnesį, bet visko gali būti. smile.gif tik būkit sąžiningi ir neapgaudinėkit žmogeliukų, kad čia nesiskųstų. Sėkmės visiems smile.gif
Atsakyti
Nelabai as cia i tema dabar parasysiu, bet jau praradau vilti.... doh.gif
Gal kas gali padeti internete surasti, arba parasyti kaip apskaiciuojami sie finansu makleriu rodikliai:
sudarytų sutarčių portfelis, apdraustų asmenų skaičius, pajamos, pelnas.

labai prasau... 4u.gif
Atsakyti
Aš dirbu draudimo kompanijoje ir tikrai nekeisčiau šitos profesijos į jokią kitą, svarbu tik pasirinkti tinkamą kompaniją, kurioje galėtum save realizuoti.
Atsakyti
O kaip su automobiliu civilines atsakomybes draudimu bei kasko draudimu? Ar yra agentu cia, kurie pardavineja tai, o ne gyvybes draudima? Kokie komisiniai mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(diamondjones @ 2011 05 15, 22:32)
O kaip su automobiliu civilines atsakomybes draudimu bei kasko draudimu? Ar yra agentu cia, kurie pardavineja tai, o ne gyvybes draudima? Kokie komisiniai mazdaug?

aga, mane irgi tai labai domintu, noreciau i platesne sfera kvalifikuotis g.gif
Atsakyti
Negi niekas nezinote atsakymo? smile.gif
Atsakyti
Man pasiūlė ateiti ir išbandyti jėgas į UAB "Aviva Lietuva" Gal kas yra dirbę? Norėčiau platesnės info. smile.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
Ką jūs galvojat apie gyvybės draudimą:verta ar ne.Siūlo finansų konsultantės darbą su gyvybės draudimu,bet aš laužausi-ne tokio darbo ieškau,plius algos kaip ir nėra,procentai tik.Tai aš bijau,kad galiu nieko ir neuždirbt,nes klientų nežinau kaip reikia ieškot ir iš vis manau,kad mažai,kas draudžiasi tuo draudimu
Atsakyti
merginos, parasykite draudimo vadybininko, brokerio asistento pareigas>? Ir koks galetu buti atlyginimas? smile.gif
Atsakyti
sveikos na paskaiciau jusu atsiliepimus apie si darba ir tiesa pasakius nuliudau doh.gif Ne del to, kad ieskot klientu ar kazka, bet del to individualaus verslo pazymejimo verysad.gif Esu jauna mama, ateiti planuojanti antra leliu, o sis darbas be jokiu soc garantiju.Nors skelbime rasoma atlyginimas, kazkaip susidomejau ir issiunciau cv ir snd paskambino, nudziugau, bet paskaicius visas dziaugsmas dingo, galvoju gal verta nueit, gal man bus kitaip, bet sirdi stabdis verysad.gif O aplamai tos draudimo konsultantes turi kazkokia vieta darbo? Ar tik papkyte sutarciu ir pasol? As i pzu lietuva kvietima gavau.
Atsakyti
QUOTE(peziukeee @ 2011 08 09, 20:52)
sveikos na paskaiciau jusu atsiliepimus apie si darba ir tiesa pasakius nuliudau doh.gif  Ne del to, kad ieskot klientu ar kazka, bet del to individualaus verslo pazymejimo verysad.gif Esu jauna mama, ateiti planuojanti antra leliu, o sis darbas be jokiu soc garantiju.Nors skelbime rasoma atlyginimas, kazkaip susidomejau ir issiunciau cv ir snd paskambino, nudziugau, bet paskaicius visas dziaugsmas dingo, galvoju gal verta nueit, gal man bus kitaip, bet sirdi stabdis verysad.gif  O aplamai tos draudimo konsultantes turi kazkokia vieta darbo? Ar tik papkyte sutarciu ir pasol? As i pzu lietuva kvietima gavau.

Na jau nėra soc. garantijų biggrin.gif Labai klystate, visos garantijos yra, nes mokame visus mokescius, o ir išėjus vaiko auginimo atostogų galima neblogai gauti, nes nuo pelno skaičiuojasi išmokos. Taip kad iki pat tų lubų galima užsidirbti biggrin.gif ir nereikia Valstybės apgaudinėti, viskas pagal įstatymus thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(mergelytė @ 2011 08 10, 08:03)
Na jau nėra soc. garantijų  biggrin.gif  Labai klystate, visos garantijos yra, nes mokame visus mokescius, o ir išėjus vaiko auginimo atostogų galima neblogai gauti, nes nuo pelno skaičiuojasi išmokos.  Taip kad iki pat tų lubų galima užsidirbti  biggrin.gif  ir nereikia Valstybės apgaudinėti, viskas pagal įstatymus  thumbup.gif  .

Aciukas labai drinks_cheers.gif Nuraminot, einu ruostis i pokalbi thumbup.gif Prisiskaiciau cia tiek visko ir net uzsidepresavau, darbo taip reikia, o ir taip norisi jau isjudet, ir man manau toks darbas patiks, nes esu bendraujanti plepute biggrin.gif
Atsakyti