Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(agniren1 @ 2014 04 13, 17:39)
gal kuri pirkote New balance batus ir zinote ar jie mazinti? aciu

Pirkau moteriškus, bato viduje rase US 11, EUR 43, 28 cm. Vyras turi, tai pirkome 10 dydį kaip kitu batu, jam atitiko.
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 04 13, 18:30)
Pirkau moteriškus, bato viduje rase US 11, EUR 43, 28 cm. Vyras turi, tai pirkome 10 dydį kaip kitu batu, jam atitiko.

Bet realiai atitinka jie 42EU, nes yra tokio pat dydžio, kaip visi mano kiti turimi mirksiukas.gif Žodžiu, jie atitinka dydį-tik ant pačių batų EU atitkmuo netikslus nurodytas mirksiukas.gif Orientuotis reiktų pagal pėdos cm - ten tai teiisngai ant batų nurodyta mirksiukas.gif Beje, žinok, jau ir MB sau tokių vyriškų, kaip iš Tavęs, kad moteriškus perėmiau, užsiprašė biggrin.gif
Atsakyti
http://www.1stopkidzshop.com

Prisijunkit, truksta 33 dol iki nemokamo siuntimo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kaip su asics vyrisku begimo bateliu dydziais? 6pm visai neatitinka ju puslpio dydziu lenteles. Gal kuri pirkot ir zinot? Is anksto aciu.
Atsakyti
Mergaites, kaip i guess puslapi ieiti? Labai rekia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2014 04 13, 19:58)
Sveikos,
Kaip su asics  vyrisku begimo bateliu dydziais? 6pm visai neatitinka ju puslpio dydziu lenteles. Gal kuri pirkot ir zinot? Is anksto aciu.

MB turi, tai sakyčiau atitinka dydį, imkit įprastą, kurį perkat iš JAV.
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2014 04 13, 20:01)
Mergaites, kaip i guess puslapi ieiti? Labai rekia ax.gif

http://webwarper.net...m...men&page=99
Atsakyti
Mergaites, vince camuto basutes atitinka dydi? man reik 38 dydzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2014 04 13, 19:06)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Padekite susigaudyti Guess dydziu lenteleje, radau patinkancius dzinsua 23XRG tai koks dydis? nerandu niekaip pagal cm nurodymu doh.gif itariu maziausias bet nematau cm unsure.gif Visai pasimeciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2014 04 13, 19:45)
Padekite susigaudyti Guess dydziu lenteleje, radau patinkancius dzinsua 23XRG tai koks dydis? nerandu niekaip pagal cm nurodymu  doh.gif  itariu maziausias bet nematau cm  unsure.gif  Visai pasimeciau  blush2.gif

Pagal mane REGULAR turetu buti . 4u.gif SHORT maziausias, REGULAR antras pagal ilgi, paskui LONG, X-LONG.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 13 balandžio 2014 - 20:03
QUOTE(agniren1 @ 2014 04 13, 17:39)
gal kuri pirkote New balance batus ir zinote ar jie mazinti? aciu

siandien WAWA matavausi sneakerius, kur visi pasimaise dabar, tai kazkokia nesamone, nieko nesupratau- rashe 24 cm ant bato (kokia yra mano peda)-o dydi rase usa 4,5 berods, (kai as usa perku avalyne 7 dydzio) ir dar buvo man mazoki... tai supratau kad jei noresiu siustis, reiks kelias poras LT issimatuoti

QUOTE(LOCKETS @ 2014 04 13, 17:51)
8 dydzio kur anksciau pardavinejau, svere 760gramu  4u.gif
bet kai kurie is ju buna siek tiek lengvesni ax.gif odiniai turbut dar siek tiek sunkesni.
Papildyta:
kitakart is hautelook pirkau dvejus - vieni 6.5, kiti 8.5 dydzio, tai abeji svere 1.57kg smile.gif
tai pora apie 800gr 4u.gif

supratau. aciu.
o gal kas zinot ar baltu converse buna kada USA kada su nuolaida?

QUOTE(Myllia @ 2014 04 13, 19:58)
Sveikos,
Kaip su asics  vyrisku begimo bateliu dydziais? 6pm visai neatitinka ju puslpio dydziu lenteles. Gal kuri pirkot ir zinot? Is anksto aciu.

bent moterisku dydis atitinka iprastines avalynes is usa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 13 balandžio 2014 - 20:18