Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi ženklai

"Tai, ką Jūs matote manyje - visa tai yra Jūsų. Mano yra tai, ką aš matau Jumyse." [I]4u.gif

Pradžioje nesupratau, vėliau toks matymas tapo įpročiu. Ir štai įsivaizduokit - kažkas online ima pulti ir isvadina mane zemiausiais žodžiais...o aš skaitau ir taip gaila žmogaus - kad SAVE visaip išvadino..... Tą dieną, po kurio laiko mąstau - na gi negali būti, kad save ir tokiais žodžiais!!!!... Grįžau, skaitau.... Fantastika, juk tai man buvo adresuota....o aš pirmą kartą visai atvirkščiai priėmiau.
4u.gif
Ir pavyzdžiui kai aš pati kažkam rašau, iš kart pastebiu - labai mėgstu pašiepti puikybe/egocentrizma.... Prisipažįstu - kalta, kalta, kalta ax.gif ... Mano gigantiškas Ego - mano rimčiausias išbandymas ir pamoka.
...
Taip ir su sitom čia rietenom.
Aš matau skausmą-pretenzijas sau. Aš matau vidinę JĖGĄ, kuri veržiasi pertvarkyti žmogų iš vidaus...bet kol kas ta jėga naudojama tik praeivių arba i save panašių/nepanašiu puolimui. Juk tam, kad suprasti su kuo savyje (!!!!) turi kautis, pirmiausia reikia išmokti TAI atpažinti.
Jėga didelė, nes net visą žmoniją kaltino...reiškiasi potencialas ogogo...))) Dabar tik viena iš dviejų - degradacija/savęs sunaikinimas arba...kitas lygis.
...
Aš žinau, kad tarp tyliu skaitytojų yra kažkas, kam labai reikėjo tai išgirsti. Štai mano misija ir baigta. O čia - sitoj temoj - ))))))....kaip bus taip bus. Visas mūsų gyvenimas - tai atsakomybe/pasirinkimais gristas kelias. Dėl to ir gyvename tiek (!!!!) gyvenimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurrora: 05 gruodžio 2016 - 06:09
Maya Riviera,
Sakoma, kad provokuojantys teisintis ir pasiaiškinti - tiesiog ryja mūsų energiją. Aš manau, jie dar ir karmą koreguoja, nes kiekvieną sykį praeiname egzaminą - ar sutiksime nusileisti i žemesnį lygį ir pabūti žemesnėse/silpnesnėse vibracijose. Todėl - jei ne dėl savęs, aš bent jau dėl savo vaikų atsisakyciau rizikuoti megautis "pasispilkiavimais". O Jūs spreskit pati - kaip Jums geriausia. mirksiukas.gif

Kiekvienam - savas kelias, savos pamokos.
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 12 05, 06:26)
Maya Riviera,
Sakoma, kad provokuojantys teisintis ir pasiaiškinti - tiesiog ryja mūsų energiją. Aš manau, jie dar ir karmą koreguoja, nes kiekvieną sykį praeiname egzaminą - ar sutiksime nusileisti i žemesnį lygį ir pabūti žemesnėse/silpnesnėse vibracijose. Todėl - jei ne dėl savęs, aš bent jau dėl savo vaikų atsisakyciau rizikuoti megautis "pasispilkiavimais". O Jūs spreskit pati - kaip Jums geriausia.  mirksiukas.gif

Kiekvienam - savas kelias, savos pamokos.

Aciu Aurrora 4u.gif

As irgi cia del kitu, ne del saves 4u.gif Butent del vaiku ir ne tik del savo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 05 gruodžio 2016 - 15:10
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 05, 04:21)
bis.gif

O ko ispaskos neneri ? Bijai i nosi  gauti ? nevaikiskai  frusty.gif  ( kaip matai nepabegau is forumo dar i jokius krumus skustis jokiems moderatoriams ) . Bet va tave kaip reikiant isgasdinau  biggrin.gif

Su tavo humoro jausmu ir visais prasivardziavimais vaikai rimtomis ligomis susirgtu, mokykloje bulius buvai ? , tyciojeisi is bendraamziu ir mazesniu ? 
Ne kiek nenustebciau.... nenustebsiu jei pabijosi i si klausima atrasyti irgi.

