sveikos,
mano Fifa baisiai karscius isgyvena. negana to, kad persisverusi per langa sedi ir lekuoja kaip koks suo, bet irgi vaiksto ir kritineja kas keli centimetrai
geriausia kai vakar nusliuoze iki dubenelio su vandeniu, ikiso i vandeni galva net nepasikeldamas, palake ir vel istrauke galva..taip ir gulejo paskui letenom i virsu, nes matyt vargsui jau stogai vaziuoja..
o siaip maniskis irgi megsta maisnoj isitaisyti ant vairuotojo desynes atloso virsaus, galva padeda man ant peties, koja istiesia, kad as glostyciau, ir sedi patenkintas zvalgosi ar visi mato! kazkada vaziavau autostrada, tai masina vaziavusi pro sali net stabtelejo i sita reiskini paziureti
o siaip megsta graziai laizytis tik pavalges

nerealiai tada juokiuosi iki nukritimo. o ir siaip kiekviena diena po naujiena. ir nuotaika kyla nerealiai! pareini is darbo pavarges, isgaruoja visi pykciai ir nuovargis kai jis meiliai prisispaudzia prie sono ir kniurkia

arba pries miega jam butinai reikia paminkyti -kaip beje kuri rasete!- bet minko jis medziaga ant mano pilvo- t.y. naktinukus

ir net uzsimerkes, jau taip jam gerai, kad murkia issijuoses, o paskui kai prisiminko atsigula ant mano rankos padejes galva ir kniurkia gal puse valandos is malonumo

kazkaip galvojau anskciau, gal cia del to, kad ji anksti nuo mamytes paemiau, bet kai paklausau, tai daugelis katinuku taip daro, nepasant kada buvo paimti.
ir siaip megsta drabuzius, o jei i spinta pavyksta ilist, tai sedi kaip pabuciuotas surades koki minkstesne rubu kruva ir tyli..kad nieks jo is ten neistrauktu
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)
Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.