Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(nesuper @ 2014 04 09, 10:41)
kažkur 100-80-106  biggrin.gif
o pirkau tai tikrai ne už tokią kainą. Gal už 20 su kapeikom  g.gif

Ačiū 4u.gif
tai mes beveik "vienodos" smile.gif niekada nebūčiau sumasčiusi sau S imti biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif+2014 04 09, 11:42-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 04 09, 11:42)
o kas cia per metodika?  blush2.gif as ir noriu  ax.gif

spėju, kad - ME
Atsakyti
Loftas yra gerai, bet aš čia biškį ne į temą - dieds dovanų gimtadieniui dovanojo, tokių kad bais norisi atkeršyti. tai va pagalvojau, gal dar yra tokių kur su manim pakerštauti užsimanytų - būt gerai free shipą surinkti, o pakomplektavus dar ir pigiau būtų
Atsakyti
smile.gif+2014 04 09, 12:42-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 04 09, 12:42)
o kas cia per metodika?  blush2.gif as ir noriu  ax.gif

jums nereikia smile.gif

QUOTE(Laimė @ 2014 04 09, 12:52)
Ačiū 4u.gif
tai mes beveik "vienodos" smile.gif niekada nebūčiau sumasčiusi sau S imti biggrin.gif
Papildyta:
spėju, kad - ME

tuo metu tiesiog nebuvo kito dydžio norimos spalvos, o man prisireikė čia ir dabar lotuliukas.gif Ir tiko smile.gif
ne visai MĖ. Tiesiog reikia išmesti iš raciono miltus, cukrų, bulves ir visokius grūdus beigi kruopas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 04 09, 11:56)
ne visai MĖ. Tiesiog reikia išmesti iš raciono miltus, cukrų, bulves ir visokius grūdus beigi kruopas  smile.gif

nu ir nėra tada ką valgyt... smile.gif geriau jau tada valgyti viską ir dejuoti, kad stora esi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 04 09, 12:56)
jums nereikia  smile.gif
tuo metu tiesiog nebuvo kito dydžio norimos spalvos, o man prisireikė čia ir dabar  lotuliukas.gif Ir tiko  smile.gif
ne visai MĖ. Tiesiog reikia išmesti iš raciono miltus, cukrų, bulves ir visokius grūdus beigi kruopas  smile.gif

Reikiaaaa blush2.gif ypac vidurine kuno dali padaili ti, o tai ziu kai kuriso kelnes neuzsisega dorai:D
Bet sita dieta itariu man per sunki butu, as saldumyni vergas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 04 09, 12:41)
tikrai tikrai, gal snukutis patysęs buvo  lotuliukas.gif šiek tiek sukūdus, pagal jūsų metodiką  tongue.gif bet ne tiek, kiek norėčiau dar  unsure.gif

nugis nugi kas per metodika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 04 09, 12:56)
jums nereikia  smile.gif
tuo metu tiesiog nebuvo kito dydžio norimos spalvos, o man prisireikė čia ir dabar  lotuliukas.gif Ir tiko  smile.gif

tai ka valgyti, jei viska ismeti? salotu lapai lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2014 04 09, 11:58)
nu ir nėra tada ką valgyt... smile.gif geriau jau tada valgyti viską ir dejuoti, kad stora esi biggrin.gif

nu ne, žinok smile.gif aš kai valgiau viską, nors ir neturėjau viršsvorio, bet jaučiaus labai pavargus, be energijos. prieš porą savaičių pradėjau keist mitybą, nors akivaizdžių pokyčių dar nėra, bet jaučiuos daug geriau, energijos daug daugiau atsirado rolleyes.gif iš pradžių ir aš galvojau, ką bereikia valgyt, kai tiek visko reikia išbraukt iš raciono, ale labai norint, tikrai yra ko rolleyes.gif ir tikrai bent jau aš nebadauju
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 04 09, 12:09)
nu ne, žinok  smile.gif aš kai valgiau viską, nors ir neturėjau viršsvorio, bet jaučiaus labai pavargus, be energijos. prieš porą savaičių pradėjau keist mitybą, nors akivaizdžių pokyčių dar nėra, bet jaučiuos daug geriau, energijos daug daugiau atsirado  rolleyes.gif iš pradžių ir aš galvojau, ką bereikia valgyt, kai tiek visko reikia išbraukt iš raciono, ale labai norint, tikrai yra ko  rolleyes.gif ir tikrai bent jau aš nebadauju

nu tais prašom: bent vienos dienos meniu pasidalinti...
Su energijos neturėjimu- man tas pats, aš vos kojas velku ištisą dieną doh.gif
Atsakyti
Nu ale tu man ir prisireik iš Loft'o ne akcijinės prekės doh.gif ir skubiai... Ar palaipsniui ten būna tos nuolaidos, ar kaip? g.gif Ar imt, ar laukt?
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2014 04 09, 12:58)

nu kaip tai nėra - mėsa, daržovės, kiaušiniai, pieno produktai (pageidautina ne per dažnai)

smile.gif+2014 04 09, 12:59-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 04 09, 12:59)
Bet sita dieta itariu man per sunki butu, as saldumyni vergas doh.gif

aš irgi. ir jei labai jau reikia, leidžiu dau sugriešinti biggrin.gif

QUOTE(Vinija @ 2014 04 09, 13:02)
tai ka valgyti, jei viska ismeti? salotu lapai lieka g.gif

nėr taip baisu.
O savijauta be angliavandenių tikrai daug geresnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 04 09, 13:14)
Nu ale tu man ir prisireik iš Loft'o ne akcijinės prekės  doh.gif ir skubiai... Ar palaipsniui ten būna tos nuolaidos, ar kaip?  g.gif Ar imt, ar laukt?

laikyyyykites 4u.gif geriau salotu lapa i dantis....man ten ir su nuolaidom "ne pigu" , bulkute valgau lotuliukas.gif
Atsakyti