Rudaplauke, rasau jau cia, nes vis dar negavau is jusu saskaiteles uz striukyte
Nesuprantu, ar mano meilas grybauja ir negaunu as jos ar jus nesiuntet?
Del balinimo dantu:
idealu, kad butu padarytas higieninis dantu valymas pries tai:)
yra dar nujautrinancios, ir mineralizuojancios emali priemones, as seniau naudojau, pirkau pas savo odontologa. Kita daktare sake, kad buna pirkti Kaune, Klinikose, prie zandikaulio regis skyriaus yra vaistine, ten visokio gerio yra, kam labai jautrus dantys:)
ir baliname tik pora valandu, ir tik isorine dantuko puse, bei kruminiu galima nebalinti, bent taip mano odontologas rekomendavo
idealu, kad butu padarytas higieninis dantu valymas pries tai:)
yra dar nujautrinancios, ir mineralizuojancios emali priemones, as seniau naudojau, pirkau pas savo odontologa. Kita daktare sake, kad buna pirkti Kaune, Klinikose, prie zandikaulio regis skyriaus yra vaistine, ten visokio gerio yra, kam labai jautrus dantys:)
ir baliname tik pora valandu, ir tik isorine dantuko puse, bei kruminiu galima nebalinti, bent taip mano odontologas rekomendavo
QUOTE(ssimonyte @ 2014 04 06, 09:03)
galim parinkti jau
QUOTE(prettiness @ 2014 04 06, 12:00)
Labas, ar dar rinksite macys batus su 30 proc nuolaida?
renkam
QUOTE(Purpurine @ 2014 04 06, 14:44)
Rudaplauke, rasau jau cia, nes vis dar negavau is jusu saskaiteles uz striukyte
Nesuprantu, ar mano meilas grybauja ir negaunu as jos ar jus nesiuntet? 
persiusiu tuoj
QUOTE(rudaplauke @ 2014 04 04, 20:40)
Labas rytas,
gal dar turite Sephora nuolaidą?
As pati nesiimciau balinti. Arba bent su odontologu reiktu pasitarti...
P. s. Ar buvot kas Peleneje? Gal suzinojot daugiau apie plauku dazus sviesiaplaukem, apie kuriuos kalbejote praeitoje temoje? Noya ar kazkas panasaus?
P. s. Ar buvot kas Peleneje? Gal suzinojot daugiau apie plauku dazus sviesiaplaukem, apie kuriuos kalbejote praeitoje temoje? Noya ar kazkas panasaus?
Labas rytas, iš www.converse.com puslapio gali pirkt tik Rudaplauke? Ar dar daug trūksta iki galutinio nupirkimo? Kiek dar reiktų mergaičių prisijungiančių?
Nu va kaip oparetyviai - jau užsakyta gavau...ačiū
QUOTE(Perfecta @ 2014 04 06, 23:42)
turim, iki balandzio 11d. galioja kodukas
QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 07, 00:14)
Labas rytas, iš www.converse.com puslapio gali pirkt tik Rudaplauke? Ar dar daug trūksta iki galutinio nupirkimo? Kiek dar reiktų mergaičių prisijungiančių?
jau uzsakyta jusu
Merginos ar esat siaurinusios ilgaaulių batų aulus?
QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 07, 08:14)
gavau ir as uzsakyta
QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 07, 08:35)
Merginos ar esat siaurinusios ilgaaulių batų aulus?
as ir ne vienu..nerealiai padaro. Bet siaurinau seniau ir ne Kaune ir ne Vilniuj !!!
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 06, 20:33)
Kokia ju ivairove sakes..
Kaip issirinkt
Kaina nemaza, tai tikeciausi poveikio ir spalvai, ne tik jautrumui 
Kaip issirinkt
turiu parsisiuntus iš amazonės 20% procentų, keturi svirkstukai. Vis ruosiuosi idėt skelbimą, kad parduodu, nes visų keturių tikrai man neprireiks... Tai galiu perleisti vieną
QUOTE(spygliz @ 2014 04 07, 08:53)
as ir ne vienu..nerealiai padaro. Bet siaurinau seniau ir ne Kaune ir ne Vilniuj !!!
reiks ir man tada bandyt, bet aš ir nei Vilniuje, nei Kaune...
QUOTE(cereza @ 2014 04 07, 07:55)
turiu parsisiuntus iš amazonės 20% procentų, keturi svirkstukai. Vis ruosiuosi idėt skelbimą, kad parduodu, nes visų keturių tikrai man neprireiks... Tai galiu perleisti vieną
kainavo man gal apie 50 lt keturi, tiksliai nepamenu, reiktų pasitikslinti