Įkraunama...
Įkraunama...

hcg dieta

Nu va radau šitą temutę unsure.gif
ech, merginos, geri laikai buvo, bendravome, dalinomės džiaugsmais ir vargais, kaip sakant biggrin.gif
Et, liūdesys...
Aš ir vėl pradiniam taške, kaip ir prieš šešis berods metus, sveriu vėl 81,5 kg...
Savijautos nekomentuosiu, bet pasakysiu, kad ant savo pilvo kompiuterį nešiojamą galiu pasidėt ax.gif
Atsiminiau aš šitą reikalą t.y. HCG dietą, nes ji labai veiksminga ir greita, o man, kaip ir visiems storuliams reikia greito rezultato, nesvarbu, kad su lašiniu vaikštau jau beveik metai.
Žodžiu, ieškau bendraminčių ir palaikymo, lašiukų turiu (ar jie genda?) bandyčiau laikytis, gal kiek su improvizacija, ne ant tiek super griežtai, nes kiek pamenu, nu labia, labai sunku buvo ištverti tas 6 savaites.
Ar b8t7 man kompanija?
Atsakyti
Morkevic, sveika. smile.gif 4u.gif
Aš tai nebegaunu ne lašiukų, nei purškalo (net nežinau, ar būna jo dar pirkti), pati nemoku nusipirkti iš tų užsienių, o pagalbos-patarimo kažkaip nesulaukiau iš temos draugių, kam rašiau į až. Gal buvo užsiėmusios kitais reikalais ir todėl man nieko neatsakė.
Bandau laikytis (kartais) kažkokios panašios dietos į šią, kai valgau baltymus (varškę, mėsą, kiaušinius, žuvį) su daržovėm, be batonų, kruopų, bulvių. Tačiau visiškai griežtai laikytis negaliu, valgyt noriu. Prieš 3 mėnesius pradėjau, tai gerai krito kokias porą savaičių ar mėnesį, kai kiek įmanoma teisingiau laikiausi, šiai dienai turiu 4,4 kg minuso. Dabar valgau viską, tai svoris laikosi maždaug vienodas +-0,5 kg ar 1 kg.
Sveriu daugiau už tave. biggrin.gif Vis dar tikiuosi, kad po truputį numesiu tuos nereikalingus kg.
Atsakyti
Sveikos merginos! Greit gaivinam tema!
Tikslas iki Kaledu -10 kg. nuo siandien lasai ir sportas!!!
Uztenka puskuoti, nesusilenkti, buti surugusioms, nes baisiai atrodom. Neturiu as tu šimtu kg, bet nuo 70kg dar sunkiau nubraugti lašini smile.gif)
Pirmyn!!! Drasiau drambly smile.gif)
Atsakyti
Sveikos, noriu šią dietą išbandyti. Gal kas žino kur Lietuvoje galima nusipirkti HCG??? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos wub.gif 4u.gif Kaip gera,po tiek laiko,jus vėl čia rasti tongue.gif Nesavanaudiškai taip čia suskėliau.. biggrin.gif Parvelku ir aš savo storąją..Bandysiu jungtis.Ruduo atėjo-ėdimai prasidėjo..Nuo vasaros pabaigos sugebejau per pusantro mėn visus 5kg užsimest... blink.gif Atlekiu,nes kiek save žinau-jei nesusiimsiu griežtai ir iš esmės..per sekančius pusantro-bus dar 5.I dzinsus nebetelpu,viskas veržia..spinta atsidarius kasdien verkt norisi.Žodžiu visi bajeriai,kuriuos jūs mielosios,puikiai pažįstat ir žinot tongue.gif
Lašiukų dar šiek tiek turiu likusių,tačiau jie i pabaigą-teks naujų ieškot budu parsisiųst.Kai rasiu-įmesiu nurodą ir jums ;) Pirmas rytas su kava ir be pyrago gabalo..sakyčiau jaučiuos normaliai.. unsure.gif Žiūrėsim kaip seksis toliau smile.gif Visoms kas jungiatės-sėkmės ;) Ir pareikit,man vienai liūdna smile.gif
Atsakyti
Laba.

Matau, kad numirus temukė.😣

Aš irgi senokai buvau apsireiškusi. Kelis metus svoris laikėsi visai neblogai, valgiau viską, bet protingais kiekiais ( hcg dietos dėka). Tada pradėjom planuoti vaikelį ir vadžias paleidau... Sūnui jau 1,2metų, nebemaitinu gal pusmetį, o su valgymu nesusitvarkau. Maitinant svoris buvo apie 78, o dabar jau visi 85kg. Esu tam pačiam taške, kuriame buvau 2011m pradžioje. Pagaliau atėjo "tikrosios motyvacijos " diena.Penktadienį, šeštadienį praėjau 1 stadiją ir šiandien startavau su 87.2 kg. Planuoju pilną raundą.

Jei ir nebus palaikančių, aš tikiu, kad man pavyks vėl sugrįžt į doros kelią.

Visą mėnesį motyvavausi žiūrėdama youtubėj " my 600pounds life"...😁 Nebe taip ir toli man iki 100. O tada jau būčiau labai stora, depresija ir t.t... tai realu tapti tokiai kaip šios laidos dalyviai.

Kaip Jums sekasi? Nika?Trilijone?Morkevic?Skruzde? Merida? Grikis? Ir visoms kitoms?

Atsakyti
I tried this URL : http://remedies.ie/s...athic-hcg-20ml/

But, its not working anymore. Can ou suggest any good resource to buy hcg drops? Also, tried their reviews : http://besthcgdropswebsite.com (They are little trustworthy.. But i cannot depend on review sites.. They display products who pay commissions..)

So, please suggest any good retailer to buy hcg drops directly.
Thanks.
Atsakyti
Sveiki visi, nesenai suzinojau apie sia dieta ir labai noreciau išbandyti. bet ziuriu tema visai apmirus.... o pas mane daug klausimu.

Pirmas klausimas kur įsigyti lašiuku? Gal yra Facebooke kokia grupe kur bendrauja sios dietos besilaikančios?
Atsakyti