Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 298

QUOTE(Tiffany @ 2014 04 06, 21:39)
Jus abi su MM - musu auksas!!  wub.gif ka mes be jusu darytume  wub.gif jus visas musu svajones ir norus pildote bei kantriai isklausot musu uzgaidu  blush2.gif aciu JUMS  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 06, 21:46)
be Jusu , mergaites, ir musu nebutu  wub.gif

kaip sakoma: любой каприз за ваши деньги biggrin.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz grazius zodzius blush2.gif blush2.gif wub.gif

ziurekit koks receptukas sokolaidainio, neperkam nieko tai bent kepam ka nors smile.gif wub.gif

mini brownie
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 04 06, 23:20)
aciu mergaites uz grazius zodzius blush2.gif  blush2.gif  wub.gif
ziurekit koks receptukas sokolaidainio, neperkam nieko tai bent kepam ka nors  smile.gif  wub.gif

mini brownie

nekepam ir nevalgom ph34r.gif

as gi trecia diena limonado dieta smile.gif laikaus puikiai smile.gif galeciau ,turbut, ir visas 10 dienu , bet ,kad ner kada si karta smile.gif o ir siaip labai pasiilgau valgymo kaip proceso ar kaip bendravimo prie kokiu uzkandziu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Limonado dieta, tai tik limonadą gert reikia? biggrin.gif

QUOTE(illuminated @ 2014 04 06, 15:13)
Nežinau kaip ten su tais atitikimais ir pėdos ilgiais, bet kadaise esu turėjus nedidintus Conversus, 8.5 dydį, tai atitiko mano 39. Šitas 8 irgi rašo 24.5cm, 39 dydis, bet šitie puse dydžio didinti, tai dėl to ir 8, ne 8.5  ax.gif

Dėkui už atsakymą. Kol baigsis atostogos, tai ir išsiaiškinsiu galutinai kokio dydžio man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 04 07, 08:17)
Labas rytas.
Dėkui už atsakymą. Kol baigsis atostogos, tai ir išsiaiškinsiu galutinai kokio dydžio man reikia biggrin.gif

As su 39 pirkau 8,5 ir puikiai.
Aciu mergaites uz konversus buvau pora dienu islindus tai jau komplimentu sulaukiau wub.gif
http://www.converse....1436_color=navy
Ir freepeople suknute gera, nebuvau pirkus ju rubu (tik batus) tai bent jau sios kokybe ledine thumbup.gif
Pas mane ji juoda:
http://www.freepeopl...c-eb88aa2e9cb4/
Aciu ir geru atostogu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egta: 07 balandžio 2014 - 07:44
QUOTE(daliux78 @ 2014 04 06, 22:20)
aciu mergaites uz grazius zodzius blush2.gif  blush2.gif  wub.gif
ziurekit koks receptukas sokolaidainio, neperkam nieko tai bent kepam ka nors  smile.gif  wub.gif

mini brownie

Girdejau, kad kazkas cia dietinasi. biggrin.gif Ar cia tik mums siokoliadai? doh.gif
Is serijos: as viena grazi busiu... nail.gif , o jus valgykit. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif ,
O kovo 14 d. prikimo bloom dar nera saskaiteliu? ax.gif
Atsakyti
Dekoju mergaitems uz kaaalna geriu ir groziu!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Net i darba velavau ryte, kad maisus masinoj istarsyt galeciau lotuliukas.gif

Viskas apziureta tik niekas nematuota, bet is paziuros viskas turetu tikti wub.gif
Polo bliuskutes, pora sukneliu, kelnes, vaikam maikiukai, kazkas vyrui ir etc.

Ir i baliukus, ir i pleza, ir i darba esu pasirupinus wub.gif
Labai dziuogiuosiu, kad Polo tasyte dyydele wub.gif Priderinsiu visur kur!
Tasiukas

Ir aplamai, pradejus pas mergaites shopintis dingo problema pas mane, kad neturiu ka apsirengti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Turiu tiek visko, kad jau nebezinau kaip issirinkti viena-du daiktus is visos gausos doh.gif
Zodziu as is tu, kur turiu ka apsirengti !
bis.gif nail.gif vacation4.gif

Super, Jus, mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 04 06, 20:03)
iskeliaus  drinks_cheers.gif 
oi tai as jauciu per trumpai naudojau, man kazkaip kantrybes neuztenka tokiom ilgom procedurom  unsure.gif

o kuri naudojot? Revita ar Rapid?

na, kainos per puse skiriasi. Butu idomu isgirsti nuomone apie Revita.
Mano drauges drauge naudojo Revita, tai maniske sake, kad galvojo jog ana is naujo blakstienas prisiklijavo...
Vat ir internete atsiliepimai labai kardinalus.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 04 07, 07:17)
Labas rytas.

aha , toki themastercleanse.org
cia toks organizmo valymas vadinasi.

QUOTE(gretuxxx @ 2014 04 07, 08:48)
Girdejau, kad kazkas cia dietinasi.  biggrin.gif Ar cia tik mums siokoliadai?  doh.gif
Is serijos: as viena grazi busiu...  nail.gif , o jus valgykit.  lotuliukas.gif

joo, Daliukas ten namuose visiems tortus kepa , gundo vilioja,o pati sportuoja, dietinas ir liekneja 'ant akiu'

QUOTE(driu @ 2014 04 07, 09:16)
Labas rytelis 4u.gif ,
O kovo 14 d. prikimo bloom dar nera saskaiteliu?  ax.gif

viskas bus sia savaite 4u.gif

QUOTE(Candy_lips @ 2014 04 07, 10:27)
Dekoju mergaitems uz kaaalna geriu ir groziu!!!!!!!!!!!!!!  4u.gif

Ir aplamai, pradejus pas mergaites shopintis dingo problema pas mane, kad neturiu ka apsirengti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Turiu tiek visko, kad jau nebezinau kaip issirinkti viena-du daiktus is visos gausos  doh.gif
Zodziu as is tu, kur turiu ka apsirengti !
bis.gif  nail.gif  vacation4.gif

Super, Jus, mergaites  4u.gif 

aciu Jums wub.gif
kaip Jums faina, as tai vistiek neturiu ,ka rengtis biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu per mergaites pirktus yoox baciukus. wub.gif Cuple firmos. Dydis 8, bet man su 24,5 cm didoki. Labai stilingi ir grazus. 230 lt

user posted image
Atsakyti
Kad jau apkalbam mergaites, tai pasakysiu, kad man MM atrodo kaip labai išmintinga ir šarminga moteris, niekam niekada blogo žodžio nepasakanti, net ir ant vaikų balso nepakelianti. Ir tikrai galvojau, kad giminaitės smile.gif
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 06, 21:46)
blush2.gif mes seses tai tik teoriskai  smile.gif nuo vaikystes.ir dabar  jau kaip seima  wub.gif
aciu  wub.gif
be Jusu , mergaites, ir musu nebutu  wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina.S: 07 balandžio 2014 - 11:39