Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (235 tema)!

Parduodu skrybėlę, vis tik aš jai per žema.... kaina 45 lt:

Pirkta čia: http://www.sierratra...-women~p~5768a/

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvirbliukas: 06 balandžio 2014 - 13:17
aš dėviu s, tai dabar jau nebežinau koį dydį tos striukytės sakytis- xs ar s doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lolitux @ 2014 04 06, 14:23)
aš dėviu s, tai dabar jau nebežinau koį dydį tos striukytės sakytis- xs ar s doh.gif

cia kur nuoroda striukytes, tai dydziai idomiai surasyti, S4-6? tai cia M 6-8...oj sorry mergaites nebalamutinu, as tik is RL pusdlapio uzsakinejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vinija: 06 balandžio 2014 - 13:27
Noriu padekoti mergaitems uz kaip tik gimtadienio diena gauta dovana aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Junkites prie JCrew drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuxxx @ 2014 04 06, 13:03)
Siaulietes, gal kas turite Varlytes3 kontaktus??  ax.gif

Parasiau Jums az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2014 04 06, 14:37)
gal turit 6pm -10%?

Prisidedu prie klausimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 04 06, 15:15)
as tai kiek turiu RL rubu visi atitinka, ten yra RL women va ta jauciu didinta, bet turiu svarkeli ir megzstini, nezinau ar visiskas rodiklis smile.gif

bet prie striukyciu yra lentele ir ten raso xs yra 2 dydis, cia iseitu s. as nesioju xs, bet bijau bus didele man ji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2014 04 06, 14:40)
bet prie striukyciu yra lentele ir ten raso xs yra 2 dydis, cia iseitu s. as nesioju xs, bet bijau bus didele man ji unsure.gif

o xxs nera? galu gale labai faina turbut xs dydi nesiot smile.gif)) ech.... bigsmile.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V.A.S.A.R.A. @ 2014 04 06, 13:14)
4u.gif Aciu, Dzeuse. Vadinasi dydziai siek tiek didinti? ar gerai supratau? g.gif

Kazin ar komanda uzsakytu siandien???? Labai jau graziu bliuskuciu nusiziurejau, tik ziuriu dydziai dingsta... verysad.gif

Porą paimčiau ir aš.
Atsakyti
Ar dar nepirkot Shoemerto? Ar daug dar truksta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lolitux @ 2014 04 06, 13:23)

aš užsakinėjus keletą prekyčių iš RL puslapio, ėmiau viską S, tokį ir lietuvišką nešioju, man atitiko ax.gif
Atsakyti
bandysiu xs..smile.gif o kaip dėl tų laikrodžių, gal žinot kur gerom kainos yra MK laikrodukų?
Atsakyti