Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 63 tema

QUOTE(sau_lu_te @ 2014 05 09, 10:06)
Turbut panasiai kaip nuemus
Buvo atsiklijavus vielute, buvau nubegus kad priklijuotu tai pasalino tarpuka tarp priekiniu dantu, nes buvo jis isryskejes

Sveika, atsiklijavo vielutes galiukas ir vienas breketas nuo kruminio danties. Ar nieko baisaus neatsitiks, kol vel priklijuos?
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2014 05 10, 21:20)
Sveika, atsiklijavo vielutes galiukas ir vienas breketas nuo kruminio danties. Ar nieko baisaus neatsitiks, kol vel priklijuos?

Kai dar buvau su breketais... Buvo tik issinerus vielute tj as ja isikisau.... O kai nukrito breketas skambinausi i kinika ir prieme... Per keleta dienu neturetu nieko baisaus buti
Atsakyti
Sveiki, bandau ir aš įsilieti į Jūsų gretas. Labai smagu, kai yra su kuom pasidalinti savo įspūdžiais, laukti patarimo... Iki tobulos šypsenos dar toli toli, tad nusprendžiau jos "laukti" kartu su jumis! Aišku jei neišvysit lauk hihihi.gif
Taigi jau šį šeštadienį, gegužės 17 -tą diena lauksiu savo "pašarvojimo".
Papildyta:
Sveiki, bandau ir aš įsilieti į Jūsų gretas. Labai smagu, kai yra su kuom pasidalinti savo įspūdžiais, laukti patarimo... Iki tobulos šypsenos dar toli toli, tad nusprendžiau jos "laukti" kartu su jumis! Aišku jei neišvysit lauk hihihi.gif
Taigi jau šį šeštadienį, gegužės 17 -tą diena lauksiu savo "pašarvojimo".
Atsakyti
sveika, Viola. 4u.gif Kokius breketus rinksiesi?
Man ryt jau pirmas paveržimas cool.gif
Atsakyti
Paprastus metalinius. Gydytojas tokius rekomendavo, sako patvaresni, ir darbą gerai savo atlieka. Gydausi Utenoje.
Atsakyti
Highlander, nu žiauriai gražus rezultatas 4u.gif dar kartą krūvos sveikinimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violaaa @ 2014 05 12, 16:16)
Paprastus metalinius. Gydytojas tokius rekomendavo, sako patvaresni, ir darbą gerai savo atlieka. Gydausi Utenoje.

Sveika Violaaa smile.gif As diena pries desiuos breketus irgi paprastus metalinius smile.gif
Atsakyti
Labas, norėčiau prisijungti į jūsų temą, lentutę ir fotoalbumą smile.gif juk kartu laukti hollywood'o daug smagiau. smile.gif
Taigi šiek tiek papasakosiu.
2014 02 13 sudėjo man viršuje keramiką.
2014 03 24 sudėjo apačioje metalą, taip pat viršuje pakeitė vielą ir ant priekinių tokią gumytę uždėjo.
Padariau foto, kai buvo lygiai mėnesis apačiai. t.y. 04.24

user posted image

Apačios pokyčiai labai džiugina, bet viršaus tikrai ne, matau, kad čia dantų forma tiesiog pas mane negraži ir tas tarpas centrinių kandžių ties kandamuoju kraštu nebent estetinio pagalba bus sutvarkomas sad.gif

Prieš kelias dienas vėl buvau vizite, pakeitė abi vielas, tą gumytę nuo viršutinių priekinių pakeitė į tokią susuktą vielutę ir gavau elastikus "antilopes" nešioti, gal kas žinot, kas čia per šifrai? smile.gif
Laukiu 24d. vėl darysiu foto, man atrodo apačia dar pagražėjo. smile.gif O viršus.. nesikeičia jis man, nors jau 3 mėnesius nešioju..
Atsakyti
QUOTE(Afters @ 2014 05 12, 18:25)
Labas, norėčiau prisijungti į jūsų temą, lentutę ir fotoalbumą smile.gif juk kartu laukti hollywood'o daug smagiau. smile.gif
Taigi šiek tiek papasakosiu.
2014 02 13 sudėjo man viršuje keramiką.
2014 03 24 sudėjo apačioje metalą, taip pat viršuje pakeitė vielą ir ant priekinių tokią gumytę uždėjo.
Padariau foto, kai buvo lygiai mėnesis apačiai. t.y. 04.24

user posted image

Apačios pokyčiai labai džiugina, bet viršaus tikrai ne, matau, kad čia dantų forma tiesiog pas mane negraži ir tas tarpas centrinių kandžių ties kandamuoju kraštu nebent estetinio pagalba bus sutvarkomas sad.gif

Prieš kelias dienas vėl buvau vizite, pakeitė abi vielas, tą gumytę nuo viršutinių priekinių pakeitė į tokią susuktą vielutę ir gavau elastikus "antilopes" nešioti, gal kas žinot, kas čia per šifrai? smile.gif
Laukiu 24d. vėl darysiu foto, man atrodo apačia dar pagražėjo. smile.gif O viršus.. nesikeičia jis man, nors jau 3 mėnesius nešioju..

Aciu uz pasidalintas nuotraukytes, apacios pokyciai tikrai nuostbus smile.gif O virsus ziuriu ziuriu ir galvoju o kas ten turi taisytis?smile.gif Atrodo nera prie ko prisikabinti grazus dantukai virsuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 05 12, 16:33)
Highlander, nu žiauriai gražus rezultatas  4u.gif  dar kartą krūvos sveikinimų  4u.gif

Ačiū blush2.gif
Kadangi prisižadėjau, nebuvo kitos išeities, tik kelti, ką turiu biggrin.gif Šiandien ryte nedaug laiko turėjau, bet stengiausi ir prieš lempą, ir su blicu, ir be blico, ir prieš langą, žodžiu, norai geri, tik rezultatas ne koks biggrin.gif Visos pasiliejusios, kaip savo hollywood'ą akvarele būčiau piešusi lietuje, bet šiokią tokią atrinkau smile.gif Vakare vėl mėginsiu...
Atsakyti
QUOTE(_Active_ @ 2014 05 12, 18:22)
Sveika Violaaa smile.gif As diena pries desiuos breketus irgi paprastus metalinius smile.gif

Būtinai parašyk, kaip viskas sekėsi smile.gif

Aš taip pat norėsiu prisijungti prie fotoalbumo ir lentutės. Kai uždės breketus įkelsiu pirmas foto.

Afters, priekiniai labai gražūs dantukai, aš taip pat nematau, ką ten taisyti reiktu. Apatiniai aiškiai pasikeitė. Sėkmės Jums
Atsakyti
Violaaa butinai parasysiu kaip sekesi ir kokie ispudziai smile.gif
Kiek Lietuvoje dabar kainuoja susideti breketus?

as ir noreciau prisijungimo prie lenteles ir albumo smile.gif
Atsakyti