Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(*Kamelija* @ 2014 04 11, 22:11)
jeigu trigliceridai normoj, tai reiškia, kad blogas cholseterolis ne dėl maisto per didelis, čia kepenys jo per daug gamina  mirksiukas.gif
Mano MTL per paleo pusmetį pakilo per 0,15, o gerasis pakilo per 1,5  bigsmile.gif

Ir kažin kodėl kepenys per daug gamina?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 12, 10:37)
Labas rytas 4u.gif

As va siandien koky receptuka radau:

http://www.5braskes....i.d?id=64471250

Pradejau skaityt, niom niom kaip skanu ir paleo..Apacioj blogo nuoroda ir tampa aisku, kad tai Sedindriuke thumbup.gif   4u.gif

Pakaifavau jus skaitydama, kiek užsivedusių merginų paleo gyvenančių smile.gif

Egliukasz, ja ja aš ten biggrin.gif paprašė braškės, o ar man gaila... nors pati niekad neskaitau tokių puslapių biggrin.gif

Šiandien pirmą kartą gėriau tikrąją bulletproof kavą, nes nagi blenderį normalų turiu... tai gėriau ir galvojau OMG OMG kur aš anksčiau buvau, na kaiiiipp skanu... o gerdavau juk šaukštas sviesto, šaukštas kokoso aliejaus... ištirpsta jis kavoje, nugeriu riebalo sluoksnį, paskui kavos siurbteliu gurkšnį ir išpilu lauk.. o dabar... mmmmm OMG kaip skanu biggrin.gif
Papildyta:
Kaip tik straipnis apie statinus ir gyvūninius riebalus. Kaip kardiologas atsisakė statinų ir pakeitė mitybą.. iš tikro pačiai būtų įdomu išsitirti, racione dabar skumbrė kasdieną, ir daržovės, kokoso aliejus, kiaušiniai. vsio biggrin.gif
http://www.telegraph...s-for-good.html

Cushy, smagu tave matyt čia vis ir 4u.gif

LumiLumi, užuojauta tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 12 balandžio 2014 - 20:10
QUOTE(Sedindriuke @ 2014 04 12, 21:06)
Šiandien pirmą kartą gėriau tikrąją bulletproof kavą, nes nagi blenderį normalų turiu... tai gėriau ir galvojau OMG OMG kur aš anksčiau buvau, na kaiiiipp skanu... o gerdavau juk šaukštas sviesto, šaukštas kokoso aliejaus... ištirpsta jis kavoje, nugeriu riebalo sluoksnį, paskui kavos siurbteliu gurkšnį ir išpilu lauk.. o dabar... mmmmm OMG kaip skanu biggrin.gif

Labas ax.gif
Labai būtų įdomu apie tą tikrąją bulletproof kavą - ar galingas blenderis ją tikresne padarė, ar dar kokios subtilybės?
Atsakyti
Sveikute Sedindriuke, balionelis ir tau (mobilke neleidzia simboliu kai kuriu padeti). Gal turi kokiu ideju Velyku stalui? Zinau, kad internetas pilnas, bet geriau kai receptas jau buna isbandytas. Domina kokie sweet treats. Ka jus merginos Velykom ruosit?

Siandien dvi valandas dvirati parke myniau, net akys uzasarojo nuo vejelio. Bet galva tokia svari dabar, miegosiu kaip lelius smile.gif Antra diena vandeni puodais varau, mm pareina, kaupiu atsargas biggrin.gif Bet kaip troskina, sakes.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 12, 11:44)
Jaicy, aciu uz info. Vadinasi naujas vaistukas bus. Na idomu. Del trynuku, tai bus kaip ir siuo metu, negalima talpinti i gimda daugiau nei tris embrionus.

Bandzius as ta kava su tryniu, nieko tokia, tirsta. Bet man kazkaip apveldavo liezuvi, sitas nepatiko.

