Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 63 tema

QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 08 03, 21:01)
o pas privatininkus daro sitas foto? ar reikia vel i zalgiri eiti  g.gif  beje zalgiri berods sake 80lt kainuoja jei be siuntimo.

Zalgiryje be siuntimo 57 lt. Dariau pries savaite. Labai patogu ir greitai, zmoniu nera, iki 20 h dirba.
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif dar butu smagu i jusu albumeli aki uzmesti ir pasiziureti pasikeitimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 08 04, 12:27)
aciu uz atsakymus  4u.gif  dar butu smagu i jusu albumeli aki uzmesti ir pasiziureti pasikeitimus  blush2.gif

Bus laiks, tada i ileisme wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 08 03, 14:56)
cia tiek 3000 - 4000 tai vienam zandikauliui? ar abiem  smile.gif  pasiryzusi iki 10000 isleist  g.gif  bet va tu gydytoju tiek daug vienos konsultacijos neuzteks  g.gif  kiek ta pirmoji konsultacija galetu mazdaug kainuot ?

man vienas zandikaulis kainavo 3 tukst, kitas 1.5 tukst, na cia labai individualu, beto i breketu kainas daznai buna itrauktas ir uzmokestis orto, t..y kuo populiaresnis, daugiau patirties turintis gydytojas, tuo ir breketai pas ji brangesni tad nereikia stebetis kad vieni ir tokie patys breketai pas viena 2000 o pas kita tarkim 3000 4u.gif
Atsakyti
Merginos nusiemusios breketus, gal kuri daretes estetika? noriu dar vienos konsulatcijos. Buvau pas Budrienes rekomenduota Sandra (pilenej) tai sudare toki gydyma plana kad zagsejau:
higiena, balinimas, perblombavimas, negyvu priekiniu balinimas, estetika ir protezavimas. doh.gif tam tikru dalyku noreciau atsisakyti ir noreciau isgirsti dar viena nuomone del priekiniu negyvu protzavimo. Ji ju nesutinka perblombuoti nes bijo luzimo o siulo juos prote4zuoti ir vilkti laminate. Drauges brolis odontologijos studentas, ji pati dantu technike, sako ir laminate gali tau luzti tai visgi noreciau dar kur nors nueiti. Gal turite kokiu kontaktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 08 05, 11:22)
Merginos nusiemusios breketus, gal kuri daretes estetika? noriu dar vienos konsulatcijos. Buvau pas Budrienes rekomenduota Sandra (pilenej) tai sudare toki gydyma plana kad zagsejau:
higiena, balinimas, perblombavimas, negyvu priekiniu balinimas, estetika ir protezavimas.  doh.gif tam tikru dalyku noreciau atsisakyti ir noreciau isgirsti dar viena nuomone del priekiniu negyvu protzavimo. Ji ju nesutinka perblombuoti nes bijo luzimo o siulo juos prote4zuoti ir vilkti laminate. Drauges brolis odontologijos studentas, ji pati dantu technike, sako ir laminate gali tau luzti tai visgi noreciau dar kur nors nueiti. Gal turite kokiu kontaktu? g.gif

Gali, gali luzti ir keisti nauja tau ja reikes po kokiu 7 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 08 05, 13:25)
Gali, gali luzti ir keisti nauja tau ja reikes po kokiu 7 metu  smile.gif

laminate? g.gif tipo po 2000 kas 7 metus? biggrin.gif tai gal tada gyvent su tais negyvais kol jie dar yra.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2014 08 04, 19:24)
Bus laiks, tada i ileisme wink.gif

noetusi dar iki konsultacijos pasizvalgyti koki efekta duoda breketukai, galbut dedu per daug vilciu i juos o gal but ir be ju nera tokia jau tragiska padetis g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 08 05, 14:56)
laminate? g.gif tipo po 2000 kas 7 metus? biggrin.gif tai gal tada gyvent su tais negyvais kol jie dar yra.

aha laminates reikia keisti, kas 7-10 metu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 08 05, 18:24)
noetusi dar iki konsultacijos pasizvalgyti koki efekta duoda breketukai, galbut dedu per daug vilciu i juos o gal but ir be ju nera tokia jau tragiska padetis  g.gif

albumas skirtas breketuotoms, kad butu galima sekti pokycius, uzsidesit turesit visus prisijungimo duomenis, jeigu norit nuomones is sono galit cia ikelt, pakomentuosim mirksiukas.gif o mano pokycius ir viesai cia galit matyt, keliais puslapiais atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 08 05, 19:13)
Papildyta:

albumas skirtas breketuotoms, kad butu galima sekti pokycius, uzsidesit turesit visus prisijungimo duomenis, jeigu norit nuomones is sono galit cia ikelt, pakomentuosim mirksiukas.gif  o mano pokycius ir viesai cia galit matyt, keliais puslapiais atgal smile.gif

ok pavartysiu ir bandysiu ikelti savuosius 4u.gif
Atsakyti
bio, labai maloniai ir man bandet pagelbeti, bet as jau pusantro menesio breketuota, bet prisijungimu man niekas ir nedave biggrin.gif

turbut duos kai jau bus nebeaktualu:))

cia tik tarpkitko:)

QUOTE(bio @ 2014 08 05, 18:13)
Papildyta:

albumas skirtas breketuotoms, kad butu galima sekti pokycius, uzsidesit turesit visus prisijungimo duomenis, jeigu norit nuomones is sono galit cia ikelt, pakomentuosim mirksiukas.gif  o mano pokycius ir viesai cia galit matyt, keliais puslapiais atgal smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 08 05, 22:42)
bio, labai maloniai ir man bandet pagelbeti, bet as jau pusantro menesio breketuota, bet prisijungimu man niekas ir nedave biggrin.gif

turbut duos kai jau bus nebeaktualu:))

cia tik tarpkitko:)

O paraset az takemyscars? 4u.gif
Atsakyti