O kam man nert į krūmus? Ne aš gi pripaistau nesąmonių ir po to žmonėms nepaaiškinu ką turėjau omenyje. Juk tu taip darai bigsmile.gif

Sakai humoro jausmas trukdo? Žmonės nuo to suserga? Ną tai aišku viskas su tavimi, kitko ir nevertėjo tikėtis smile.gif Tai manai, kad tave pravardžiuoju? Pasinagrinėk kodėl tada tave, nes joks kitas forumietis manęs tuo nekaltina, tik tu. O bendrauju aš labai su daug kuo ax.gif Gal bėda tavyje? Tiek prirašai nesirišančių dalykų, kad žmonės tavęs nesupranta, pašiepia tavo žaidėjus ir kitą chebrytę, apie kurią tu pasakoji, o tada tu pyksti? Tai nepasakok, pasilaikyk sau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 05, 04:43)
Monteverte, kodel as tau tureciau viska isaiskinti ? Bet zinuciu i A.Z. as tau tikrai labai seniai nesunciu, pasiilgai, noretum ? Nezinau kas tau fazemis ka  siuntineja, bet ne as  4u.gif  Nesu vaiduoklis, tikrai niekam nesivaidenu  4u.gif 

Jau net neramu del taves darosi  unsure.gif

Tas labai seniai tai yra pora mėnesių, trys? biggrin.gif
bandyk bandyk, išsisukinėk, bet nuo savęs gi nepabėgsi. Tavasis aš vistiek tave pagaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na bent be uzgauliojimu ismoksi rasyti 4u.gif Vis i nauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 12 05, 07:05)
"Mano yra tai, ką aš matau Jumyse." [I]4u.gif

Ir pavyzdžiui kai aš pati kažkam rašau, [...] Mano gigantiškas Ego - mano rimčiausias išbandymas ir pamoka.

Aš žinau, kad tarp tyliu skaitytojų yra kažkas, kam labai reikėjo tai išgirsti. Štai mano misija ir baigta. [...]

Nu negali net ginčytis, kai žmogus taip teisingai sako biggrin.gif Moksluose tai sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 05 gruodžio 2016 - 15:45
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 05, 16:26)

Tas labai seniai tai yra pora mėnesių, trys? biggrin.gif

Vasario 1 2016 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 03, 02:47)
Vasario 1 2016  4u.gif

Tai laukiu vėl, nes seniai jau nesivaidenai smile.gif
Atsakyti
Jei kas pries pora - tris menesius vaidenosi, tikrai ne as mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 03, 20:02)
Jei kas pries pora - tris menesius vaidenosi, tikrai ne as  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Matai, kai tą patį rašai, tai laikas labai greitai prabėga. Parašyk kažką naujo mirksiukas.gif
Matau atsivėrei šiek tiek asmeniškai dar daugiau. Vaikus taip saugai nuo iškrypėlių sapnuose dėl savo angeliuko? Jie jį nusinešė?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 04, 11:13)
Matai, kai tą patį rašai, tai laikas labai greitai prabėga. Parašyk kažką naujo mirksiukas.gif
Matau atsivėrei šiek tiek asmeniškai dar daugiau. Vaikus taip saugai nuo iškrypėlių sapnuose dėl savo angeliuko? Jie jį nusinešė?

Patinka tau knaisiotis kitu nelaimese ax.gif Pastebejau ta jau nuo pat pradziu 4u.gif Angeliukas tikrai ne pas dvasinius issigymelius , ta zinau tiksliai 4u.gif
Atsakyti
Angeliukai visada salia. Apgaubiantys meile ir rupesciu. Saugantys ir mylintys.
Atsakyti