Sveikos

Seniai buvau.
Mano gyvenime nieko nauja, dirbu labai, ir tiek. Neturiu laiko daug chatint ar kalbėt.
Conchita: man netrukdo kita lytis ar orientacija, priimu kitokius žmogus visiškai ir pilnai. Nepatinka man tas tolerancijos ar netolerancijos klausimas, nes tolerancijos daugeliu atvejų tiesiog nėra, tad kartais kyla noras ginti asmenis, kurie įvairiomis spalvingomis formomis arba užsiima saviraiška, arba kovoja už teisę būti tokiems, kokiems jiems norisi būti. Deja, bet problema (kurios tolerancijos atveju turėtų nebūti) keliama tokiu kampu: aš šiaip tolerantiškas, bet... Ši išlyga viską ir sugadina, mano požiūriu.
Idealiu atveju turėtų nekilti jokio kipišo, bet tikiuosi, kad tai ateity. Kai visi ir visokie turės sau ramią vietą po saule ir neaiškins vieni kitiems, kaip gyventi ir kur slėptis, jeigu kažkam kažkas nepatinka.
Dėl maivymosi. Dalis žmonių (įvairių lyčių ir orientacijų" maivosi ir išsidirbinėja. Tyčia. Tai dėmesio siekimo būdas, tik nereikia šios savybės priskirti tik transvestitams ar homoseksualiems asmenims. Įvairiems žmonėms reikalingas dėmesys įvairiais sumetimais. Live and let live

Plyz, tik labai nepykit ant manęs ir neįsiūbuokit labai karštos diskusijos, bent jau ne šią ir kitą savaitę, nes negaliu įsitraukti į ilgas rašliavas - labai dirbu

A v ostal'nom, prekrassnaja markiza, vsio xorošo, vsio xorošo