QUOTE(Balandis @ 2014 04 28, 23:15)
Prašau atsiliepkit mergaitės, kurios pasidarėt arba matėt kas turi virtuvėje orkaitę pakeltą aukščiau, bet prie pat sienos. Labai noriu centre (dėl vaizdo) turėti visus lygius stalčius, orkaitė visą reikalą gadina. Bet labai bijau, kad mano naujai suremontuotos sienos ir gražiais tapetais išklijuotos sienos apgaruos ir apsitaškys riebalais atidarius orkaitę.
Pas mane dabar yra taip. Tesa, sienos nedaug, tik ~10cm kyšo, bet vistiek yra jo šalia. Va, tas pilkas plotelis:
Aišku, ne tapetai pas mane, o dažyta siena, bet kol kas - naudojuos nuo rugsėjo mėnesio - nieko baisaus nepastebėjau

... Aišku, jei tapetuota siena, gal kitaip tada... o man tik pavalyt sieną tereiktų. Orkaite naudojuosi vidutiniškai taip, nei dažnai, nei retai. Manau, kad nusitaškymo galimybė yra labai menka, tik tas garų gūsis išeinantis atidarius orkaitę įdomu, kaip paveiktų tapetą

... Bet dažytai sienai tikrai nieko baisaus

.
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 04 29, 15:10)
Lauksiu patarimų. Ačiū
Žinokit, man ta balta visai nesižiūri blogai, bet aš esu visada už spalvas

. Prie virtuvės plytelių spalvos fasadų tikrai nederinčiau, neįdomiai atrodys. Gal geriau prie kitos grindų dangos apatinį fasadą

, o viršutinis gali likti ir baltas ar pieno ar dar kokio atspalvio, apie kokį galvojot iš pradžių

.
Plautuvę siūlau rinktis plieninę - tik kokybišką, arba keramikinę

... Man tos "granitinės" kažkaip jau nea...
QUOTE(@leja @ 2014 04 29, 17:09)
kad sviesias reikia saugoti nuo visokiu burokeliu ir raudono vyno tai man irgi sake. Bet dabar va isgirdau kad negalima pilti verdancio vandens, pvz. sunkti bulviu ir t.t. Ar tai tiesa?
Ar čia apie "granitines" plautuves kalbate? Pyliau visokį vandenį - ir verdantį, ir ne - tikrai neištirpo

. Man tik dėl kalkių matymosi tos tamsios nepatinka - bent pas mane apsinešė labai aplink kraną, padėklo grioveliai... Apie šviesias nieko nepasakysiu. Be sakykit, merginos, tai kam rinktis tada ir tas šviesias, jei tie burokėliai ant jų matos... Nu nesamonė. Tada tik plieninės, geros. Ir psio.