Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif KAIP vaikiski CONVERS ...... su 16 cm koki imti ?????
kas pirko ????????? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 08, 15:20)
Kaip uzuomina... biggrin.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 04 08, 15:24)
aš su tokiom lauktuvėm pro duris išgrūsčiau  blush2.gif  hihihi.gif

QUOTE(tyli upė @ 2014 04 08, 15:24)
drinks_cheers.gif  tą patį pagalvojau... hihihi.gif Taip ir susižeisti galima, tokią dovanėlę-pašluostuką  gavus biggrin.gif

Aikit aikit, taigi ne svetimiems neščiau lotuliukas.gif Katrai babelai nereikia šveistukų, a? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cargo: 08 balandžio 2014 - 14:35
QUOTE(autobusas @ 2014 04 08, 14:27)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif KAIP vaikiski CONVERS  ...... su 16 cm koki imti ?????
kas pirko ????????? biggrin.gif

turiu 10 d., rekomenduojama 16,5 cm kojytei, vidpadis 17,5 cm.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 04 08, 15:18)
Spėju, didesnių maniškiams ir nereikia, nors pagal nurodomus cm, tai reiktų 12 ax.gif  Bet, kad ir 11 atrodo labai net nemaži ax.gif
http://www.sierratra...r-kids~p~6950c/
Liz Clairborn striukelė, kas pamena, kaip rinkausi.. nu, kaip ir gerai toks paprastutis variantas. Įdomiausia, kad M vos vos kaip tik, į S būčiau nesutilpus. Ir tai per pečių liniją, rankas norėtųsi dar laisvumo. Absoliučiai netinkamas modelis ilgarankėms ilgakojėms. Medžiaga simpatiška.

Pamenam ax.gif, Columbia batus teisingai ir teisingus paemei, mano mergickai patinka jie, patogus. Striukele man nepatiko, matyt, "gyvai" patrauklesnė mirksiukas.gif. bet tai ji pamažinta, juk šiaip M neperki nieko g.gif.
Atsakyti
O kokia Gymboree berniukiškų drabužių tendencija?
Svarstau, ar 112 cm berniukui S (pagal jų lentelę nuo 106 iki 121 cm) nebus rankovės "tik tik":
http://www.gymboree....D=1396956851626
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 04 08, 17:00)
Pamenam ax.gif, Columbia batus teisingai ir teisingus paemei, mano mergickai patinka jie, patogus. Striukele man nepatiko, matyt, "gyvai" patrauklesnė mirksiukas.gif. bet tai ji pamažinta, juk šiaip M neperki nieko g.gif.

smile.gif Buvo jau "nupirkta", kai Tavo komentarą užmačiau - gal būčiau dar paabejojus flirt.gif .
Atrodo ji gražiai, bet patogumo nėr labai patogi vis tik unsure.gif Pamažinta - taip ir komentaruose buvau išskaičius.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2014 04 08, 12:17)
O kokia Gymboree berniukiškų drabužių tendencija?
Svarstau, ar 112 cm berniukui S (pagal jų lentelę nuo 106 iki 121 cm) nebus rankovės "tik tik":
http://www.gymboree....D=1396956851626

man tai kažkokia mistika su tais gymboree dydžiais. Kiekvieną kart užsisakius nežinai koks tas dydis bus. Pirkau pernai du megztukus M dydžio, tai vieną dabar nešioja, bet toks dar ir kitais metais bus geras, o kitas guli spintoj realiai kokias dviem dydžiais didesnis.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 04 08, 14:18)

Dabar kas prisipažins.. nieks neprisipažins, nes žadėjau muštis ph34r.gif irnesakyk.gif Aišku, pati kalta, kad kažkokio afekto būsenoje ir neįsigilinus  užsakiau akinukus"keturmečiams"  doh.gif  Pamatavau ant 2,5 metų modelio, nu, mano galva, net jam per siauri blink.gif  blink.gif  unsure.gif  Prisikelsiu kūdikį vėliau, pamatuosiu, bet spėju, tik jam ir tiks unsure.gif .
Bet, jeigu kažkam labai reikia ir žinot, kad tinka dydis, galiu perleisti. Pagauti su labai gera nuokaina. Po 48 lt, abiejų spalvų turiu po vieną. Kokybė žavinga thumbup.gif . Tik iš bėdos mano nesmulkiam 2,5 metų žmogui tinkami, bet tokie "ant ribos". Reik smulkesnių murziukų wub.gif

zinok uz akinius tai man cia i nosi, as juos cia reklamavau, tik as tuos Buble emiau savo dvimeciui (kurio galva ir nemaza ir dar labai apvali), tai jam kaip tik. Nupirkau dar Solan, tai tie laisvesni, ateiciai.
Siaip kam reikia, tai tikrai superiniai, tik dabar ir pati supratau, kad mazinti verysad.gif
Atsakyti
Junkites prie cp-30 kodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Schoco @ 2014 04 08, 18:23)
Junkites prie cp-30  kodas  4u.gif

Mergaites reikia patarimo, ar Tommy Hilfiger moteriski batai dydžius atinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jjovitaa @ 2014 04 08, 17:42)
Mergaites reikia patarimo, ar Tommy Hilfiger moteriski batai dydžius atinka? ax.gif

nešiojančiai 40 euro, 26 cm pėdai geras 9 US dydis 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 04 08, 18:49)
nešiojančiai 40 euro, 26 cm pėdai geras 9 US dydis  4u.gif.

Labai dėkui 4u.gif , tai suprantu jei nešioju 38,5 -39 imti geriau TH 8.5 ax.gif
Atsakyti