QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2015 06 16, 19:24)
Sveikos.

Džiugu skaityti, kaip
Ingakalnis ir
Morkevic lieknėja - kiekviena skirtingai.

Man tai irgi reikia, nes po 2013 m. gimdymo esu apvalutė... Nebežinau, kokios dietos čia man laikytis, galima sakyti valgau netvarkingai, nes valgau visokį maistą, ir vakarais, ir kai susinervinu. Nenuostabu, kad esu vėl tokia pat kaip prieš hcg dietą.
Galvoju, kad visai norėčiau hcg pasilaikyt nors vieno raundo, bet reikia nusipirkti lašiukų arba purškalo. Stengiuosi pasiruošti morališkai.
Kitokių dietų laikytis bijau kad nesugebėsiu, dėl alkio jausmo. Jei reikėtų kažką riboti ir jausčiau alkį, tai bijau kad nutrūkčiau.
as su abiem vaikais priaugdavau labai daug, na aisku cia del tam tikru sutrikimu, bet vis tiek.. su pirmu gimdymo metu sveriau virs 148kg su antru 145kg... su antru zinojau ka reikia daryt kad svoris nukristu, tad salyginai greit numeciau, dabar daugiau nei per pus sukudau per tuos tris metus

bet esu is tu kurios paleidzia vadeles ir vel auga svoris, tad cia gyvenimo budas labai kardinaliai pakeistas nuo tokios mitybos kuri atrodo yra normali.. jokiu miltiniu,jokiu saldumynu nebent retom progom, vaisius ypatingai atsargiai, pagrindas darzoves ir vistiena, kiausiniai, zuvis.. na zodziu - kai ateina noras keistis, tikrai rasit buda.
hcg man netiko, iherb lasiuku ira lyg