Pradžioje nesupratau, vėliau toks matymas tapo įpročiu. Ir štai įsivaizduokit - kažkas online ima pulti ir isvadina mane zemiausiais žodžiais...o aš skaitau ir taip gaila žmogaus - kad SAVE visaip išvadino..... Tą dieną, po kurio laiko mąstau - na gi negali būti, kad save ir tokiais žodžiais!!!!... Grįžau, skaitau.... Fantastika, juk tai man buvo adresuota....o aš pirmą kartą visai atvirkščiai priėmiau.

Ir pavyzdžiui kai aš pati kažkam rašau, iš kart pastebiu - labai mėgstu pašiepti puikybe/egocentrizma.... Prisipažįstu - kalta, kalta, kalta

...
Taip ir su sitom čia rietenom.
Aš matau skausmą-pretenzijas sau. Aš matau vidinę JĖGĄ, kuri veržiasi pertvarkyti žmogų iš vidaus...bet kol kas ta jėga naudojama tik praeivių arba i save panašių/nepanašiu puolimui. Juk tam, kad suprasti su kuo savyje (!!!!) turi kautis, pirmiausia reikia išmokti TAI atpažinti.
Jėga didelė, nes net visą žmoniją kaltino...reiškiasi potencialas ogogo...))) Dabar tik viena iš dviejų - degradacija/savęs sunaikinimas arba...kitas lygis.
...
Aš žinau, kad tarp tyliu skaitytojų yra kažkas, kam labai reikėjo tai išgirsti. Štai mano misija ir baigta. O čia - sitoj temoj - ))))))....kaip bus taip bus. Visas mūsų gyvenimas - tai atsakomybe/pasirinkimais gristas kelias. Dėl to ir gyvename tiek (!!!!) gyvenimų.