Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 298

QUOTE(pince @ 2014 04 16, 14:02)
Ta aš ir susimokėjau , kai tik atėjo sąskaita , ir manau kitos merginos irgi sumokėjo laiku , nes Daliukas prašė , bet mums siuntinukų neatiduoda , nes nebuvo patikrinti mokėjimai ir nereikia čia visom taip piktintis , žinojom , kad bus atostogos ir niekas pretenzijų dėl to nereiškia , tame ir problema , mokėjimai buvo atlikti savaitė prieš Daliukui išvykstant , bet reiškia nebuvo patikrinta ir viskas, ko čia visos puolat verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2014 04 16, 13:02)
SULSENA yra tepalas pigus jis padeda labai , bet yra SULSENOS ir šampūnas , tai gėrių gėris , niekas taip nepadėjo nuo pleiskanų vyrui , ir pas gydytojus buvom , ir brangiausius visokiausius tepalus , šampūnus pirkom , tai tik SULSENA šampūnas padėjo , jau kokie trys metai tik su juo galvą plauna , tai kai nauja , nei vienos pleiskanos thumbup.gif yra pirkt maxėj tikrai 4u.gif

user posted image
apie šitą kalbate? reikia vaidinės medžiagos, kad lengviau rasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 04 16, 15:38)
user posted image
apie šitą kalbate? reikia vaidinės medžiagos, kad lengviau rasčiau biggrin.gif

Neįmatau gerai , bet šitas turėtų būt g.gif man atrodo ir nėra kitokio , bent nemačiau pirkt , kainuoja apie 25 litus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 04 16, 12:06)
Sulsena tikriausiai, yra bet kurioj Maximoj, iki 5Lt kainuoja, super veiksmingas smile.gif
Papildyta:

QUOTE(pince @ 2014 04 16, 13:02)

SULSENA yra tepalas pigus jis padeda labai , bet yra SULSENOS ir šampūnas , tai gėrių gėris , niekas taip nepadėjo nuo pleiskanų vyrui , ir pas gydytojus buvom , ir brangiausius visokiausius tepalus , šampūnus pirkom , tai tik SULSENA šampūnas padėjo , jau kokie trys metai tik su juo galvą plauna , tai kai nauja , nei vienos pleiskanos thumbup.gif yra pirkt maxėj tikrai 4u.gif

Ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 04 16, 11:19)
MM nieko nedaryti, o megautis atostogom.  mirksiukas.gif  4u.gif Priplauks arciau civilizacijos, atsiras rysys ir sutvarkys tuos mokejimu patvirtinimus. Tikrai visos isgyvensim savaite be eilines poros batu ar kokio drabuzio.  irnesakyk.gif

pritariu drinks_cheers.gif , vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2014 04 16, 17:41)
pritariu  drinks_cheers.gif , vacation4.gif

net pavydu mergaitėms atostogų blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką 4u.gif

Gal kas norėtų keistis spalvomis? Turiu šių visiškai baltą W7,5, mielai keisčiausi į gelsvų (kaip foto) W7,5 mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 16 balandžio 2014 - 20:16
QUOTE(NORIKA @ 2014 04 16, 12:09)
Va čia auksiniai žodžiai  drinks_cheers.gif T

Ačiū MM ir Daliukui už siuntinuką, dičkio batai kolkas paslėpti, norėjau gimtadieniui pridęt, bet rado, pamatė... doh.gif Atėmiau, bet jaučiu teks atiduot, nes ištiks širdies smūgis jei negaus išsvajotų VANS'ų čia ir tuoj pat  lotuliukas.gif Tikiuos nebus maži  unsure.gif
Ir lakiukai nagams superiniai  wub.gif Pasikeisiu spalvą šventėms, būsiu ryški kaip margutis...  thumbup.gif
Ačiū labai  4u.gif  wub.gif

tai tau patvirtino leidima atvert deze? Galima i svecius?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O sios savaites siuntinuka siuntinesit? ax.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2014 04 16, 22:00)
tai tau patvirtino leidima atvert deze? Galima i svecius?

Kol kas ne.... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2014 04 16, 12:06)
Kokiu lakus  bigsmile.gif pirkote? Aš noriu atsinaujinti lakų kolekciją, daug išmečiau, sulakavau, dabar reik atsišviežinti biggrin.gif

Aš ilgalaikius pirkau 4u.gif

QUOTE(neraida @ 2014 04 16, 12:35)
Norika papasakok kur perki lakus 4u.gif kaip suprantu perki gelinius, kokios firmos tau geriausi, pasidalink, man idomi tavo nuomone ax.gif

Pagrinde turiu IBD, man jie pačiausi, tačiau spalvų ir atspalvių prasme didesnis pasirinkimas HarmonyGelish, jų ir spalvos gražiausios, bet.... tie lakai man per skysti lyginant su IBD, pastarieji tirštesni ir lakuot jais lengviau nes neskuba į odeles subėginėt.... Todėl IBD man kainos ir kokybės santykis idealus, o kai norisi kokios baisiai šustros spalvos - imu Gelish'o, bet jų turiu palyginus nedaug....
Dar EzFlow labai verti dėmesio, nes irgi jie tirštesni ir labiau pigmentuoti, nes 2sluoksnių ryškaus lako per akis, kai Gelish kartais tenka per 3-4sluoksnius tik užlakuot tinkamai.
Ir aišku kaina IBD ir EzFlow man priimtiniausia biggrin.gif Perku juos iš Amazon, ten pasirinkimas ir kainos tenkina. Laukiu grįžtant mergaičių į darbus, nes jau turiu norų sąrašą naują susidarius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 17 balandžio 2014 - 10:12
PARDUODU batukus, per mergaites pirktus 4u.gif

BCBG MAX AZRIA basutes wub.gif
Naturalios odos. Geriau tiks platesnei pedai arba aukstesne keltimi.
Dydis US10/Eur40. Kainave 225$. 150lt
user posted image
user posted image
La Suite Milan basutes wub.gif
Italiskos, is Yoox. Naturalios odos. Dydis Eur40. 150lt
user posted image
La Suite Milan bateliai wub.gif
Italiski, is Yoox. Naturalios odos. Dydis Eur40. 100lt
user posted image
Bacio61 poniukai wub.gif
Naturalios odos, virsus is ponio kailiuko. Grazi rusva spalvyte - camel
Kokybiski, ne per aukstas, patogus kulnas. Stilingi, tiks prie visko pavasari thumbup.gif
Dydis US9.5, tiks Eur 40. Kainave apie 150$. 100lt
user posted image
user posted image
Biography by Engels Strijbol aulinukai wub.gif
Unikalus ir vienetiniai ranku darbo batai is Yoox.Minkstos perforuotos odeles, baltai dazyti. Isskirtiniai, nepanasus i kitus wub.gif Pilnai odiniai, labai patogus.
Pagaminti Italijoje. Kainave apie 500$. 200lt
Dydis 40, atitinka
user posted image
user posted imageuser posted image
Italiski Ruco Line Project ilgaauliai wub.gif
Super minksta odyte wub.gif Spalva netolygi, oda sendinta, yra pabraizymu - tai ne defektas.
Dydis Eur 40, atitinka. Kainave virs 400$. 200lt
user posted image
Atsakyti