Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 298

QUOTE(NORIKA @ 2014 04 11, 19:56)
Sulaukiau....  drinks_cheers.gif Bet jau kad driokstelėjo MM sąskaitėlių, tai nepamenu kada tiek buvau gavus  lotuliukas.gif

as nekalta. cia Daliukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 04 11, 18:56)
Sulaukiau....  drinks_cheers.gif Bet jau kad driokstelėjo MM sąskaitėlių, tai nepamenu kada tiek buvau gavus  lotuliukas.gif

as tai nedaug gavau, bet kaip visada neprisiminiau uz ka biggrin.gif doh.gif jau MM nebeklausiau, geda blush2.gif tai pati atkasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 11, 19:45)
ka ten veiket? reikejo parsivezti  4u.gif

Vaikai gerumo akciją daržely vykdė.pusę metų rinko daiktelius,maistelį ir su tėveliais viską va šiandien viską vežėm. Kiek prisižiūrėjom meilyyybių wub.gif
Deja,patys niekaip negalim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 11, 19:17)
as nekalta. cia Daliukas  unsure.gif

Man rods aš pati kalta ir mano apetitai kalti.... biggrin.gif

QUOTE(annesears @ 2014 04 11, 19:17)
as tai nedaug gavau, bet kaip visada neprisiminiau uz ka biggrin.gif  doh.gif jau MM nebeklausiau, geda blush2.gif tai pati atkasiau ax.gif

Aš visad užsakymus pašte žvaigždute atsižymiu, nes irgi viską pamirštu, nors pastaruoju metu nedaug mano užsakymų, bet vistiek užsimiršta ir tie.... doh.gif Senatvė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 04 11, 19:56)

tai dabar as nekantriai lauksiu mokejimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 04 11, 20:36)
tai dabar as nekantriai lauksiu mokejimu  rolleyes.gif

Visos saskaiteles sumoketos, lauksiu siuntinuku bigsmile.gif Nevisad uzeinu padekoti, bet tikrai didelis aciu jusu sauniai komandai! Visada viskas sklandu, o prekytes dziugina wub.gif Jus puikios wub.gif Geru atostogu!!!
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 04 11, 19:36)
tai dabar as nekantriai lauksiu mokejimu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
siandien pradesim dalintis dezutes smile.gif
Klaipeda, Siauliai, Alytus, Taurage, Kedainiai , Panevezys, Utena dezutes gaus po savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 12, 08:09)
labas rytas  4u.gif
siandien pradesim dalintis dezutes smile.gif
Klaipeda, Siauliai, Alytus, Taurage, Kedainiai , Panevezys, Utena dezutes gaus po savaitgalio  4u.gif

Oi kaip laukia utena biggrin.gif
Atsakyti
Prisipirkau ir per vienas, ir per kitas mergaites, o pasirodo nestuke.gif Ką dar spėsiu per vasarą užsidėti, tą spėsiu, ir toliau jau reik ieškotis kitokio stiliaus blush2.gif Kausykit, o kur Jūs perkat pilvūziukėms visokiausius dalykėlius? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriuka: 12 balandžio 2014 - 12:25
QUOTE(Loriuka @ 2014 04 12, 13:21)
Prisipirkau ir per vienas, ir per kitas mergaites, o pasirodo  nestuke.gif  Ką dar spėsiu per vasarą užsidėti, tą spėsiu, ir toliau jau reik ieškotis kitokio stiliaus  blush2.gif  Kausykit, o kur Jūs perkat pilvūziukėms visokiausius dalykėlius?  ax.gif

sveikinam wub.gif
perkam is www.motherhood.com 4u.gif
Atsakyti
Aciu jums labai uz siunta mergaites. Ir Netei uz dalinima angel.gif 4u.gif 000552.gif bye1.gif
Atsakyti