Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Cocosinė @ 2014 05 16, 14:31)
Sveikos mielosios, atradau šitą temą ir negaliu dabar kaip smalsu pasidarė ar aš neprisigalvoju dėl savo išsišokusio pilvo. Pati nesu stora bet pilvas po antro gimdymo taip ir liko kaip kokiam 5 mėnesi  doh.gif Dar pasiskaičiau apie kompensavimą ligonių kasų tai labai noriu daugiau apie tai sužinoti. Iš ko jūs sprendžiat ar turit pilvo, bambos išvaržą, ar trūkę pilvo raumenys. Pačios suprantat ar pas kažką konsultavotės?  4u.gif
Gal aš galiu savo pilvo foto atsiųsti, kad suprastumėt apie ką kalbu.

o foto gali siusti i pasta kuris pirmame lape
Papildyta:
[quote=Cocosinė,2014 05 16, 15:44]
[/quote]

Tai jei gerai suprantu pirma kulniuoti pas savo poliklinikos chirurgą kuris apžiūrės ir jei reiks duos siuntimą pas bet kurios ligoninės chirurgą. Bet jaučiu Kaune mažai šansų pas gerą plastikos chirurgą ligoninėje/klinikoje patekti. Vilniuj šiuo atveju pasisekė su Vitkum biggrin.gif 4u.gif
[/quote]
yra vir kaune geru plastiku,as operuosiuos antrdieni kauno klinikose
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

noriu ikelti savo pusmecio pilvuka, parodyti ta laipteli sone, bet panasu, kad pakeitet slapuka. Turbut reikia hererros garsiai sauktis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 16, 18:42)
ne chirurgą o užtenka šeimos gydytojo siuntimo smile.gif tada užsirašai pas plastikos chirurgą ir viskas smile.gif
Papildyta:
Merginos kaip jums su skrandžiu buvo po OP g.gif  aš kažko pirmadienį užvalgiau ir jis man  sustreikavo, arba nuo nervų g.gif
po OP vėl skauda  unsure.gif

Kaip ir niekas nesiskunde, tad su sia operacija manu nieko bendro../

Gal nervai savo padare... - netylek, kol esi liginineje, atsius gi pakonsultuoti gastrologa, naudokis proga mirksiukas.gif
Atsakyti
campa parasyk herrerai az 4u.gif jo as irgi ikeliau savo issisokima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 05 16, 19:23)
campa parasyk herrerai az  4u.gif  jo as irgi ikeliau savo issisokima  blush2.gif

Sveikute mentas,o tu del issisokimo konsultavaisi?
Atsakyti
Sveikos merginos,noriu paklausti kiek laiko operavo jusu pilvukus, man sake nuo iki val g.gif nejaugi tiek ilgai
Atsakyti
bandomasis2006 - greiciau gykit 4u.gif

Noriu paklausti del tepaliuko randams smile.gif pilvuke yra jau ruozeliu kur sasiukai nuejo, o kitur dar yra, tai galima tepti jau be sasiuku ar geriau laukti kol visas randukas vientisas pasidarys. ?
Atsakyti
QUOTE(elija2323 @ 2014 05 16, 21:59)
Sveikos merginos,noriu paklausti kiek laiko operavo jusu pilvukus, man sake nuo  iki val  g.gif  nejaugi tiek ilgai

Daugumai operavo apie 4 valandas mirksiukas.gif

Campute parasiau i az.

Mentas, randukas tai labai grazus, bambyte neideali, kai labai is arti nufotografavai lotuliukas.gif , bet mazute, bet tas issisokimas.... Na ne toks rezultatas turetu buti... Toks vaizdas kad tau vel virsuje raumenys prasiskyre g.gif
Butina Kaikariui rodytis... Neatskrenda jis pas Jus?
Papildyta:
QUOTE(Agne T. @ 2014 05 16, 22:21)
bandomasis2006  - greiciau gykit  4u.gif

Noriu paklausti del tepaliuko randams smile.gif pilvuke yra jau ruozeliu kur sasiukai nuejo, o kitur dar yra, tai galima tepti jau be sasiuku ar geriau laukti kol visas randukas vientisas pasidarys. ?