Aga, ir lygins su jau esanciu. ziures ar jis veiksmingesnis.
pala, primink tu is kokio miesto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 04 12, 19:57)
Labas  ax.gif
Labai būtų įdomu apie tą tikrąją bulletproof kavą - ar galingas blenderis ją tikresne padarė, ar dar kokios subtilybės?

manau netgi rankinis blenderis suplaktu bet as jo del kavos nejungdavau: pilk i nuo majonezo kibireli kava, tada blenderiuok, tada vel persipilk i puodeli..o cia mano NutriBullet, viska i puodeli ,ji ant motoro, tris sekundes pasuka ir vsio.. ir geri is to puodelio.
Ta tikrojo ir yra tiesiog plakta, nes pasidaro puta, pasiskirsto riebalai ir geri balintą kavą. beje, net ir žalią arbatą siūlo tiems, kas negeria kavos.. Nuodora apie kavą, tik nekreipki dėmesio į tuos jo mandrius žodžius ''upgrade''... jis net iš angliukų (anglies tablečių) biznį suka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 12, 21:44)
Sveikute Sedindriuke, balionelis ir tau (mobilke neleidzia simboliu kai kuriu padeti). Gal turi kokiu ideju Velyku stalui? Zinau, kad internetas pilnas, bet geriau kai receptas jau buna isbandytas. Domina kokie sweet treats. Ka jus merginos Velykom ruosit?

Siandien dvi valandas dvirati parke myniau, net akys uzasarojo nuo vejelio. Bet galva tokia svari dabar, miegosiu kaip lelius smile.gif Antra diena vandeni puodais varau, mm pareina, kaupiu atsargas biggrin.gif Bet kaip troskina, sakes.

as va sitoki sveciams - keksiuku formelse:

http://www.sezoninev...s-ir-riesutais/

o sau - be sausainiu, kondensoto pieno .
vietoj jo - kokoso aliejus ir kakavos sviestas.
jau dariau- labai skanu gavosi!
Papildyta:
p.s cia seklas per nakti pamirkyt? ir kiek vandens pilt jei noriu nedideli kieki suvartot, na pora sauktu.. pirma karta bandysiu. bijau ka ne taip padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 12, 20:44)

LumiLumi, žinok nieko negaliu patart, nes nuo rugpjūčio gyvenu be orkaitės, tai pas mane viskas tik virta. ir apskritai tokio paprastmo maistą valgau ir vienodai, kad stebiuos kaip man nenusibosta...dabar va užkandžiauju skumbre virta, šalta .. jau du geri mėnesiai ji mano ''mėsa'', prieš tai buvo vištos krūtinėlė... kol pareina kita fazė smile.gif Velykų nešvęsiu, nebus nei su kuo, nei kada, džiaugsiuos papildoma išeigine nuo darbo (bet laiką leisiu kitam darbe). Kokoso aliejaus su kakava sumaišysiu ir prikirsiu šokolado ta proga biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif As bandysiu nepersaunama karsta sokolada darytis, nusibodo jau graikiska jogurta nesiotis y darba biggrin.gif

Lumi, as saviskiui pazadejau ta vadinama "boba" iskept, radau paleo recepta:

http://livinghealthy...b-1342/?lang=sk

Mastau apie sy recepta, tik forma ta tradicine daryt, aisku ne toky auksta daryt, kad nereiktu ilgai kept smile.gif Tik aisku iskart galiu ir tradicine jam kept, nes nepatiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekoju uz idejas 4u.gif Pas mane smaliziu seimynele, anyta vel visokio bieso pridarys, tai norisi kazko kuo ir mes su mv galetumem pasilepinti.
Anyta neatlaiko be saldumynu, vistiek nedaeina ka reikia valgyti, o ko ne. Nors viska buvau kaip ant lekstutes surasiusi, bet vistiek namie saldainiai, nutelos ir kitas biesas. Dabar nusipirkus treniruokli, prisiziurejo tu televiziniu stebuklingu reklamu, bet niekas jai nesigauna. Apkaltino riebalus, tai kurgi ne, uzkandant saldumynais... doh.gif Dabar skundziasi, nes prasidejo sanariu skausmai. Gaila labai, bet...
Radau siandien urme svieziu datuliu, 600gr dezute 10 lt. Sueis velykom i koki deserta. Vis pigiau nei maxej.
Atsakyti
Uzkabino ir mane tas Zabolotnyj. Tik ilgos tos paskaitos, bet tikrai idomiai kalba.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 13, 09:52)
Labas rytas 4u.gif As bandysiu nepersaunama karsta sokolada darytis, nusibodo jau graikiska jogurta nesiotis y darba biggrin.gif

Aš vis receptų klausinėju blush2.gif
Įdomu, kaip tas NEPERŠAUNAMAS ŠOKOLADAS daromas?
Taip pat pasidalykit, prašau, kur gaunat gero šokolado apie 90%?
Ar naudojat kakavą - jei taip, tai kokią?
O graikišką jogurtą perkat ar pačios darot? (kažkuriame forume skaičiau, kad paprastą jogurtą nuvarvina per marlę išrūgas ir gaunasi graikiškas g.gif)
Atsakyti