Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(virginp @ 2014 05 02, 10:35)
Zuzii, gali dar 10kg drasiai priaugineti  biggrin.gif  atrodai super  thumbup.gif

Aciu lotuliukas.gif vakar ir apsiziurejau pagal fotkes tai nelabai ir matosi, tik sonines rinkes dedasi, nes nesiurbtos, o pilvukas tai visai gerai lotuliukas.gif tik, kad drabuziai itartinai dviem dydzisis susitrauke doh.gif

Tiutass pasidomek del siurbimo, nes Vilniuje, tai neturi ligonines aparato to, vat ir smalsu del kliniku mirksiukas.gif
Atsakyti
nesupratau as cia ,kaip bandomasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elija2323 @ 2014 05 02, 12:00)
nesupratau as cia ,kaip bandomasis  smile.gif

lotuliukas.gif
Nea, čia kitos mergaitės nickas - "bandomasis206" ar kažkaip panašiai smile.gif
Atsakyti
laukiu laukiu biggrin.gif su nekantrumu laukiu op bet kiek baimes... pilnos kelnes doh.gif
Papildyta:
aaa, as jau issigandau nejaugi man taip niekas nededa, verkiant jk reikia :DDD TAI VISKA SGERAI 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 02, 08:33)
[I]kaip savijauta? Kaip nakteln? smile.gif

Laba, na diena man geriau nei nakti sad.gif nakti neissimiegu keliuosi kas keleta val. visur maudzia, galvojujau reikia gal kokiu migdomuju paprasyt, kad israsytu ax.gif
bet va keistai atrodau biggrin.gif pilvo nera, papukai mazi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 05 02, 14:37)
Laba, na diena man geriau nei nakti sad.gif nakti neissimiegu keliuosi kas keleta val. visur maudzia, galvojujau reikia gal kokiu migdomuju paprasyt, kad israsytu  ax.gif
bet va keistai atrodau biggrin.gif pilvo nera, papukai mazi  lotuliukas.gif

Prasyk migdomuju, kad israsytu. As pradzioj gavau klinikoj isvykstant, po to prasiau savo seimos gydytojo. Be ju butu buve sunkiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 05 02, 12:25)
Aciu lotuliukas.gif  vakar ir apsiziurejau pagal fotkes tai nelabai ir matosi,  tik sonines rinkes dedasi,  nes nesiurbtos,  o pilvukas tai visai gerai lotuliukas.gif  tik,  kad drabuziai itartinai dviem dydzisis susitrauke doh.gif
Tiutass pasidomek del siurbimo,  nes Vilniuje,  tai neturi ligonines aparato to,  vat ir smalsu del kliniku mirksiukas.gif

Man zadejo pasiurbt,tai gal turi:-)
Papildyta:
QUOTE(Agne T. @ 2014 05 02, 14:37)
Laba, na diena man geriau nei nakti sad.gif nakti neissimiegu keliuosi kas keleta val. visur maudzia, galvojujau reikia gal kokiu migdomuju paprasyt, kad israsytu  ax.gif
bet va keistai atrodau biggrin.gif pilvo nera, papukai mazi  lotuliukas.gif

Nu faina:-),o gal nuo skausmo stipresniu reiktu?
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ,

Ziuriu plepesiai kad isibegejo, vasaros laukiam, ane? Pilvukus demonstruosim tongue.gif

Man 2.5 men jau ax.gif , viskas gerai, jau ir fizinius darbus padirbu, uztenka cia simuliuot smile.gif. Beje man gyd sia vasara neleido saulei randu rodyt, sake uzdengti. Taip kad pirksiuos tankini maudynems, nenoriu kad uztamsetu randas schmoll.gif

Campa, malonu kad uzsuki, pasirodyk, kaip pilvukas smile.gif

Agne T. skaitau tavo postus ir prisimenu kaip buvo pirmas savaites doh.gif Bet dabar kai pagalvoju, kad nebuvo jau taip ir baisiai mirksiukas.gif Geres su lig kiekviena diena, o dvieju menesiu jausies kaip niekur nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip laikotes? As tai kaip ant sparnu biggrin.gif vakar savaitele buvo kai po op, bet jauciuosi super! Vakarais gal kiek patempia pilva daugiau ir nugara jauciu, bet vistiek esu neapsakomai laiminga!!! Vienintelis nepatogumas, kad negaliu kilnoti ir esu is dalies priklausoma nuo aplinkiniu, bet zinokit ir tai issprendziama, pasirodo ir paslaugiu vyru yra, kurie prekiu maisus i masina sukelia vos tik graziai paprasius bigsmile.gif buvau persiristi, tai gyd sake viskas puikiai gyja kolkas, pasidziaugem kad esu viena is retesniu atveju, kad po dvigubos op taip gerai jauciuosi. Bet kaip nesijausti gerai, kai jau matai talija ir nenukarusius (.)(.)!!! Zodziu, pasigyriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 05 02, 17:46)
Sveikos merginos, kaip laikotes? As tai kaip ant sparnu  biggrin.gif vakar savaitele buvo kai po op, bet jauciuosi super! Vakarais gal kiek patempia pilva daugiau ir nugara jauciu, bet vistiek esu neapsakomai laiminga!!! Vienintelis nepatogumas, kad negaliu kilnoti ir esu is dalies priklausoma nuo aplinkiniu, bet zinokit ir tai issprendziama, pasirodo ir paslaugiu vyru yra, kurie prekiu maisus i masina sukelia vos tik graziai paprasius bigsmile.gif  buvau persiristi, tai gyd sake viskas puikiai gyja  kolkas, pasidziaugem kad esu viena is retesniu atveju, kad po dvigubos op taip gerai jauciuosi. Bet kaip nesijausti gerai, kai jau matai talija ir nenukarusius (.)(.)!!! Zodziu, pasigyriau  ax.gif

nu super pavydziu tau,taip ir toliau gyk lengvai 4u.gif
Papildyta:
o Tuja kaip tau po op?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as pirmadieni varau tyrimus priduot ir jau kazkaip baisu daros unsure.gif
tikiuosi atsikelsiu po narkozes blink.gif

Rita ir toliau gero gijimo mirksiukas.gif papasakok ka vezeis i ligonine, po kiek laiko atsistojai g.gif ta prasme isoperavus po kiek laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 03, 10:09)
Sveikos 4u.gif  as pirmadieni varau tyrimus priduot ir jau kazkaip baisu daros  unsure.gif
tikiuosi atsikelsiu po narkozes  blink.gif

Rita ir toliau gero gijimo  mirksiukas.gif  papasakok ka vezeis i ligonine, po kiek laiko atsistojai  g.gif ta prasme isoperavus po kiek laiko  unsure.gif

Viskas bus gerai, tik nepanikuok 4u.gif
Po narkozes visos atsikele ir tu atsikelsi biggrin.gif
Po palata varinesi jau sekancia diena po op., be to sekancia diena po op. isima slapimo kateri, tai nori nenori, tenka eiti i tualeta biggrin.gif
Lauksim ziniu kaip tyrimukai mirksiukas.gif
Atsakyti