Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(tiutass @ 2014 05 22, 10:27)
Nesinervuok,o pasitark su daktaru jis pasakys kame reikalas

skambinau, ryt einu 10val unsure.gif o kaip tie siūlai tirpstantys, jie tipo ištirpsta ir dingsta, o gal čia jie tirpsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 22, 11:36)
skambinau, ryt einu 10val  unsure.gif o kaip tie siūlai tirpstantys, jie tipo ištirpsta ir dingsta, o gal čia jie tirpsta  doh.gif

Apie tirpstamus nzn man netirpstami,tik girdejau,kad geriau laiko netirpstami.gal kur patempei.nepulk i panika viskas bus ok.va man drenu dar neistrauke uzknisa,o kaip skauda turbut kai ima : doh.gif oh doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 22, 11:15)
Apie tirpstamus nzn man netirpstami,tik girdejau,kad geriau laiko netirpstami.gal kur patempei.nepulk i panika viskas bus ok.va man drenu dar neistrauke uzknisa,o kaip skauda turbut kai ima : doh.gif oh  doh.gif

nu gal neišsiskirs pilvas dabar su tais tirpstančiais g.gif

nežinau ar skauda, nes kai pasakė, kad imsim drenus ir pradėjo lupt pleistrą alpt pradėjau, kol atsigavau, viskas jau baigta buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pati nezinau, nes dar sios operacijos nedariau - bet kiek merginos cia minejo anksciau - tai sake jog kai traukia drenus tuos visai nesijaucia.. nera skausmo.. mirksiukas.gif

zinokit pradedu gailetis jog nepasidariau sios operacijos, o nukeliau i rudeni.. - jumi dabar tokios grazios - o as su pilvu, kaip su laseku - nuo odos pertekliaus atrodau.. sad.gif erzina.. ir va praeita vasara nervianus labai kad su dviem maikem vaikstau, ar su korsetu - si bus lygiai tokia pati - na bet uz tai kita jau bus kitokia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 05 22, 12:06)
Sveikos,

Pati nezinau, nes dar sios operacijos nedariau - bet kiek merginos cia minejo anksciau - tai sake jog kai traukia drenus tuos visai nesijaucia.. nera skausmo..  mirksiukas.gif

zinokit pradedu gailetis jog nepasidariau sios operacijos, o nukeliau i rudeni.. - jumi dabar tokios grazios - o as su pilvu, kaip su laseku - nuo odos pertekliaus atrodau.. sad.gif erzina.. ir va praeita vasara nervianus labai kad su dviem maikem vaikstau, ar su korsetu - si bus lygiai tokia pati - na bet uz tai kita jau bus kitokia...  blush2.gif

nieko greitai ir tu būsi graži wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 22, 12:19)
nu gal neišsiskirs pilvas dabar su tais tirpstančiais  g.gif

nežinau ar skauda, nes kai pasakė, kad imsim drenus ir pradėjo lupt pleistrą alpt pradėjau, kol atsigavau, viskas jau baigta buvo biggrin.gif

Nebijok neissiskirs;-)
Va pasirodysi ryt daktarui1
O as matyt ryt alpsiu kai trauks drenus
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 21, 18:15)
Jauciuosi kaip pencininke, <...>

aš tai skiau kad man labai būtų lazdelė padėjus vaikščiot biggrin.gif bet niekas neparūpino biggrin.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 05 22, 06:10)
Kiek turejote temp?
Ir kiek ilgai ji laikesi?
Viskas butu nieko,bet nekrenta ji man,kai pavaikstau sunormaleja,paguliu vel iki 38 kyla doh.gif

man 38,5 buvo vieną dieną, gal kokią 5 d po op. pajaučiau tik todėl kad šalta labai darės
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 22, 13:09)
Nebijok neissiskirs;-)
Va pasirodysi ryt daktarui1
O as matyt ryt alpsiu kai trauks drenus

nealpk nealpk nerek ax.gif

QUOTE(2_kart_mama @ 2014 05 22, 13:11)
aš tai skiau kad man labai būtų lazdelė padėjus vaikščiot biggrin.gif bet niekas neparūpino biggrin.gif
man 38,5 buvo vieną dieną, gal kokią 5 d po op. pajaučiau tik todėl kad šalta labai darės

mane siutina, kad viskas labai lėtai biggrin.gif aš visada buvau bėganti doh.gif o dabar net nervas ima, batus noriu nusipirkt, ir ką tik su vyru, nes negaliu pasimatuot doh.gif darkažkaip vieną pusę apsiaunu, nu kitos kojos nepasiekiu, katastrofa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 05 22, 14:11)

Va o man antra iki 38 pakila.kaipavaikstau krenta nesuprantu tokia ir mieguista palikus nzn doh.gif
Atsakyti
Sveikos.

O sveikinimai naujoms gražuolėms-plokštuolėms thumbup.gif drinks_cheers.gif Lengvo ir greito gyjimo jums, pupos mirksiukas.gif

O aš tai pradingau, nes paskendau tarp darbų... Va, šefai į komandirovkę išvarė, tai šiandien jau truputį lafaaaaa vacation4.gif Laukiu vyro grįžtant... žinau, alkoholikė aš, užsiprašiau, kad degtinės parvežtų lotuliukas.gif Taip užsimaniau Mojito, kad neet silpna, jau mėtutės ir citrinukės paruoštos, cukriukas patrintas...o jezau, neet galva svaigsta, kaip noriu doh.gif sakau gal kojoms tinimą nuims po tokių intensyvių dviejų ofisinių savaičių ankštuose batuose... nu, nenuims, tai bent ne taip parinsiuos biggrin.gif

Mano naujam pilvui jau pusė metų bigsmile.gif Ale nusifotkyt dar neprieinu, gal svtgalį pavyks ištaikyt kokią minutę... smile.gif
Atsakyti
hererra lauksim foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 05 22, 18:24)
Sveikos.

O sveikinimai naujoms gražuolėms-plokštuolėms thumbup.gif  drinks_cheers.gif Lengvo ir greito gyjimo jums, pupos mirksiukas.gif

O aš tai pradingau, nes paskendau tarp darbų... Va, šefai į komandirovkę išvarė, tai šiandien jau truputį lafaaaaa vacation4.gif Laukiu vyro grįžtant... žinau, alkoholikė aš, užsiprašiau,  ofisinių savaičių ankštuose batuose... nu, nenuims, tai bent ne taip parinsiuos biggrin.gif

Mano naujam pilvui jau pusė metų bigsmile.gif Ale nusifotkyt dar neprieinu, gal svtgalį pavyks ištaikyt kokią minutę... smile.gif
aciu aciu,tikiuosi greit pasveiksim:-)
Gaila telefonu negaliu foto i albuma sukelt,neleidzia:-(
Nu ir alkoholike irgi gerai but kokteiliuko;-)
Atsakyti