Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 63 tema

QUOTE(bio @ 2014 04 15, 21:00)
Rimtai?Man nera buve taip, preita vizita, kai buvau uzrase po 3 sav. tai kita savaite jau suoliuoju drinks_cheers.gif

man per greitai po 3 savaiciu, specialiai ra=e po 1.5 menesio tik keista kad dienu negalejau sukeisti kai vizitas po gero menesio biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

tos, kurios ziauriai pergyvenat, kad neapleistumet dantu, bijot ar gerai issivalot, nusipirkit CURAPROX tableciu. as prikau eurovaistinej. tablete reikia sukramtyti ir isskalauti burna su vandeniu, tada nusidazo apnasos. visa info yra informaciniam lapelyje.
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2014 04 17, 11:36)
tos, kurios ziauriai pergyvenat, kad neapleistumet dantu, bijot ar gerai issivalot, nusipirkit CURAPROX tableciu. as prikau eurovaistinej. tablete reikia sukramtyti ir isskalauti burna su vandeniu, tada nusidazo apnasos. visa info yra informaciniam lapelyje.

ačiū, įsigysiu būtinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 04 17, 09:55)
ačiū, įsigysiu būtinai thumbup.gif

tik nekramtykit tabletes is ryto, ypac, jei planuojat eiti kazkur, busit violetiniu liezuviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2014 04 17, 12:29)
tik nekramtykit tabletes is ryto, ypac, jei planuojat eiti kazkur, busit violetiniu liezuviu biggrin.gif

žinosiu biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra amžiaus ribos kai jau per vėlu dėtis breketus?
Suprantu, kad geriausia teisinti paauglystėje, dar galima jei kokie 25 metai.
O jei jau 35 ? blush2.gif
Ar teko kam girdėti, kad kas nešiotų iš vyresnių?
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2014 04 19, 07:17)
O jei jau 35 ?  blush2.gif

Na man 30, bet gydytoja ne puse zodzio nesake, kad per velu. Mano bosiene 40+ nesiojo breketus. Pries metus maciau gydytoja, na mano vertinimu apie 50+, kuri buvo su breketais. Taigi amziaus ribos turbut nera, gal tik veliau dantys nebe taip lengvai pasiduoda.
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2014 04 19, 07:17)
O jei jau 35 ?  blush2.gif

Zinau kad viena 75 metu aktore dejosei breketus del atsiradusios tarpudantes taip kad mes pilnai galime detis breketus ir eiti placiai isisiepusios biggrin.gif
Atsakyti
na ką, po 11 dienų pradėjau jausti "judėjimą" dantenose, tokios lyg ir skausmingos liečiant, ir vėl skausmai prasidėjo nuo tos pačios pusės, kaip uždėjus breketus smile.gif
Atsakyti

QUOTE(wonder @ 2014 04 19, 08:36)
Na man 30, bet gydytoja ne puse zodzio nesake, kad per velu. Mano bosiene 40+ nesiojo breketus. Pries metus maciau gydytoja, na mano vertinimu apie 50+, kuri buvo su breketais. Taigi amziaus ribos turbut nera, gal tik veliau dantys nebe taip lengvai pasiduoda.

Jei man dabar būtų tik 30, aš net nedvejociau ką daryti. Tuomet protas ėjo iš paskos... doh.gif

Esu skaičius, kad kai vėlesniam amžiuj nešioja breketus, tai po jų nuėmimo apatinių dantų iš vidaus priklijuoja kažkokia vielute, gal ir su viršutiniais dantimis tas pats daroma, nežinau... Ir žmonės turi su plokštele miegoti. Visa tai daroma, kad tik dantys negrįžtu i savo senas vietas.... Ir pačius breketus tenka nešioti ilgiau dėl to kad su amžiumi
Visa tai manęs negąsdintų, tačiau du gydytojai man pasakė, kad man neverta dėtis breketus. Viena ne tiesiai šviesiai, bet davė suprasti, kad vėloka dėtis breketus. Anot jos tik vienoje vietoje per mažas tarpas (apačioje vienam šone antras persidengia su trečiu). Kitas gydytojas motyvuoja tuo, kad trūks tris metus dantų stumdymas, o reikia sukti implantus kuo greičiau.

Teisinti dantis ir dėtis breketus noriu, nes nepatinka mano šypsena. Kai šypsausi apatinių dantų visai nesimato, viršutinių vos pusę ir tai rodos jie įstumti į burnos gilumą. Beto kaip minėjau, apačioje du dantys persidengia biskuti. Ir svarbiausia - pas mane nėra kelių dantų, tai šalia skylių esantys dantys krypsta į tuščius tarpus. doh.gif

QUOTE(coliukee @ 2014 04 19, 11:26)
Zinau kad viena 75 metu aktore dejosei breketus del atsiradusios tarpudantes taip kad mes pilnai galime detis breketus ir eiti placiai isisiepusios  biggrin.gif

Ačiū už paguodą, bet aktoriams viskas kitaip. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2014 04 19, 23:08)

Esu skaičius, kad kai vėlesniam amžiuj nešioja breketus, tai po jų nuėmimo apatinių dantų iš vidaus priklijuoja kažkokia vielute, gal ir su viršutiniais dantimis tas pats daroma, nežinau...

Visiems tas vielutes klijuoja ir kapa naktimis duoda nesiot, nesvarbu ar 15 metu ar 45 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2014 04 19, 23:08)
Jei man dabar būtų tik 30, aš net nedvejociau ką daryti. Tuomet protas ėjo iš paskos... doh.gif

Gal reikia nueiti pas dar kita ortodonta,gal Jums su jais nepasiseke, nes nesamone sneka jei yra problema burnoje kuri erzina tai reikia ja salinti. Pas mane taip pat nera danties tai norint ideti intplanta reikia dantys su breketais sutvarkyti, nes per keleta metu dantys sugriuvo tai dabar ta intpanta sunkoka ikisti butu.
Atsakyti