Lauk kol viskas pilnai nukris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elija2323 @ 2014 05 16, 19:59)
Sveikos merginos,noriu paklausti kiek laiko operavo jusu pilvukus, man sake nuo  iki val  g.gif  nejaugi tiek ilgai

elija pamirsai dadeti valandas lotuliukas.gif
tau sake operacija truks apie 6 valandas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzii @ 2014 05 16, 20:29)
Daugumai operavo apie 4 valandas mirksiukas.gif

Campute parasiau i az.
Mentas, randukas tai labai grazus, bambyte neideali, kai labai is arti nufotografavai lotuliukas.gif , bet mazute, bet tas issisokimas.... Na ne toks rezultatas turetu buti... Toks vaizdas kad tau vel virsuje raumenys prasiskyre g.gif
Butina Kaikariui rodytis... Neatskrenda jis pas Jus?
Papildyta:
Lauk kol viskas pilnai nukris 4u.gif

man daktare sake kad 2-3 val,nesuprasi kaip cia yra,bet va bandomasis 2006 jau 13val buvo visiskai atsigavusi tai speju,kad jai op truko apie3 val
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 05 16, 18:18)
Kaip ir niekas nesiskunde, tad su sia operacija manu nieko bendro../

Gal nervai savo padare... - netylek, kol esi liginineje, atsius gi pakonsultuoti gastrologa, naudokis proga mirksiukas.gif

Ne skrandis ten, pasirodo ten daugiausiai siuta sake vien siules ten kur man skauda gavau dulsino i uzpakali, sake morfijaus pakaitalas :-D jau velka :-D

QUOTE(Agne T. @ 2014 05 16, 19:21)
bandomasis2006  - greiciau gykit  4u.gif

Aciu :-) ir as tu ne jus :-D turiu tris vaikus, bet dar jauna esu :-D ir pusiau pazistamos jau cia temukej ;-)

Mane isveze apie 8 pries 12 parveze, pooperacinej pabuvau 5 min,, nes labai greit atsigavau po narkozes, vienas du ir visaks :-)

QUOTE(tiutass @ 2014 05 16, 19:40)
elija pamirsai dadeti valandas lotuliukas.gif
tau sake operacija truks apie 6 valandas smile.gif
Papildyta:

man daktare sake kad 2-3 val,nesuprasi kaip cia yra,bet va bandomasis 2006 jau 13val buvo visiskai atsigavusi tai speju,kad jai op truko apie3 val
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 16 gegužės 2014 - 20:13
zuzii K irgi nepatiko ta vieta, bamba man labai baisi,bet dzin ta bamba,labiau nepatika tas issisokimas.Kadagi ta vieta net presu sukiai ''mankstinama'',tai K siule elektrini toki dirza,kur elektorsimpulsais stimuliuojama,labiau gal suketejo nei sumazejo ;( Nors kai kalbejau su K nera likes ma vel visko atkelinet,bet ir sumokejus pinigus,noretusi kitokio rezultato....
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 05 16, 21:19)
zuzii K irgi nepatiko ta vieta, bamba man labai baisi,bet dzin ta bamba,labiau  nepatika tas issisokimas.Kadagi ta vieta net presu sukiai ''mankstinama'',tai K siule elektrini toki dirza,kur elektorsimpulsais stimuliuojama,labiau gal suketejo nei sumazejo ;( Nors kai kalbejau su K nera likes ma vel visko atkelinet,bet ir sumokejus pinigus,noretusi kitokio rezultato....

mane tai perspejo,gad gali likti papusta apatine dalis,nes as stora ir plotai mano dideli,tai minejo jai taip atsitiks po kazkiek laiko gali tekti operuoti dar karta verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 16, 21:10)
Ne skrandis ten, pasirodo ten daugiausiai siuta sake vien siules ten kur man skauda gavau dulsino i uzpakali, sake morfijaus pakaitalas :-D jau velka :-D
Aciu :-) ir as tu ne jus :-D turiu tris vaikus, bet dar jauna esu :-D ir pusiau pazistamos jau cia temukej ;-)

Mane isveze apie  8 pries 12 parveze, pooperacinej pabuvau 5 min,, nes labai greit atsigavau po narkozes, vienas du ir visaks :-)

matai tokiu stipriu vaistu reikia verysad.gif
as jua bijau visko kuo artyn tuo labiau doh.gif ,kad tik nepersigalvociau nuvaziavus smile.gif
Atsakyti