QUOTE(wonder @ 2014 04 19, 08:36)
Na man 30, bet gydytoja ne puse zodzio nesake, kad per velu. Mano bosiene 40+ nesiojo breketus. Pries metus maciau gydytoja, na mano vertinimu apie 50+, kuri buvo su breketais. Taigi amziaus ribos turbut nera, gal tik veliau dantys nebe taip lengvai pasiduoda.
Jei man dabar būtų tik 30, aš net nedvejociau ką daryti. Tuomet protas ėjo iš paskos...
Esu skaičius, kad kai vėlesniam amžiuj nešioja breketus, tai po jų nuėmimo apatinių dantų iš vidaus priklijuoja kažkokia vielute, gal ir su viršutiniais dantimis tas pats daroma, nežinau... Ir žmonės turi su plokštele miegoti. Visa tai daroma, kad tik dantys negrįžtu i savo senas vietas.... Ir pačius breketus tenka nešioti ilgiau dėl to kad su amžiumi
Visa tai manęs negąsdintų, tačiau du gydytojai man pasakė, kad man neverta dėtis breketus. Viena ne tiesiai šviesiai, bet davė suprasti, kad vėloka dėtis breketus. Anot jos tik vienoje vietoje per mažas tarpas (apačioje vienam šone antras persidengia su trečiu). Kitas gydytojas motyvuoja tuo, kad trūks tris metus dantų stumdymas, o reikia sukti implantus kuo greičiau.
Teisinti dantis ir dėtis breketus noriu, nes nepatinka mano šypsena. Kai šypsausi apatinių dantų visai nesimato, viršutinių vos pusę ir tai rodos jie įstumti į burnos gilumą. Beto kaip minėjau, apačioje du dantys persidengia biskuti. Ir svarbiausia - pas mane nėra kelių dantų, tai šalia skylių esantys dantys krypsta į tuščius tarpus.
QUOTE(coliukee @ 2014 04 19, 11:26)
Zinau kad viena 75 metu aktore dejosei breketus del atsiradusios tarpudantes taip kad mes pilnai galime detis breketus ir eiti placiai isisiepusios
Ačiū už paguodą, bet aktoriams viskas kitaip.