QUOTE(elija2323 @ 2014 04 30, 05:53)
Merginos, o kaip po op sakykim po didesnio laiko tarpo atsitiktu kad pastociau ar tai galima ar jau rizikinga, kazkaip per konsultacija neuzklausiau
Na, kiek skaičiau info visur ir su daktaru kalbėjau, tai kaip ir galima, toje vietoje kur raumennys siūti tikrai neplyš, nes ten ne tik siūlai, bet juos apaugęs randas storas susidaro. Bet... niekas negarantuoja, kad kur nors kitur nebus išvaržos, arba, kad oda neišsitemps vėl.... žodžiu, rizikos jau vistiek yra. Nors tikrai žinau vieną moterį, kurį po pilnos pilvo plastikos praėjus porai metų puikiausiai išnešiojo ir grįžo į gražų pilvuką kaip po OP. Tiesa, manau, kad daug priklauso nuo to pačios tavęs. Pvz aš tikrai žinau, kad per nėštumą apsileiau daugiau, priaugau daug svorio (+40

), aišku, dvynukai, tinimai, genai ir t.t. tiesiog dabar jeigu pastočiau, tai atrodo, kad uch kaip žiūrėčiau ką valgau
QUOTE(campa @ 2014 04 30, 09:50)
sveikos grazuoles
va man jau tuoj sueis 5 menesiai kaip as grazi

viskas puiku, randas neisplatejo, jokio tempimo ar kokio kito nemalonumo. Bet korekcijos matyt ir man prireiks, nes vienam sone laiptukas ties pacia randelio pabaiga susidares. Sakyciau nuo priaugtu 3 kg, bet kitam sone ner
mentas, o tas virsutines pilvo dalies isputimas negali but nuo priaugto svorio? man po op kai uzsimete +3 kg tai irgi virs bambos pilvukas pasipute, bet M butvo po op jau ispejes jog gali taip nutikti jei svorio priaugciau.
beje bandziau sportuoti, tai niekaip nepadarau jokiu pratimu pilvui, nu negaliu, neiseina, skauda

galvoju ar psichologija suzaidzia cia ar ir kitom taip?
O labas, pradingėle

Greit įmesk fotkę, kaip atrodo tavo pilvas ir randas

Smagu, kad užsukai, kaip laikais?